Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2013 Yeni Mazda 3 Tüm Detaylı Açıklama Motor Ve Fotoğrafları Burada

Featured Replies

• Yanıt 50
  • Görüntüleme 13,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mazdaclubtr ye yazdığım mesajı buraya aynen kopyalıyorum:   Ben bugün Damlada Mazda 3 ile ufak bir test yaptım.araba kırmızı sedan 18 jantlı power donanım (bunun üstüne sadece sense paket alabiliyor

• Ne alaka yahu, her araba dört tekerlekli oldu mu birbirine benzer demek gibi olmuş! 

• Avrupa'dan çok olumlu incelemeler geldi, vaktim olduğunda paylaşacağım. Tasarım olarak ilgi çekici, malzeme kalitesi çok düzelmiş deniliyor.  Ancak Türkiye için, daha önce de yazmıştım, en önemli ek

Yanıtlama zamanı:

Bende çok beğendim Mazda 3e hep bir ilgim vardı( güncel kasa) buda onun kadar başarılı olmuş. Fiyat sıkıntısı ve motor sebebiyle mantık dışı bir araba maalesef 

Birde video var 

Yanıtlama zamanı:

sadece direksiyon ve çıkıntı navigasyonu benziyor.. haksızlık yapmamak lazım.

Yanıtlama zamanı:

İçi berbat olmuş. Birisi şu japonlara öğretsin şu işi.

Yanıtlama zamanı:

1. Görmeden ve kullanmadan karar vermemek lazım

2. Zevk meselesi

Aşırı sade geldi bana. Ekran bozmuş en çok.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

O kadar övmüştüm kendi içimde bunu;

Ta ki devasa boyuna rağmen arka bölümün Fiesta kadar olduğunu görünceye kadar...

Aşırı dar ve alçak tavan binişleri hayli zorlu kılıyor.

Sürücü asistanlarının bazıları standart sunulacak bu iyi ve araç hafif bu sebeple verimli. Başka artı bulamadım. Asya'nın alfa romeo'su da sınıfında yenilgi aldı en azından golf ve Focus'a göre.

Yanıtlama zamanı:

HIz göstergesi v40 tan araklama, orta konsol ve direksiyon simidi mercedes ten, güzel ama genel olarak.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

O kadar övmüştüm kendi içimde bunu;

Ta ki devasa boyuna rağmen arka bölümün Fiesta kadar olduğunu görünceye kadar...

Aşırı dar ve alçak tavan binişleri hayli zorlu kılıyor.

Sürücü asistanlarının bazıları standart sunulacak bu iyi ve araç hafif bu sebeple verimli. Başka artı bulamadım. Asya'nın alfa romeo'su da sınıfında yenilgi aldı en azından golf ve Focus'a göre.

Cam düğmeleri ışıklı mı?

Yanıtlama zamanı:

japonların civic ve corolla facialarından sonra mazda 3 ün tasarımı kesinlikle saygıyı hakediyor...

http://www.youtube.com/watch?v=_1bckuWmpi8

Yeni SKYACTIV motorlar
Yeni Mazda 3’ün kalbinde SKYACTIV motorlar kullanılacak. Dört benzinli birde dizel motor seçeneği sunulan aracın benzinli üniteleri 1,5 litre 100 PS, 1,5 litre 120 PS, 2,0 litre 120 PS, 2,0 litre 165 PS olarak sıralanıyor. Dizel ünite olarak ise 2,2 litre 150 PS gücünde motorlar sunulmuş. Benzinli ünitelerde 1,5 litrelik seçeneklerden sadece 120 PS’lik motor Türkiye’ye gelecek. Motor seçeneklerinde 6 ileri otomatik ve manuel seçeneği de sunulacak

hüseyin ipek tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

İç tasarımı itici geldi. 1.6 dizeli yok. Bu büyük eksi. Dış tasarımı takdire şayan. :yeah:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.