Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201313 yıl comment_168100 Bu arada mazot 4,2 TL.Keşke 2.5 lira olsaydı. Ha o zaman düşünebilirim... yukarıdaki basit hesaptan yola çıkarsak yakıttaki tasarruf aracın %10 nuna tekabül ediyor. bu da aylık bazda cüzzi ama toplamda ciddi yekündür, dünya ekonomisi için. Abi ne yaptın. Biraz daha zorlarsak aracı bedavaya getireceğiz neredeyse... Boşver keyfine bak, 10-15 yıl sonra kim öle kim kala... Haziran 5, 201313 yıl saner can tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl comment_211048 Bugün kırmızı ışıkta beklerken havaların soğumasından dolayı çalışmayan s&s çalıştı. Sıcaklık 2 derece gösteriyordu. Kafasına göre çalışmaya devam ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl comment_211056 Bugün kırmızı ışıkta beklerken havaların soğumasından dolayı çalışmayan s&s çalıştı. Sıcaklık 2 derece gösteriyordu. Kafasına göre çalışmaya devam ediyor. Kafasına göre değil, öngörülen programa uygun çalışıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201412 yıl comment_211558 Bu konu ile ilgili bir başlık daha var, orada yazmıştım, buraya da kopyalıyorum: 1. Akü voltajı düşünce ya da akü başı gevşemişse çalışmıyor 2. Klima devrede ise ve iç-dış ısı farkı fazla ise çalışmıyor 3. 0 derece altında ve 30 derece üstünde çalışmıyor 4. Motor soğuksa veya aşırı ısınmışsa çalışmıyor 5. Sistemi kontrol eden sensörlerden veri akışı kesilirse çalışmıyor, mesela klima bağlantısı olan kablo soketinden ayrıldığında çalışmıyor 6. Arabayı yıkattığımda bir süre çalışmıyor, bazen bir gün kadar 7. Ve en önemlisi canı istemediği zaman çalışmıyor 1 ile başlayın... Bugün fark ettim. Emniyet kemeri takılı değilken de devreye girmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211675 Bugün fark ettim. Emniyet kemeri takılı değilken de devreye girmiyor. Emin misin? Bende kemerden etkilenmiyor. Belki yeni modellerde öyledir, bir mantığı ve anlamı olmasa da... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201412 yıl comment_212113 Emin misin? Bende kemerden etkilenmiyor. Belki yeni modellerde öyledir, bir mantığı ve anlamı olmasa da... Geçen gün ışıklarda beklerken tüm şartlar uygun olmasına rağmen sistem devreye girmedi. Tesadüfen kemeri taktım ve start stop devreye girdi. Yol boyunca tüm dur kalklarda aktif oldu. Sizin sorunuz üzere bugün bir daha denemek istedim ama hava eksilerde olduğu için sistemi kemerle test edip emin olma şansım olmadı henüz. En kısa zamanda tekrar deneyeceğim. Saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212254 Geçen gün ışıklarda beklerken tüm şartlar uygun olmasına rağmen sistem devreye girmedi. Tesadüfen kemeri taktım ve start stop devreye girdi. Yol boyunca tüm dur kalklarda aktif oldu. Sizin sorunuz üzere bugün bir daha denemek istedim ama hava eksilerde olduğu için sistemi kemerle test edip emin olma şansım olmadı henüz. En kısa zamanda tekrar deneyeceğim. Saygılar Bugün birkaç kez denedim ve kesin olarak anladım ki start stop sistemi kemer takılı değilken devreye girmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212261 Ben arabayı aldığım 2 yıldan beri hiç çalışmadı desem yeridir.Çünkü aküm, arabayı az kullandığım için hep yetersiz geliyor. Sistem devreye girmiyor.Halbuki hergün de 10-15 km gidiyorum ama yetmiyormuş şarj etmek için Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212263 Ben arabayı aldığım 2 yıldan beri hiç çalışmadı desem yeridir.Çünkü aküm, arabayı az kullandığım için hep yetersiz geliyor. Sistem devreye girmiyor.Halbuki hergün de 10-15 km gidiyorum ama yetmiyormuş şarj etmek için 9+9km hergün standart kullanımım var. Gayetde çalışıyor Çalışması için gerekli şartları bilerek mi yorum yapıyorsunuz? Yoksa çalışmasını umarak mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212264 Çalışması için gerekli şartları gayet iyi biliyorum. Çalışmasını da ummuyorum. Zaten çalışmayacağını biliyorum düşük akü voltajı nedeniyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212265 Çalışması için gerekli şartları gayet iyi biliyorum. Çalışmasını da ummuyorum. Zaten çalışmayacağını biliyorum düşük akü voltajı nedeniyle. Bilinçli kullanıcı olmak çok güzel Bugün birkaç kez denedim ve kesin olarak anladım ki start stop sistemi kemer takılı değilken devreye girmiyor. Bir mantığı olduğunu sanmıyorum, olsa olsa yazılımdaki bir bugdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212267 Bir mantığı olduğunu sanmıyorum, olsa olsa yazılımdaki bir bugdır Böyle yapan firmalar var. Teşvik işte, güzel mantık bundan ala mantık mı var kıhkıh Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212271 Böyle yapan firmalar var. Teşvik işte, güzel mantık bundan ala mantık mı var kıhkıh Dimi, sigarayı bıraktırmak içinde arabada sigarayı önleyecek birşey yapsalar daha bi iyi olur sanki. Şayet sigara emniyet kermerinden daha çok can alıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212272 Dimi, sigarayı bıraktırmak içinde arabada sigarayı önleyecek birşey yapsalar daha bi iyi olur sanki. Şayet sigara emniyet kermerinden daha çok can alıyor Aynen , mümkünse cep telefonunun da ekranı kararsa açılmasa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212274 Aynen , mümkünse cep telefonunun da ekranı kararsa açılmasa. Yada jammer koysalar, arabanın içinde çalışmasa Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın