Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201412 yıl comment_257732 @Teoman Akyar, sorun halledilmiş gözüküyor geçmiş olsun nasıl bir süreç işlettiniz?Hangi ustalarla muhatap oldunuz?Açıklarsanız memnun oluruz. Ağustos 15, 201412 yıl hüseyin ipek tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201412 yıl comment_257781 @Teoman Akyar, sorun halledilmiş gözüküyor geçmiş olsun nasıl bir süreç işlettiniz?Hangi ustalarla muhatap oldunuz?Açıklarsanız memnun oluruz. Evet sorun giderildi Anıl beyle görüştüm Antalya otokoç da sorunun bu şekilde çözüldüğünü söyledim ve Antalya otokoçu aradılar parça siparişi verildi 3 gün sonra geldi montajı yapıldı. İşlem garantiden yapıldı. Siz isterseniz telefonla görüşün% Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201412 yıl comment_257782 Evet sorun giderildi Anıl beyle görüştüm Antalya otokoç da sorunun bu şekilde çözüldüğünü söyledim ve Antalya otokoçu aradılar parça siparişi verildi 3 gün sonra geldi montajı yapıldı. İşlem garantiden yapıldı. Siz isterseniz telefonla görüşün% Motor kulakçıkları değişti sanırım sizde de.. Pazartesi gitcem zaten görüşürüm inşllh. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201412 yıl comment_257783 Motor kulakçıkları değişti sanırım sizde de.. Pazartesi gitcem zaten görüşürüm inşllh. Evet motor kulakçıkları değişiti isterseniz bende gelirim yakınım oraya medaş da oluyorum bende genelde . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201412 yıl comment_257784 Evet motor kulakçıkları değişiti isterseniz bende gelirim yakınım oraya medaş da oluyorum bende genelde . Teoman Bey numaranızı özelden alabilir miyim? Sizi rahatsız etmiyim o gün,ama kabul etmek istemezlerse size bir alo diyebilirim. Teşekkürler ilginiz için Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201412 yıl comment_257788 Tamam eğer yakındaysam kesin gelirim sıkıntı yapacaklarını sanmıyorum sonuca kendileri de şaşırdı ve kabul etti sıkıntı olacağını sanmıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201412 yıl comment_257900 dizel partikül filtresi birçok arabada iptal ediliyor, focus3te edilemiyor mu? yoksa servis mi izin vermiyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl Yazar comment_258534 Konuyu açan kişi olarak bende bu sorunu motor kulaklarini değiştirerek çözdüm. 45.000 bakımı yapıldı kulaklarda değiştirildi. Arabayi aldim eve geldim ışığa yakalanmadım hiç park ettiğimde titreşim nerdeyse hiç yoktu. Bakalim ilerki günlerde göstericek kendini Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201412 yıl Yazar comment_258626 Araba süper oldu 1 senedir boşuna çile çekiyormuşum. Allah razı olsun bu motor kulaklarını değiştirenden :nazar: Ağustos 20, 201412 yıl Sabri Özer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201412 yıl comment_259577 Bu gün bakım yapıldı titremeyle ilgili garantiden kulakçık değişimini kabul etti ankara kartaş. ellerinde motor kulakları yokmuş sipariş geçtiler çarşamba bi sıkıntı olmassa takılacak. İnşallah faydası olurda kurtuluruz şu titremeden. Yazılım güncellemeside yapılmış hafif bi azalma var titreşimde ama tam bitmiş değil. Dört gözle çarşambayı bekliyoruz bakalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201412 yıl Yazar comment_259647 Bu gün bakım yapıldı titremeyle ilgili garantiden kulakçık değişimini kabul etti ankara kartaş. ellerinde motor kulakları yokmuş sipariş geçtiler çarşamba bi sıkıntı olmassa takılacak. İnşallah faydası olurda kurtuluruz şu titremeden. Yazılım güncellemeside yapılmış hafif bi azalma var titreşimde ama tam bitmiş değil. Dört gözle çarşambayı bekliyoruz bakalım. %100 kurtulacaksınız Ben şaşırdım keşke ilk başta halletselerdi 1 sene sonrasında çözüm bulundu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201412 yıl comment_259655 %100 kurtulacaksınız Ben şaşırdım keşke ilk başta halletselerdi 1 sene sonrasında çözüm bulundu Sizin yazdıklarınızdan sonra düzeleceğine inançla gittim zaten [emoji4] ama benim aklımdaki soru işareti bu düzelme kalıcı olacakmı yoksa belli bir süreden sonra tekrar başlayacakmı o konu biraz çelişkili. Eğer hatalarını anlayıp o parçalarda değişiklik uygulandıysa kalıcı olabilir ama yok aynı parçadan takacaklarsa bi süre sonra yine başlar. Ağustos 25, 201412 yıl Oğuzhan Aydos tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201412 yıl Yazar comment_259686 Sizin yazdıklarınızdan sonra düzeleceğine inançla gittim zaten [emoji4] ama benim aklımdaki soru işareti bu düzelme kalıcı olacakmı yoksa belli bir süreden sonra tekrar başlayacakmı o konu biraz çelişkili. Eğer hatalarını anlayıp o parçalarda değişiklik uygulandıysa kalıcı olabilir ama yok aynı parçadan takacaklarsa bi süre sonra yine başlar. Benim 27.000 km civarı başlamıştı. Büyük ihtimal aynısından taktılar ve 30.000 km sonra tekrar deforme olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201412 yıl comment_259709 Garantim bitti uzatılmış garanti ile bu değişime ne kadar ödenir acaba? ilk bakımda bana DPF civataları gevşemiş ondan titriyor diyen ustaya bunları teker teker okutmak istiyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın