Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201412 yıl comment_248361 Alp bey çözemezsemsatacağım. Volan değiştirmeyi düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201412 yıl comment_248375 Ben de volanti degistirmistim ama degisen bisey olmamisti ☺ Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201412 yıl comment_248422 Elektronik olarak hiç arıza kaydı çıkmıyor. Ayrıca benim 148.000 de volan seti değişmiş. Araç şuan 165.000 de. Alp bey şimdi bi servisle görüştüm. Getir atalım dediler. 2 Saat filan sürüyormuş. Birde formatı deneyim bakalım, volanttan önce. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201412 yıl comment_248772 Format için gittim. Özel servisin elindeki cihaz ve yazılım uymadı. Güncel değilmiş, haftaya yenisi bekleniyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201412 yıl comment_249881 eski focus 2 aracımızdada aynı titreme vardı ve garanti süresi boyunca opet yakıt kullanıldı. Opeti bıraktıktan sonra titreme bir miktar azaldı bilginize. Denemeye değer. Benim focus 3 ü aldığımdada titreme vardı 2 depo total yakıt kullandım şuan ciddi bir azalma var titreşimde Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201412 yıl comment_250284 ikinci el olarak aldığım aracımın rölantide titremesinden dolayı dün servise götürdüm motor kulakçık hidroliği arızalandığı için yenisi ile değiştirmişler şu anda bir sorun yok çalışması normal Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201412 yıl comment_250297 ikinci el olarak aldığım aracımın rölantide titremesinden dolayı dün servise götürdüm motor kulakçık hidroliği arızalandığı için yenisi ile değiştirmişler şu anda bir sorun yok çalışması normal Hangi servis? Mümkünse fatura/belge'yi paylaşabilir misiniz? Ekleme: Bu sorunla ilgili servislerin durumu normal karşılamalarının nedeni sistemde herhangi bir arıza kodu olmaması. Sizde herhangi bir arıza kodu çıktı mı? Haziran 25, 201412 yıl Kahraman Karaçoban tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201412 yıl comment_250707 Hangi servis? Mümkünse fatura/belge'yi paylaşabilir misiniz? Ekleme: Bu sorunla ilgili servislerin durumu normal karşılamalarının nedeni sistemde herhangi bir arıza kodu olmaması. Sizde herhangi bir arıza kodu çıktı mı? Antalya otokoç Herhangi bir belge vermediler sadece değiştirdikleri parçayı gösterdiler. ( garantiden değiştirdiler ) Haziran 27, 201412 yıl Ali Ay tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201412 yıl comment_250725 Antalya otokoç Herhangi bir belge vermediler sadece değiştirdikleri parçayı gösterdiler. ( garantiden değiştirdiler ) Cevap için teşekkürler. Bu konu benim için çok önemli. Serviste bilgisayara bağlayınca Sistem titreme ile ilgili herhangi bir arıza kodu vermiş miydi? Arıza kodu çıkmadığı için işlem yapmıyorlar(İzmir Otokoç, Ank otokoç, İzmir izkar) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201412 yıl comment_250772 Benim titreme ne yaptıysam geçmedi. 3 Tane ford ustası (1 tanesi yetkili servis ustası) aynen şunu söyledi: ben hayatımda böyle birşey görmedim. En son sattığımda bacağıma masaj yapıyordu resmen. Çok şükür 17 haziranda sattım. Courier aldım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201412 yıl comment_250814 Cevap için teşekkürler. Bu konu benim için çok önemli. Serviste bilgisayara bağlayınca Sistem titreme ile ilgili herhangi bir arıza kodu vermiş miydi? Arıza kodu çıkmadığı için işlem yapmıyorlar(İzmir Otokoç, Ank otokoç, İzmir izkar) servise işe gitmeden sabahtan bıraktım ne gibi bir işlem yaptıklarını görmedim ancak bana sıra ile önce sisteme bağlayacaklarını daha sonra titremeye sebep olacak şeyleri kontrol edeceklerini söylediler. sabah 08:30 da bıraktım 11:00 gibi arayıp sorunu hallettiklerini söylediler. Haziran 28, 201412 yıl Ali Ay tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201412 yıl comment_250984 Selamlar, aranıza yeni katıldım. 6 senedir fiesta kullanıyorum. Ford hayranı sayılırım. Bu siteyi her gün takip etmekten de çok zevk alıyorum. İşallah sene sonu Titanium Focus 3 almayı planlıyorum. Bu yüzden Focus 3 'ün her şeyiyle araştırıp ilgileniyorum. Yakın bir arkadaşımda da Style var 8500 km de 2013 model ve henüz bir güncelleştirme yapılmadı 15 000 bakımda yapılacak. Kesinlikle Opet'ten mozat kullanmıyor. Kullandığı yakıt Total Excellium, araba sanki benzinli gibi ses bile duymuyorsunuz rolantide. Lafın kısası bence kesinlikle Opet kullanan arkadaşlar en az 2 depo Total Excellium yakıt bitirip enjektörleri yeni yakıta alıştırıp; daha sonra tekrar Total Excellium yakıt ile beraber servise gidip yüklü olan yazılımı tamamen sildirip tekrardan yükletirler ise sorunun çözüleceğine içten inanmış durumdayım. Malesef denenmiş bir şey değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201412 yıl Yazar comment_250996 Selamlar, aranıza yeni katıldım. 6 senedir fiesta kullanıyorum. Ford hayranı sayılırım. Bu siteyi her gün takip etmekten de çok zevk alıyorum. İşallah sene sonu Titanium Focus 3 almayı planlıyorum. Bu yüzden Focus 3 'ün her şeyiyle araştırıp ilgileniyorum. Yakın bir arkadaşımda da Style var 8500 km de 2013 model ve henüz bir güncelleştirme yapılmadı 15 000 bakımda yapılacak. Kesinlikle Opet'ten mozat kullanmıyor. Kullandığı yakıt Total Excellium, araba sanki benzinli gibi ses bile duymuyorsunuz rolantide. Lafın kısası bence kesinlikle Opet kullanan arkadaşlar en az 2 depo Total Excellium yakıt bitirip enjektörleri yeni yakıta alıştırıp; daha sonra tekrar Total Excellium yakıt ile beraber servise gidip yüklü olan yazılımı tamamen sildirip tekrardan yükletirler ise sorunun çözüleceğine içten inanmış durumdayım. Malesef denenmiş bir şey değil. Bende hep yakıttan olduğunu düşünmüşümdür. Birkac kişidende Totalin yakitinin iyi olduğunu duydum, denicem Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201412 yıl comment_251083 ben opetten hiç yakıt almadım araca sadece shell veya total alıyorum hiç titreme yok ama ondanmıdır bilemem Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201412 yıl comment_251096 Bu titreme olayı tamamen yakıtla alakali tecrübeyle sabittir. Opet yerine shell alıyorum sorun kalmadı Opet in benzini rezil Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın