Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

iskender gök

Üye
  • Toplam İleti

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

iskender gök tarafından yazılan her şey

  1. Benim titreme ne yaptıysam geçmedi. 3 Tane ford ustası (1 tanesi yetkili servis ustası) aynen şunu söyledi: ben hayatımda böyle birşey görmedim. En son sattığımda bacağıma masaj yapıyordu resmen. Çok şükür 17 haziranda sattım. Courier aldım.
  2. Format için gittim. Özel servisin elindeki cihaz ve yazılım uymadı. Güncel değilmiş, haftaya yenisi bekleniyor.
  3. Elektronik olarak hiç arıza kaydı çıkmıyor. Ayrıca benim 148.000 de volan seti değişmiş. Araç şuan 165.000 de. Alp bey şimdi bi servisle görüştüm. Getir atalım dediler. 2 Saat filan sürüyormuş. Birde formatı deneyim bakalım, volanttan önce.
  4. Alp bey çözemezsemsatacağım. Volan değiştirmeyi düşünüyorum.
  5. Herkese selam. Benim sorunumda "rölantide titreme" Aracı çalıştırdıktan 4-5 saniye sonra başlayan, gaz verip çektikten sonra yine 4-5 saniye sonra başlayan bir titreme. İzlediğim "sulu" videoların aynısı. 5-6 Yere götürdüm, bazıları normal dedi, bazıları takoz dedi, bazıları volant dedi v.s v.s Programda hiçbir arıza kaydı vermedi. 6 farklı yerde bağlandı cihaza. Aracım focus, tdci. Aracı şuan satılığa çıkardım. Sadece ve sadece bu sorundan ötürü. Düzeltebilirsem vazgeçicem çünkü harici çok memnunum araçtan. Ayrıca aracın yakıtında ve performansında herhangi bir değişiklik yok. Bilgi paylaşımlarınız için yeşekkürler şimdiden. Sabri Bey, siz soruna çözüm bulabildinizmi ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.