Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focus Bakım Süreleri, Kapsamı ve İşçilik (Bakım Paylaşımı Değil)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

benim yukarıda payşaltığım linkde açıkça ve net bir şekilde yazıyor 9 yıl veya 135 bin km diye, bu fordun kendi sitesi bukadar çelişki nasıl olabiliyor.

• Yanıt 204
  • Görüntüleme 75k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sivi kati atik bedeli? Vay arkadas nerden saplayacagini sasirmislar. O yaglari satiyor servisler birde. Geriye kalan hizmetlerde acep ne eklesekte kabartsak diyerek yapmislar. Cok aci.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Çıkarılmış ifadesi yanlış, indirilmiş olacaktı. Çünkü ETIS'e göre hala 10 yıl. İzleyenler bilir, bu 4 yılın sehven, yani yanlışlıkla yazıldığını, sonra bi aklıevvelin bunu 4/9 yıl olarak düz

• @Alperen G., yakıt filtresi 30.000'de değişebilir, ama benzinlilerde zorunlu değil, bende değiştirmediler mesela. Bazı servisler bunu standart bakıma gelir getirici bir etkinlik olarak eklemiş olabili

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

4 yıl olayı baştan beri otosan kazığı değil mi?

parçada iyileştirme vs oldu da mı 9 yıla çıktı? Benim bildiğim hayır, insafa geldiler o da yarım yamalak.

Benim gittiğim servisler hatıladığım kadarıyla değiştirelim demedi. Duruyor olsa yine değiştirmeyecektim, cmaxte değişmedi...

Yanıtlama zamanı:

Yahu bunu bilmem kaç kere yazdım.

Gene temcit pilavı gibi açılıp açılıp önümüze konuyor.

https://www.focusclubtr.com/search/?q=lynx

Bu bağlantıyı takip edip kaç kere yazdığımı görün ve hepsini tekrar tekrar okuyun.

Sonra da gidip 4 yılda bir değiştirin!!!!? 

Ben çekiliyorum bu konudan... 

Yanıtlama zamanı:

araba satamayınca işçilik ve parçadan kazanma yolunu seçtiler diye düşünüyorum, onlarda kendilerince haklı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
5 dakika önce, Adem Kazıl yazdı:

araba satamayınca işçilik ve parçadan kazanma yolunu seçtiler diye düşünüyorum, onlarda kendilerince haklı.

Bu yıllardır 4’tü. Şimdi 9 oldu tam tersi yani ? 

--3 dakika sonra eklendi--
14 dakika önce, Adem Kazıl yazdı:

benim yukarıda payşaltığım linkde açıkça ve net bir şekilde yazıyor 9 yıl veya 135 bin km diye, bu fordun kendi sitesi bukadar çelişki nasıl olabiliyor.

4/9 yazıyor. İlk mesajdan belli yıllardaki tüm değişiklikler görülebilir.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Bu yıllardır 4’tü. Şimdi 9 oldu tam tersi yani ? 

tamam doğru söylüyorsun Yakup ama halen otosan tarafından yanlış bilgi verilmesi ve araç sahipleri üzerinde psikolojik baskı oluşturulması, şimdi ben dicemki internette böyle yazıyor ama otosandan arayan yetkili şahış böyle dedi, bende dicemki aman 4 yılda değiştireyim başım ağrımasın, sonra  gitti 2000 bin tl.

--18 dakika sonra eklendi--

yukarıda 4/9 veya 135 bin diye gösteriyor buraya kadar tamam, ama aşağıda triger kayışı değişimi yazan yerin karşısındaki kutucuklarda 4 yıl da değişim göstermiyor 9 yılda değişim gösteriyor bunlar kafa karıştırıyor.

Yanıtlama zamanı:

Benim 1.0 ın trigerini hala değiştirmedim. 168.600 km oldu?.  180.000 olunca bir düşüneceğim ama sanırım 200.000 den önce ellemem bu kayışa...

Kaan Zaim tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Herkese merhabalar.2014 model 1.6 tdci focus titanium aracıma bakım ve triger değişimi yaptırmak istiyorum.Bu km de neleri değiştirmeli.Zonguldaktayım önerebileceği usta özel servis olan varmı acaba?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
8 dakika önce, Gokhan k yazdı:

Herkese merhabalar.2014 model 1.6 tdci focus titanium aracıma bakım ve triger değişimi yaptırmak istiyorum.Bu km de neleri değiştirmeli.Zonguldaktayım önerebileceği usta özel servis olan varmı acaba?

Konunuzu buraya aktardım, triger sorusuna yanıt için. Anahtar kelimeleri aratarak hızlıca aradığınız sorulara yanıt bulabilirsiniz. Bakım yeri için bakım alanında konu açılabilir, önceden kontrol etmek şartıyla yine ? 

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Araç 85.000 (7.Yıl) km oldu. Geçen yıldan beri triger vs değişimi için bir türlü karar veremiyordum. Bugün gözümü karartıp değişime karar verdim. İyi ki vermişim. Usta bu yaz başıma iş açabileceğini ,ve iyi bir zamanda geldiğimi söyledi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.