Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Orijinal Navigasyon Ve Sony Panel Kurulumu

Featured Replies

• Yanıt 570
  • Görüntüleme 179k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Bildiğiniz gibi aracıma 5" ekran + Navigasyon kurulumu yapmıştım ancak bu ekrana uygun çerçeveyi takmadığım için ekranın yanları açık kalmış altından ve üstünden ise bir miktar alan görünemez olarak k

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Doğrusu karakter olarak hayata biraz alaycı bakan bir kişiyim. Ama bunun yazdıklarımdaki pragmatizmi engellediğini hiç düşünmemiştim.  Öz değerlendirme yapmak kolay olmayabilir, aslında genelde prat

• Alperen G.
    Alperen G.

Sony panel degil ama...          

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

İstanbulda Bu paneli ve anteni taktırabileceğim yer var mı acaba fiyat ve yer konusunda yardımcı olabilir misiniz

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

hayırlı günler Yeni başlık açmayarak konuyu hortlatayım dedim.Smart paket aracım  navigasyon multimedia taktırmayı düşünüyorum.Servisleri gezdiğimde  söylenen şey  hep aynı  oldu. Cylone marka 8'' multimedia var  ve  taktırmak istesem sony  panelimin değişeceği söylendi.Sony panelimi değiştirmeden multimedia desteği alamazmıyım. En son çare olmuyorsa da Aydın abinin yaptığı gibi sadece  taktırırım navigasyon öyle gezinirim.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba Arkadaşlar 

Benim aracımda Focus 2012 style versiyon bu ürünleri nereden ve nasıl temin edebilirim. Otomatik park sistemim olduğu için Çin malı ürünleri kullanmak istemiyorum

Yanıtlama zamanı:

Merhaba Arkadaşlar 

Benim aracımda Focus 2012 style versiyon bu ürünleri nereden ve nasıl temin edebilirim. Otomatik park sistemim olduğu için Çin malı ürünleri kullanmak istemiyorum 

Üyeliğinizi doğru şekilde tamamlayın lütfen.Bu bilgiler de forumda mevcut :yeah:

Yanıtlama zamanı:

sync ayrı bir modul.

Peki Sync'de gerçekten dil ayarı var mı? Niye soruyorum, ben göstergeyi değiştirdiğimde teybin dili bir anda ingilizce oldu, sync'de konuşan hanım arkadaş da ingilizce konuşmaya başladı (km göstergesi Türkçe ama). Ben de oturdum internete bunu nasıl Türkçe yapabiliriz diye,  bir şeyler de buldum. Koştum aracın başına. Aracı çalıştırdım, bir baktım Türkçe geri gelmiş. Sonra internette bulduğum şeyi uygulamaya çalıştım, ingilizce vs yapabilir miyim diye ama, ayarlar kısmında benim bulduğum linkte yazan seçenekleri göremedim.

Yanıtlama zamanı:

Peki Sync'de gerçekten dil ayarı var mı? Niye soruyorum, ben göstergeyi değiştirdiğimde teybin dili bir anda ingilizce oldu, sync'de konuşan hanım arkadaş da ingilizce konuşmaya başladı (km göstergesi Türkçe ama). Ben de oturdum internete bunu nasıl Türkçe yapabiliriz diye,  bir şeyler de buldum. Koştum aracın başına. Aracı çalıştırdım, bir baktım Türkçe geri gelmiş. Sonra internette bulduğum şeyi uygulamaya çalıştım, ingilizce vs yapabilir miyim diye ama, ayarlar kısmında benim bulduğum linkte yazan seçenekleri göremedim.

Var ama sizin diliniz beyinde kayıtlı otomatik tanır ve geçer.
Yanıtlama zamanı:

Üyeliğinizi doğru şekilde tamamlayın lütfen.Bu bilgiler de forumda mevcut :yeah:

Merhaba Yakup

Üyelik ile ilgili güncellememi yaptım 

Bilgine :) 

Yanıtlama zamanı:

Merhaba Arkadaşlar 

Orjinali ucuza bulmak kolay değil. Parçaları tek tek almaya kalkınca çok yüksek rakamlar çıkıyor. Konuyu baştan sona bir inceleyin. Size fikir verecektir ne yapılabileceği konusunda. 

Yanıtlama zamanı:

normalde araçta tek bir dil seçeneği var abi, göstergeden ayarlanan. ancak sync ona bağlımı değilmi bilmiyorum.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhaba arkadaslar benim 2011 model focus 3 style hb kasa aracım var. şuanda bluetooth,sesli konuşma,usb müzik dinleyebilme,direksiyondaki tuşlardan sesi acıp kısma,gelen telefon aramalarını açıp kapabilme tuşları aktif olarak çalışmaktadır. nette sony müzik sistemi buldum komple set halinde sadece navigasyon yok. bu ürünü alırsam bluetooth,usb,sesli konuşma özellikleri çalışırmı bilgi verirseniz sevinirim. bu arada dün aracımı servise götürdüm. servisteki ustalar aracım için  sony müzik sisteminin sadece görüntüden ibaret olacağını  ve suanda hali hazırda çalışan yukarıda yazdığım özelliklerin çalışmayacağını söylediler.bilgi verirseniz sevinirim

Orjinal sony sistemden bahsediyoruz değil mi?

Servisteki ustalar en acilinden o işi bıraksınlar, gidip ev işlerine filan yardım etsinler bence, daha faydalı olurlar.. o özellikleri barındıran modüllerin hiçbiri değiştireceğiniz parça içerisinde değil ki..

Eğer fiyatı uygunsa, değiştirmeye değer diyorsanız bence hiç durmayın..

Yanıtlama zamanı:

Dediginiz ozellikler calisir..

Ama fiyat cok pahali.. Sirf goruntu icin degmez.. islev olarak bir artisi olmayacak..

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar bu panel çerçeve ekrandan bende üye olmadan aldım takdırdım fakat bu ekrana geri görüş kamerasıda bağlamak istiyorum onun için bir modüle ve kameraya ihtiyacım var bu modülün parça kodunu aynı zamanda kameranın parça kodunu bilen  ve bu ürünleri bulabileceğim bir yer var mı acaba? saygılar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.