Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Orijinal Navigasyon Ve Sony Panel Kurulumu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Tan oto'da v4 navi sd kart var. Ama sadece Turkiye (tum avrupayi arabayla gezme niyetiniz yoksa yeterli zaten)

Fakat fiyati beni benden aldi, seni sende birakmaz :)

Kdv dahil 500tl. Neyse ki kdv dahil :)

O ne yahu ayıp günah.

• Yanıt 570
  • Görüntüleme 179k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Bildiğiniz gibi aracıma 5" ekran + Navigasyon kurulumu yapmıştım ancak bu ekrana uygun çerçeveyi takmadığım için ekranın yanları açık kalmış altından ve üstünden ise bir miktar alan görünemez olarak k

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Doğrusu karakter olarak hayata biraz alaycı bakan bir kişiyim. Ama bunun yazdıklarımdaki pragmatizmi engellediğini hiç düşünmemiştim.  Öz değerlendirme yapmak kolay olmayabilir, aslında genelde prat

• Alperen G.
    Alperen G.

Sony panel degil ama...          

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Tan oto'da v4 navi sd kart var. Ama sadece Turkiye (tum avrupayi arabayla gezme niyetiniz yoksa yeterli zaten)

Fakat fiyati beni benden aldi, seni sende birakmaz :)

Kdv dahil 500tl. Neyse ki kdv dahil :)

Ohhhhhaaa brrrrrrr :)

Yanıtlama zamanı:

Kufur etse daha az sasirirdim.. 500 dedi adam. Agiz dolusu 500.. Utanmadan, sikilmadan, gayet ciddi bir sekilde 500 diye yapistirdi cevabi. Kdv dahil 500..

Abi yazılım parası var içinde normal o fiyat.

3 kuruşluk plastik parçasına 250 tl ödüyoruz :)

Yanıtlama zamanı:

3 kuruşluk plastik parçasına 250 tl ödüyoruz :)

Ya bu yazilim parasini Ingiliz, Alman, Amerikan daha uyguna aliyor da, Ford en harika yazilimini bize mi satiyor? :)

Neyse, cok pahali bence.

Yanıtlama zamanı:

Ya bu yazilim parasini Ingiliz, Alman, Amerikan daha uyguna aliyor da, Ford en harika yazilimini bize mi satiyor? :)

Neyse, cok pahali bence.

Ebay ile mi kıyaslıyoruz, servis fiyatı aldın mı abi ? 

:) 

Yanıtlama zamanı:

Ebay ile mi kıyaslıyoruz, servis fiyatı aldın mı abi ?

:)

Elbette serviste ebay kadar ucuz degildir de, ebay'de satanlar camiden mi calmislar Yakup'um? Neden ucuz? Sonucta bunun fasonu yok ki, mecbur orjinal olacak..

Yanıtlama zamanı:

Eski sürüm değer kaybeder elinde kalır, kazalılar olur çalınan olur olur da olur. Ben yazılım için verilen paraya bu kadar şey yapılmamasını savunuyorum bundan öte saçmalıklar var çünkü :)

Yanıtlama zamanı:

500 ün üzerine biraz daha konur navigasyonu olan iyi bir multimedya takılır, keyifle binilir bence

Yanıtlama zamanı:

Bugün 200-300 TL'ye en iyisinden bir navigasyon cihazı alıyorsan ve beraberinde Tele Atlas veya Başarsoft'dan ömür boyu ve sınırsız güncelleme hakkı sağlanıyorsa ben 500TL'de yazılım geliştirme bedeli ötesinde bir şeyler görürüm.

Yanıtlama zamanı:

Bugün 200-300 TL'ye en iyisinden bir navigasyon cihazı alıyorsan ve beraberinde Tele Atlas veya Başarsoft'dan ömür boyu ve sınırsız güncelleme hakkı sağlanıyorsa ben 500TL'de yazılım geliştirme bedeli ötesinde bir şeyler görürüm.

Yukarda o cümlemi tamamlamaya çalışmıştım. Maaliyeti 5 lira etmez tüm plastik parçası için 250 lira ödüyoruz. Bu yine normal dedim :) haksız mıyım

Bazen çok basit görülüyor yani yazılım.

Yanıtlama zamanı:

Abi yukarida fotolarini koymustum. Ben ingiltereden 50liraya aldim. Ay sonunda geliyor..

Okumuştum ve çok sevinmiştim,sonra bir aksilik olduda yeniden daha fazla bir meblaya almak durumunda kalıyorsun gibi anladım...şimdi yeniden sevindim o vakit..:)

Yanıtlama zamanı:

Okumuştum ve çok sevinmiştim,sonra bir aksilik olduda yeniden daha fazla bir meblaya almak durumunda kalıyorsun gibi anladım...şimdi yeniden sevindim o vakit.. :)

Seni seviyorum sayın abim ^_^

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.