Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 21 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Sync var araçta. Bu ikonlar hep vardı. Ekranı değişmeden önce de vardı. Sync ile ilgili mi bilmiyorum, ben herkeste var diye biliyorum. Telefon ile bağlandığını buradan anlıyorsun. Eski versiyonlarda bluetooth ikonu da vardı, o kayboldu sonra nedense.. Bende Sadece Blooetooth ikonu var bu çıkmıyor sanırım Sync Olan araçlarda görünüyor. (resim temsilidir) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 18 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Mesajları da sesli okuyor mu abi. Benimki okuyor ama yanımda hatun felan varken tırsıyorum sesli okutmaya Değişik bir aksanı var evet, anlamak için dikkatli dinlemek gerekiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 5 dakika önce, Murat Kavuk yazdı: Değişik bir aksanı var evet, anlamak için dikkatli dinlemek gerekiyor Cyclone un sesinden sonra gayette bayan sesiydi bence. Ama mesaj içeriği sakıncalı olabiliyor. Bir ara performans ürünleri ile ilgili mesaj gelip duruyordu pisikopat herifler numaramı nerden bulduysa. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 6 saat önce, Özer Aksu yazdı: Bende Sadece Blooetooth ikonu var bu çıkmıyor sanırım Sync Olan araçlarda görünüyor. (resim temsilidir) 6 saat önce, Özer Aksu yazdı: @Murat Kavuk Senin Araçta Sync var mı bu ikonlar bende görünmüyor. Telefon mu seçiyor bu anlam veremedim (İos, Android) @Murat Kavuk abi sıkıntı yok bekliyorum Bu ikonlar bendede mevcut nasıl olcak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2016 Eski ekran nasıldı hatırlamıyorum. Bu ilk taktığım hali, güncellemeler sonrası bluetooth simgesi varmı hatırlamıyorum ama pil ve çekim gücü var. syncle alakası yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Eski ekran nasıldı hatırlamıyorum. Bu ilk taktığım hali, güncellemeler sonrası bluetooth simgesi varmı hatırlamıyorum ama pil ve çekim gücü var. syncle alakası yok. İlginç bir durum bende çıkmaması . ACMnin ve BCMnin As-Built kodlarına bakmak lazım farklı olan ne acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Benim ekranda telefon bağlı iken durum resimdeki gibi. (Telefon note 3) Acaba telefonla alakali bir durum olabilir mi ? Sadece iphone da çıkıyor olabilir mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Bunun ayarı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ayarlarda telefon ayarlarının içinde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Bunun ayarı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ayarlarda telefon ayarlarının içinde. Menüleri baya karıştırdım . Telefon menüsü altında bununla alakali birsey göremedim . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 2 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Menüleri baya karıştırdım . Telefon menüsü altında bununla alakali birsey göremedim . Sende Sync değil BVC mi vardı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Sende Sync değil BVC mi vardı? Evet BVC var. Sync yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 6 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Evet BVC var. Sync yok. O yüzden olabilir belki? --3 dakika sonra eklendi-- Bende de BT simgesi yok sadece telefon var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 2 saat önce, Semih O. yazdı: O yüzden olabilir belki? @Ozan Kar sync ile alakası yok demişti bkz 19 saat önce, Ozan Kar yazdı: Eski ekran nasıldı hatırlamıyorum. Bu ilk taktığım hali, güncellemeler sonrası bluetooth simgesi varmı hatırlamıyorum ama pil ve çekim gücü var. syncle alakası yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Telefonla alakalı olabilir. Başka telefon ile denedin mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2016 Telefonla alakalı olabilir. Başka telefon ile denedin mi? Galaxy S5, Note 3 ile denedim . Aynı icon var . IPhone ile denemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap