Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Orijinal Navigasyon Ve Sony Panel Kurulumu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Boşuna uğraşmaya değmez hocam OEM bir cihaz al tak bence. Astarini geçiyor fiyat değmez

Orjinal her zaman iyidir ya. Navimate cyclone falan markalarda 1000 tl civari zaten aralarında uçurum yok
  • Yanıt 570
  • Görüntüleme 179k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Bildiğiniz gibi aracıma 5" ekran + Navigasyon kurulumu yapmıştım ancak bu ekrana uygun çerçeveyi takmadığım için ekranın yanları açık kalmış altından ve üstünden ise bir miktar alan görünemez olarak k

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Doğrusu karakter olarak hayata biraz alaycı bakan bir kişiyim. Ama bunun yazdıklarımdaki pragmatizmi engellediğini hiç düşünmemiştim.  Öz değerlendirme yapmak kolay olmayabilir, aslında genelde prat

• Alperen G.
    Alperen G.

Sony panel degil ama...          

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Orjinal her zaman iyidir ya. Navimate cyclone falan markalarda 1000 tl civari zaten aralarında uçurum yok

Cylone icin 1800 tl fiyat verdiler oto park destekleyen model icin
Yanıtlama zamanı:

Boşuna uğraşmaya değmez hocam OEM bir cihaz al tak bence. Astarini geçiyor fiyat değmez

Bence arada çok fark olmayacaksa uğraşmaya değer. Hem görünüş,hem kullanım hem de orjinallik açısından çok daha iyi olur Sony sistem takılırsa. 

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

2013 focus style aracım için çıkma orjinal sony teyp almak istiyorum uyum sıkıntısı yaşarmıyım 

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar benim ford focus 2013 tdci titanium smart tekno paket aracım var ABD 8 inç navigasyon getirteceğim burdaki araçlarda çalışırmı veya çalısması için hangi parçaları almam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ahmet Kodaz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar benim ford focus 2013 tdci titanium smart tekno paket aracım var ABD 8 inç navigasyon getirteceğim burdaki araçlarda çalışırmı veya çalısması için hangi parçaları almam gerek yardımcı olursanız çok sevinirim.

Tüm parçaları getirseniz bile iki sorun çözülemiyordu. Birincisi FM bandında çift haneli radyolara ulaşamıyorsunuz. İkincisi, Avrupa haritalarını bu sistem ile çalıştıramıyorsunuz. Ayrıca Amerika epeydir sync 2 kullanıyor. Bence biraz daha beklemeli. Yakında focus 3,5 ile bu sistemin Avrupa versiyonu gelecek..

Yanıtlama zamanı:

Biraz sabredin makyajlı sistemi edinin derim.

Yanıtlama zamanı:

Tüm parçaları getirseniz bile iki sorun çözülemiyordu. Birincisi FM bandında çift haneli radyolara ulaşamıyorsunuz. İkincisi, Avrupa haritalarını bu sistem ile çalıştıramıyorsunuz. Ayrıca Amerika epeydir sync 2 kullanıyor. Bence biraz daha beklemeli. Yakında focus 3,5 ile bu sistemin Avrupa versiyonu gelecek..

#110 Frequency band and step

değeri benim araçta 01-for Europe diye kayıtlı

03-for USA

04-for Japan

değerleri var.

Bu değer belki de fm band aralığının ayarı için kullanılıyordur. Çünkü Japonya'da da ABD gibi FM aralığı farlı (76-90MHz)

Yanıtlama zamanı:

Yakup Bey Makyajlı focus ülkemize nezaman gelecek fiyatları bellimi? Veya makyajlı focuslara takılan Sync2 bizim araçlarda çalışırmı?

Yanıtlama zamanı:

Yakup Bey Makyajlı focus ülkemize nezaman gelecek fiyatları bellimi? Veya makyajlı focuslara takılan Sync2 bizim araçlarda çalışırmı?

Abd'den aldıklarınızdan daha kolay olacaktır.

Yanıtlama zamanı:

Yakup bey ben zaten bu koç gurubunu bu yönden çok kınıyorum birkaç kez müşteri hizmetlerini arayıp bu sıkıntımı onlarada söyledim araç getiriyorsun 70-80 Bin tl satıyorsun ama bir navigasyonu bize çok görüyorsun piyasadaki en ucuz ve alt donanımdaki araçlarda var bizim focusda yok aracı almayacağım araç çok yakışıklı dayanamadım aldım tek eksiği navigasyon onuda bulmak için elimden geleni yapıyorum yan sanayi takmak istemiyorum. Alman malı alpha s700 var sitede acemi olduğum için link ekleyemiyorum bu navigasyondan bilginiz varmı.

Yanıtlama zamanı:

Yakup bey ben zaten bu koç gurubunu bu yönden çok kınıyorum birkaç kez müşteri hizmetlerini arayıp bu sıkıntımı onlarada söyledim araç getiriyorsun 70-80 Bin tl satıyorsun ama bir navigasyonu bize çok görüyorsun piyasadaki en ucuz ve alt donanımdaki araçlarda var bizim focusda yok aracı almayacağım araç çok yakışıklı dayanamadım aldım tek eksiği navigasyon onuda bulmak için elimden geleni yapıyorum yan sanayi takmak istemiyorum. Alman malı alpha s700 var sitede acemi olduğum için link ekleyemiyorum bu navigasyondan bilginiz varmı.

Onun için farklı başlıklarımız mevcut lütfen onları inceleyiniz otosan'ın önerdiği 3 marka var. 

Navigasyon sistemi focus'da var zaten fabrikasyın alabiliyorsunuz, problem dokunmatik ise o zaman Avrupa'da yoktu koç'a özel durum değil, makyaj ile birlikte bu ülke de de dokunmatik ekran olacak sorun bu ise tabi.

İlgili başlıklara bakmanız dileği ile.

Yanıtlama zamanı:

Yakup bey sync2 2013 titanium focuslara uyarmı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.