Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ahmet Kodaz

Üye
  • Toplam İleti

    46
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ahmet Kodaz Hakkında

İletişim - Sosyal

Profil Detayları

  • Şehir:
    hatay
  • Arabam:
    13Foc tdci tit+sm+tekno
  • Meslek:
    esnaf
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

843 profil görüntüleme

Ahmet Kodaz's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Toplam Beğeni

  1. Keşke bir link verseydiniz daha iyi olurdu.
  2. Benim araç 2013 smart tekno paket sync var bu şemayla benimki aynı değil sync1 şeması lazım bana sizde varmı ozan bey.
  3. Yakup bey 8 inç navigasyonu taktık türkçeleştirdik fakat elimizde tam aracın elektirik şeması olmadığından bazı özellikleri aktif edemedik eger elinizde 2013 sync1 sync2 elektirik şeması varmı?
  4. Emre bey gönderdim .Bir kaç eksik ama ben soketleri bazılarını çıkaramadım siz biliyorsanz 1 module communıcatıons network 2 global posıtonng system module (gps) 3 body control module eger siz biliyorsanız yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  5. Ozan bey alparslan bey bana hangi pinlerin degişeceğini gönderdı fakat örnek 16-17 nolu pinler 18-19 nolu pinlere takılacak yazıyor bendeki sokette 4 pinde de kaplo yok onun gönderdiği 54 pinli sokette 29 kaplo var benimkinde 21 adet var 54 pinli sokette ki kaplo renklerini karşılaştırdık tutmuyor,
  6. Ozan bey bu şemada baktık 83 sayfa C346 HIGH AUDIO WITH BVC ve 84. sayfa C346 HIGH AUDIO WITH SYNC GEN II ama uymadı 83.sayfadaki şemada renkler ve pin yerleri farklı bakacağımız başka sayfalar varsa yardımcı olabiirmisiniz?
  7. Ozan bey daha önce bu parçayı takan arkadaşlar bana bağlantı şeması gönderdi fakat ne renkler nede sıralam tutu benim aracın bulutoot modül bağlantısı farklı çıktı aracım tekno paket olduğundan galiba BT modül gözüküyor sync var araçta
  8. Ozan bey merhaba amerikadan 8 inç navigasyonumuz geldi ama bağlayamadık benim araç tekno paket olduğu için elektirik tesisatı farklı çıktı, bluetooth modülündeki 54 pinli soket kaplo yerleşimi ve renkler farklı . bu konu hakkında bir bilginiz varmı? Veya bu bluetooth modül elektirik seması varmı? Modül no AM5T-14D212-AD
  9. hayırlı olsun orcun bey darısı bizim başımıza. mail adresini ver ben göndereyim size alparslan bey bana göndermişti .
  10. Sağolsun alparslan bey bana çok yardımcı oldu bu konuda buradan onada çok teşekkür ediyorum.Devamlı irtibat halindeyiz.
  11. Orçun bey teypci olmaz adam akıllı elektironikçi arıyorum bulmazsam sizlerden yardım alıp kendim takmayı düşünüyorum. Birde sizin navigasyonda turkçe dil desteği varmı?
  12. İnşallah dediğiniz gibi olur bende isterim ford araçlarında navigasyonlu geniş ekranlı bir gösterge olması herzaman angi araçta görsem hoşuma gitmiştir.
  13. Yakup bey fordun navigasyonlusunu getireceğini pek sanmıyorum.Ben ford smart+Tekno paket aracı almak için defalarca ford müşteri hizmetlerini aramak zorunda kaldım 1 tane konyada olduğunu öğrendim gidip ordan aldım ben hataylıyım düşünün.Ford bayilerinde titanium dahi bulmak zor.
  14. Orçun bey biz biraz bilinçsiz davranım alıp takarız diye navigasyonu aldık ama dediğiniz gibi çok zormuş şu parça bu parça derken 12 kalem parça aldık yola çıktık bir kere sonuçlarına katlanacağız biraz tuzlu oldu bu iş bize. bir arkadaşım amerikaya 18/11/14 gidecek bir hafta sonra dönecek navigasyon ve bütün parçalarını aldım sadece anfi kaplosu eğer lazımsa kamera ve gps modülüde aldım sadece bağlantı kaploları lazım . Peki siz navigasyona europe sürümünü yükledinizmi içinde türkçe dil desteğide var gen2 v3.7 ford bu güncellemeyi europe için yayınladı.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.