Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Muammer DEMİR

Üye
  • Toplam İleti

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

Muammer DEMİR Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    FOCUS III + STYL
  • Meslek:
    İşletme
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.136 profil görüntüleme

Muammer DEMİR's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

45

Toplam Beğeni

  1. my touch sisteminin hangi özelliklerini aktif olarak kullanıyorsunuz ?

  2. Arkadaşlar F3 Styl Plus, Son 1 aydır aku ışığı yanıyor servise getirdim alternatör arızalı dediler fiyat yüksek olduğu için parcayı aldım dışarıda değiştireyim dedim önce usta alternatörü tamir edebiliriz dedi konjektörü değiştirdi olmadı, parçayı komple değiştirelim dedik alternatör aldık servisten taktik ama oda olmadı hala aku ışığı yanıyor. bu sorunla karşılaşan, bilgisi olan varmı ?
  3. Tavsiye ederim çok tatlı bir hava oluşuyor.. Arabanıza aşık olabilirler.
  4. FF3 Full Şema : http://www.dosya.tc/server8/eLCavg/FF3_schematic.rar.html Bluetooth ve Ekran soketlerindeki pinlerin birleştirilmesi. http://www.dosya.tc/server8/zlhxoP/BluetoothSoketindekiyenihali.docx.html
  5. Video da gördüğün FM Modu değil Am modudur haliyle Frekans bulamaz zaten ;)dikkat ettiysen 2. video 35. sn de FM moduna geçiriyorum ve müzik normal. FF3 Ün tüm devre şeması mevcut. Araç 2011 Ağustos çıkışlı ilklerden. 1,6 Benzinli Styl + Plus Şehir içi aktif güvenlik ve oto park sesli komut vs.. Sesli komut sistemi kullandınmı bilmiyorum telefonun araçla eşleşmesinden sonra sesli komutla arama yapman için kişiyi kendi sesinle kaydetmen gerekiyor. Gerekli Kart okuyucusunu ve Avrupa haritasını satın aldıkdan sonra (içinde Türkiye olan) kullanabilirsin. Teorik Yardımları için Mertol Abi'ye Teşekkürlerimi sunarım..
  6. Park Sensörleri Çalışıyor ön ve arka fakat 4-5" ekranlardaki gibi 8" e görüntü gelmiyor. Telefonumu Cihazla eşleştirip arama yapabiliyorum Hiçbir problem yok fakat direksiyondaki sağ tuşların pin ayarlarını değiştirmediğim için farklı konut gönderiyor örn: next tuşuna basınca sync de Radyo modundan usb moduna geçiyor yani mod değiştirme görevi görüyor. devre şemasını inceleyip pinlerin yerilerini değiştirmek gerekiyor. Kısaca söylersek tum herşey çalışıyor hiçbir problem yok sadece bir kaç pin yerinin değişmesi gerekiyor. Kurcalamaya dewam.
  7. Valla kardeşim Hayırlı olsun diyelim ilk olarak ama Şuan Hedef C180 Yada 2006-2007 Land Rover Sport Bakalım..
  8. Arkadaşlar Bir kaç gündür MyTouch sisteminin devre şeması üzerinde çalışıyordum ve bismillah dedim 13:00 Sularında tek başıma işe başladım. Saat :17:30 Civarlarında sonuç mutluluk dolu Ama üzücü olan uzun zamandır kullanmak için elimde beklettim şimdi yaptım arabamı satıcam.. Almak isteyen olursa sistemi araç dışında satabilirim. Resimli Ve bitmiş Hali Video Ekte. Eski Bluetooth ünitesi bu artık tamamen iptal oluyor. 8" Ekran üzerinde bluetooth ünitesi ile birlikte geliyor. Kablo Kafası çıkartıldı " Arkadaşlar Eski Bluetooth ünitesindeki kabloyu çıkardıktan sonra pinlerin yerini değiştirmek için bu kabın içindeki soketi çıkartıyorsunuz. tırnakları vardır." Kablo Kafası içinde Çıkan Mavi Soket Kablolarınızı burda değiştireceksiniz. 4-5" Ekran Kablosu ile BlueTooth kablosunun birleştirilmiş görüntüsü. Ve Kontağı Açtık Sync Sistem Reset atıyor. İşyerimdeki Wifi Ye Bağlanıyorum :
  9. Mustafa aynı sistemden bendede mevcut istersen iletişime geçelim. Muammer ; 05316549828
  10. F3 Style Plus 1.6 Sedan Benzin Arkadaşlar daha önceden aracım için rolantide stop etme ve bayırda kalkarken motorun bayılması kalkamaması kısaca motorun gücü ile ilgili sorunlar yaşadığım olmuştu. Serviste yeni çıkan yazılımı yüklettim "Ücretsizdir" Artık Ne stop etme nede bayırda kalkma gibi sorun yok ve motor gücünde hissedilebilir bir değişim var, gaza dokununca araç yerinden fırlıyor.
  11. Arkadaşlar Yeni yazılımı yüklettim araçta herhangi bir sorun kalmadı ve Artıları var dik bayırda kalkarken motorda bayılma oluyordu artık yok ve araçın motor gücünde hissedilir bir değişme var gaza dokununca yerinden hopluyor.
  12. Arkadaşlar Araçda aktif trafikte seyir halindeyken durduğum anda stop ediyor. Stoplama durumu klima açıkken daha çok oluyor klima kapalıyken stop edermiş gibi yapıyor ???
  13. yabancı dil önemli değil. tüm sestemi almak istersem fiyat olarak düşünceniz nedir eğer diğer alıcı almazsa ?
  14. Daha Daha nice yıllara inşallah
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.