Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201511 yıl comment_307035 Arkadaşlar F3 Styl Plus, Son 1 aydır aku ışığı yanıyor servise getirdim alternatör arızalı dediler fiyat yüksek olduğu için parcayı aldım dışarıda değiştireyim dedim önce usta alternatörü tamir edebiliriz dedi konjektörü değiştirdi olmadı, parçayı komple değiştirelim dedik alternatör aldık servisten taktik ama oda olmadı hala aku ışığı yanıyor. bu sorunla karşılaşan, bilgisi olan varmı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201511 yıl comment_307042 Arkadaşlar F3 Styl Plus, Son 1 aydır aku ışığı yanıyor servise getirdim alternatör arızalı dediler fiyat yüksek olduğu için parcayı aldım dışarıda değiştireyim dedim önce usta alternatörü tamir edebiliriz dedi konjektörü değiştirdi olmadı, parçayı komple değiştirelim dedik alternatör aldık servisten taktik ama oda olmadı hala aku ışığı yanıyor. bu sorunla karşılaşan, bilgisi olan varmı ? Akü arızalı olabilir. Söktüğünüz ve taktiginiz alternatör sağlam mi arızalı mi emin olun bence. Mayıs 26, 201511 yıl Volkan Ö. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201511 yıl Solution comment_307239 1 aydan bahsediyorsunuz.Eğer alternatör arızalı olsa idi araç gerekli elektriği aküden alırdı.Araç aküyle bırak 1 ay'ı 1-2 saat içinde yolda bırakırdı sizi.Akü'yü tesisatını ve lamba'yı yakan sensörü kontrol ettirmenizi tavsiye ederim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın