Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201214 yıl comment_60312 Merhabalar Birkaç kişi ile başladığımız bu güzel yolculuğumuza pırıl pırıl yüreklerle devam ediyoruz. Güzel ülkemizin her yerinden bizimle bir şeyler paylaşan, bir kaç hoş sohbet ile kimi zaman derdini kimi zaman sevincini, heyecanını aktaran tüm üyelerimizle bu yeni platformumuzun 1. yılında birlikte olmaktan çok mutluyuz. Bizi her türlü günümüzde hiç yalnız bırakmadınız; verdiğiniz tüm destek ve bilgileriniz için, Sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.. İyi ki varsınız, iyi ki var olduk Hep birlikte olmak dileğiyle... Saygı Ve Sevgilerimizle Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201214 yıl comment_60313 Güzel insanların olduğu güzel bir aile. Daha nice yllara inşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201214 yıl comment_60323 sanırım 2010 yılıydı...zorgünlerdi...iyi değildim...sonra hayatımın engüzel oyuncağı focusla tanıştım...sonrasında...öncam bileşim aralığının eşit olmaması beni bu foruma itti...sordum sitedekilere deli gözüyle baktılar bana...sonra mı..hala burdayım... Elbette yaşamımızın temel taşları var işimiz ailemiz...yakınlarımız maddi manevi kaygılarımız sağlık ve diğer sorunlar....ama bugün ilk açılış sayfamız bir gazeteyle birlikte bu forum oluyorsa birşeyleri başarmışız demektir... Sonrasında;teşekkürler yüreği güçlü insanlara...Aydın,Tolga,Mahmut,Yusuf,Yakup,Alper ve diğer kuruluş ve bugünlere getiren insanlara...hatam olduysa...affola siz yönetimden ve üyelerden... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201214 yıl comment_60324 Demek artık çocukluk dönemi bitiyor... Olgunluk döneminin de en az çocukluk dönemi kadar coşkulu, eğlenceli, öğretici ve bütünleştirici olması dileği ile...! Vesile ile kurucu ve yöneticilere çabalarından dolayı teşekkürler. Başarının sürdürülmesi, elde edilmesinden çok emek ister, haydi hep beraber daha iyisine...! Ek: Ben yazarken Tevfik mesaj atmış, bu forum işte böyle yüreği ve bileği güçlü insanlar sayesinde bugünlere gelmiş. Sonradan katılan biri olarak naçiz gözlemimdir. Nisan 5, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201214 yıl comment_60328 Yeni geldim, ama kısa zamanda çok sevdim diyebilirim. Çeşitli forumlarda bulundum, ama bu kadar birebir yönetilen, kaliteli mantıklı paylaşımlar yapılan çok az forum vardır. Forumu kuran ve düzeyli paylaşımları ile buraya getiren herkese çok teşekkürler. İyi ki Focus almışım, bu vesile ile böyle bir forumdan haberdar oldum. Nice yıllara :nazar: Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201214 yıl comment_60330 Tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum, herkesin gönülden bir şeyler kattığını ve bu sayede birlikte olduğumuzu biliyorum. Otomobil merakımız gerçek anlamda araç oldu ve bizleri buluşturdu, amacımız ise güzel vakit geçirmek bir şeyler paylaşabilmenin hazzını yaşamak. Çabalarından ve küçük yaşına büyük bir yürek sığdırmayı başaran Yakup'a herkesten farklı özel bir teşekkür gönderiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201214 yıl comment_60331 Efendim öncelikle bilgi alabilirmiyim niyeti ile girdiğim yanında kıymetli dost lar edindiğim yine bu kıymetli Focus clup yönetim ve üyelerinin nice uzun yıl dönümü kutlaması yapması dileklerimle....NİCE MUTLU YILLARA.... :nazar: :nazar: :nazar: Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201214 yıl Yazar comment_60332 Çabalarından ve küçük yaşına büyük bir yürek sığdırmayı başaran Yakup'a herkesten farklı özel bir teşekkür gönderiyorum Hiç çekinmeden abi diyebildiğim için ben teşekkür ediyorum :nazar: Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201214 yıl comment_60333 Hayırlısı ile geçecek nice uzun yıllara aman nazar değmesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201214 yıl comment_60335 Öncelikle tebriği hakeden kurucu ve yöneticilere teşekkürü bir borç bilirim. Sıfırdan bir yerlere getirmek hiç kolay değil böyle şeyleri. Hoş sohbetten tutun da öğrendiğimiz bilgilere, paylaştığımız haberlere içeriklere kadar herşey çok güzel Nice senelere birlikte gidebilmek dileğiyle... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201214 yıl comment_60342 Hep birlikte daha iyi daha güzel nice senelere inş.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201214 yıl comment_60345 Beraberce nice senelere inşallah.. :nazar: Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201214 yıl comment_60349 Arkadaşlar herkeze selam bende aranıza yeni katıldım ama uzun bir süredir bu formu takip ediyorum çok başarılı ve seviyeli bir forum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 201214 yıl comment_60350 Daha nice senelere inşallah hep birlikte Sizleri tanıdığıma çok mutluyum arkadaşlar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın