Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Orijinal Navigasyon Ve Sony Panel Kurulumu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
1 March 2014 - 15:25 tarihinde, Alperen G. yazdı:

Sony panel degil ama...

Alperen bey hayirli olsun. Gule gule kullanin. Anladigim kadarı ile orjinal panelin sadece ekranini degistirdiniz. Yoksa ekran incine göre panel demi değişiyor?

• Yanıt 570
  • Görüntüleme 179k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Bildiğiniz gibi aracıma 5" ekran + Navigasyon kurulumu yapmıştım ancak bu ekrana uygun çerçeveyi takmadığım için ekranın yanları açık kalmış altından ve üstünden ise bir miktar alan görünemez olarak k

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Doğrusu karakter olarak hayata biraz alaycı bakan bir kişiyim. Ama bunun yazdıklarımdaki pragmatizmi engellediğini hiç düşünmemiştim.  Öz değerlendirme yapmak kolay olmayabilir, aslında genelde prat

• Alperen G.
    Alperen G.

Sony panel degil ama...          

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
1 March 2014 - 15:41 tarihinde, Engin Uzunoğlu yazdı:

Bu eski fotoğrafmı? 5inç çerçeveye tam oturmuş.?

Yoo.. cerceve zaten 5" panel icin... kart yeri de şöyle:

esusyze9.jpg

1 March 2014 - 16:14 tarihinde, Selçuk Özmen yazdı:

Sony panel bulmak bu kadar mi zor ya? Eni konu plastik çerçeve, tuş takimi! Bulunanin da fiatini anlamak güç zaten!

Sony panel bulmak zor mu kolay mi bilmiyorum. Cunku hic sony panel bulma amacim ve hevesim olmadi. Bu panel bana daha ergonomik geliyor. Ama sony panelin de havali durmasi ayri bir konu.

1 March 2014 - 17:12 tarihinde, Soner Erik yazdı:

Alperen bey hayirli olsun. Gule gule kullanin. Anladigim kadarı ile orjinal panelin sadece ekranini degistirdiniz. Yoksa ekran incine göre panel demi değişiyor?

Panel de degisiyor tus takimi da degisiyor. Eski panele o ekranin oturmasi mumkun degil. Kaldi ki navigasyon icin tus takimi da degismek zorunda...

Yanıtlama zamanı:

Bu panale uygulama yapilabiliniyorsa sony panele gerek yok zaten. Ekrani ve gostrge panelini ankara dan mı tedarik ettiniz? Uygulamasini kendiniz mi yaptiniz?

Yanıtlama zamanı:

@Alperen G., Hayırlı olsun abi çok güzel olmuş satsana bana :D

Sagol.. Satarim tabi Ramazan. Sende para varsa hemen satabilirim. Gps karti da gelecek. Anten de aliyorum. Tam takim satarim, sorunsuz. Ama iste onemli olan paranin olup olmadigi :D:D:D

Yanıtlama zamanı:

Sagol.. Satarim tabi Ramazan. Sende para varsa hemen satabilirim. Gps karti da gelecek. Anten de aliyorum. Tam takim satarim, sorunsuz. Ama iste onemli olan paranin olup olmadigi :D:D:D

Herşeyin bir ücreti vardır diyorsun yani :D :D 29 şubatta veririm parasını :D tüh ya bugün de 1 martmış :D

Yanıtlama zamanı:
1 March 2014 - 15:25 tarihinde, Alperen G. yazdı:

Sony panel degil ama...

Keyifle kullan Alperenim....çok iyi iş çıkarmışsınız....

Yanıtlama zamanı:

Sony tuş takımı şuan bildiğim sadece ruslarda var.

Navigasyonlu tuş takımı ve çerçevesi (çerçevesi biraz hasarlı olmak üzere) Ankarada var.

Ekranda hafif çizikli olarak (ayrıca yeniden programlanması gerekiyor) var.

Yani sistem temelde 3 parçadan oluşuyor.

1 March 2014 - 18:18 tarihinde, Bekir B. yazdı:
çıkarmışsınız

Kendini neden saymıyosun abi, ıslak mendil sağladın ya :D 

Yanıtlama zamanı:

Sony panel degil ama...

hacı olmamış bu..çıkar bunu çıkar... :P 

Yanıtlama zamanı:

Focus sd navigasyon kartı satan arkadas varmı acaba icinizde

Focus navigasyon kartı satan biri varmı aranızda varsa almak istiyorum

Yanıtlama zamanı:

Focus sd navigasyon kartı satan arkadas varmı acaba icinizde

Focus navigasyon kartı satan biri varmı aranızda varsa almak istiyorum

Elinde kart olan coz az kisi var. Olanlar da yurtdisindan aldigi icin (ebay fln) suan satilacagini sanmiyorum.

Ben de yeni aldim, daha elime ulasmadi. Ebay'den arastirin, acik artirmalar oluyor, onlara katilin. Cok ragbet edilen birsey olmadigindan cok uygun fiyata alma inkaniniz var. Zira benim oyle oldu.

Yanıtlama zamanı:

Elinde kart olan coz az kisi var. Olanlar da yurtdisindan aldigi icin (ebay fln) suan satilacagini sanmiyorum.

Ben de yeni aldim, daha elime ulasmadi. Ebay'den arastirin, acik artirmalar oluyor, onlara katilin. Cok ragbet edilen birsey olmadigindan cok uygun fiyata alma inkaniniz var. Zira benim oyle oldu.

ne kadara aldınız acaba?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.