Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl comment_153007 Ben yaklaşık 1-2 yıl bunların üstündeki mavi şeriti sökmemiştim çizilmesin diye sonra kendiğilinden gitti zaten Arka kısımlar ufacık zaten ayrıca bu detay koruma değil yine cazibeli olduğu için alınabilir bence Yani bu heryeri kaplamıyor sonuçta yine çizilecek yine kötü görünecek tek yol bastırmamak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl comment_153022 Ben yaklaşık 1-2 yıl bunların üstündeki mavi şeriti sökmemiştim çizilmesin diye sonra kendiğilinden gitti zaten Arka kısımlar ufacık zaten ayrıca bu detay koruma değil yine cazibeli olduğu için alınabilir bence Yani bu heryeri kaplamıyor sonuçta yine çizilecek yine kötü görünecek tek yol bastırmamak. aa az dayanmış sana cmaxinki hala duruyordu en son Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl comment_153024 aa az dayanmış sana cmaxinki hala duruyordu en son Ucu kalkan olduysa yıkayan veya temizleyen sökmüştür Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl comment_153058 Yakup'da söylemiş bunlar sadece görüntü. Koruma yapmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201313 yıl comment_153061 Bu boya ne kıymetli şeymiş ki herkesi bir koruma merakı almış... Boyayı korumak için saç plaka, saçı korumak için film kaplama, filmi korumak için? Yahu boş verin altı üstü bir eşik boyası, varsın eskisin kalksın, pek bir şey olacağı yok da, olursa dda boyatması beş dakika... Süs diyorsanız bir şey diyemem, zevk meselesi, ama o süsü kaldırınca da seneler sonra altından ne çıkacağını Allah bilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201312 yıl comment_201418 Bendeki focus 3 trend için sis farı ve çevresi lazım fiyat nedir acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201312 yıl Yazar comment_201423 Bendeki focus 3 trend için sis farı ve çevresi lazım fiyat nedir acaba Sıs farının tanesi 20 tl.Nikelajlı sis far cercevesinin de tanesi 20 tl. Komple olarak toplamda 80 tl kdv dahil fiyatı var. Ayrıca bu konu başlığının altında titanium parlak tampon panjur setimizde var. O da ilginizi cekebililir. Kasım 29, 201312 yıl ER-OL Otomotiv tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201312 yıl comment_201425 Sıs farının tanesi 20 tl.Nikelajlı sis far cercevesinin de tanesi 20 tl. Komple olarak toplamda 80 tl kdv dahil fiyatı var. Ayrıca bu konu başlığının altında titanium parlak tampon panjur setimizde var. O da ilginizi cekebililir. aydınlatmalı vites topuzu var mı hocam Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201312 yıl comment_201435 Trendlerde kablo cekilmişmidir sis farının birde sizden alacaklarım yeterlimi sizin verdiğiniz sis farının komple fiyatımı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 201312 yıl comment_201437 Trendlerde kablo cekilmişmidir sis farının birde sizden alacaklarım yeterlimi sizin verdiğiniz sis farının komple fiyatımı Lütfen üyeliğinizi size gelen özel mesaj'a göre tamamlayınız aksi halde forumu kullanamazsınz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201312 yıl Yazar comment_201898 aydınlatmalı vites topuzu var mı hocam Malesef stoklarimizda mevcut degil . Trendlerde kablo cekilmişmidir sis farının birde sizden alacaklarım yeterlimi sizin verdiğiniz sis farının komple fiyatımı Tesisatlariyla ilgili bilgim yok elektrikciye gostermeniz lazim . Bahsettigim urunler yansanayidir . Sis farlarinin ampulleri ustunde komple fakat isteginiz durumunda baska ampul alabilirsiniz . Bazi musterilerimiz ampullerinden memnun kalmayabiliyor . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201312 yıl comment_201909 aydınlatmalı vites topuzu var mı hocam tam ben soracaktım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 201312 yıl comment_201926 tam ben soracaktım Malesef stoklarimizda mevcut degil . aydınlatmalı vites topuzu var mı hocam Cevap gelmiş zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201312 yıl Yazar comment_208032 5 İLERİ IŞIKLI VİTES TOPUZU KDV DAHİL 235 TL Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın