Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 1.0 Ecoboost Yakıt Tüketim Değerleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Doğan Kurban said:

Adam hesap makinasının ekranını üşenmemiş çekip buraya atmış.Geniş ekran gibi görünsün diye de 4 parçayı birleştirmiş.

Ekran amaç değil araçtır :P Amaca hizmet etsin yeter.... 

• Yanıt 271
  • Görüntüleme 126k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mersin-Diyarbakır arası arabanın yakıt - yapılan km - menzil - ort. hız değerleri... Mersinde depoyu fulledim, bilgisayarı sıfırlayıp yola çıktım... Diyarbakır'da evin önüne varınca aldım resimleri..

• Merhabalar,   Kurban bayramı tatilinde Ankara - Kapadokya arasında güzel bir seyehat yaptık. 1.0 ecoboost bana göre, oldukça iyi bir tüketim değerine imza attı. Ankaradan yolculuğa çıkmadan, depoyu

• Kadirli/OSMANİYE- ANTALYA    //    ANTALYA - Kadirli/OSMANİYE  gidiş geliş yakıt tüketimi. Antalya ve Mersinde Ş.içi kullanım olarak yaklaşık 150 km geri kalanı ş.dışı olmak üzere; dağlık, bol vi

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Ahmet A. said:

Amaca hizmet etsin yeter.... 

Etmiyor işte sorun o etmiyoooor. Yav pos cihazları bile tablet ekranı kimin olmuş peeee.Hemde renkli

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Şimdi, Doğan Kurban said:

Etmiyor işte sorun o etmiyoooor. Yav pos cihazları bile tablet ekranı kimin olmuş peeee.Hemde renkli

Yahu bizimki fakir tesellisi işte... Bizi üzecek şeyleri niye yüzümüze vuruyorsunuz abi :muha:

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Ahmet A. said:

Yahu bizimki fakir tesellisi işte... Bizi üzecek şeyleri niye yüzümüze vuruyorsunuz abi :muha:

Geniş ekran satılır. Hah tam kıvama geldin geniş ekranı sana satıyım bareeee. 789 tl düz hesap alıyon mu?

Yanıtlama zamanı:
O ne yaw, üstüne birazdaha eklese ikinci el araç alır, [emoji4]:)[emoji4]

Eklemeden de alır abi. Eşşekmosferik motorlular varya

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

yaklaşık 1.5 depoya yakın tüketim..   :D

testlerde malum 10 derecelerde yapılıyor çünkü f-p deriz ya 10 derecede sanırım oksijen-verim için ideal hava koşulları.. en az 4 km gitmek şartıyla, ki ben 5 km gidiyorum. 1 lamba var(eskiden yoktu- ilk mesajlarımın birinde yazılıdır).. yolun %40 ı 5. vites 70 le gidiliyor..diğer bölgeler 3-4. vitesler ağırlıklı

sonbaharda bu tüketimi görüyorum, ramazan ayında merkeze fazla gidildiği için ve yol 10-12 km olduğu için 5.5 lara düşüyor.. çok soğuk 1 ay 7-7.5 litre, diğer bir soğuk ay 6.5 lt diyelim..diğer ayları 6 litre ile tamamlıyorum..

kalibrasyonludur, olmasaydı 0.4-0.5 aşağı gösterirdi..

makyajlı daki 1.0 euro 6 ve bizden %10 eksi değerlere sahip, denemek isterdim şahsen.. astra 1.0, 105 bg 99 gram co salınımı.. bizlerinde focus 100 bg lik versiyon öyleydi..ingiltere de

DSC_0160.JPG.0aa34f70a0c3985b8554bf43427

DSC_0163.JPG.cd8a1ac6726ae44a56dd40470d8

DSC_0161.JPG.a2cf183451ff14cfb39a8d2ccfe

DSC_0162.JPG.9f5428464f8158b05be602562d8

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ankara izmir arası kilima açık, araç azina kadar dolu sekilde yapilan ortalamadir.

IMG-20160701-WA0000.jpg

Yanıtlama zamanı:
Ankara izmir arası kilima açık, araç azina kadar dolu sekilde yapilan ortalamadir.

IMG-20160701-WA0000.jpg

90 km yol yapmışsınız onun nortalamasidir bu

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Özer Aksu said:

90 km yol yapmışsınız onun nortalamasidir bu

Ortalama hız 90 km/h. Aldığı yol değil. Muhtemelen tüm yol ortalamasıdır, çünkü depo fullenmiş.

Yanıtlama zamanı:

Aynen öyle, sayaç sıfırlandıktan sonraki hız ortalaması 90km/s. Aslında ortalama diyemeyiz çünkü sadece uzun yol verisi var. Muhtemelen de hız sabitleyiciyle olmuştur gibi geldi bana. Ankara-İzmir arası dik rampalarda çok fazla yok. Varsa da çok uzun (Kula rampaları hariç) değiller. Fakat yine de çok iyi bir değer yakalanmış. 1.0 EB. farkı diyebilir miyiz?

Yanıtlama zamanı:

Ortalama hız demek hangi yol olursa olsun son silmeden sonraki ortalamadır. Uzun yoldur veya kısa yoldur fark etmez :) 

90 km/h için de çok olağan bir tüketim ve tabii ki birde yolun dönüşü kat edilmelidir.

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Yakup Çağatay said:

90 km/h için de çok olağan bir tüketim

Bizimkiler (MK2)çok yakıyor o zaman. Ben uzun yolda hız sabitleyiciyle bile 6.5lt. altına düşüremedim. Otomatik şanzıman çok yakar dediler de inanmamıştım. Beygir gücü farkı da önemli tabi ki.

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Süleyman Ünal said:

Bizimkiler (MK2)çok yakıyor o zaman. Ben uzun yolda hız sabitleyiciyle bile 6.5lt. altına düşüremedim. Otomatik şanzıman çok yakar dediler de inanmamıştım. Beygir gücü farkı da önemli tabi ki.

Arada çok fark var. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.