Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Tanesiysede pahalı serviste takımı 140 tl olması lazım 1.6 ecoboost 150 ps ile aynı mıdır acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 El freni tutacağı sormuştum ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2014 (düzenlendi) Bujinin 35 tl olduğundan emin misiniz?1.6 ecoboost bujisi farklı ve daha pahalı diye biliyorum. Haklısınız kusura bakmayın ecoboost oldugunu atlamışım ben takımı kdv dahil 70 tl. Kasım 4, 2014 ER-OL Otomotiv tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep_Ali Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2014 2009 Ford Focus trend 1.6 Tdci 90 ps 170.000 km Baskı balata ve volan Takım ne kadar ve markası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 2009 Ford Focus trend 1.6 Tdci 90 ps 170.000 km Baskı balata ve volan Takım ne kadar ve markası Baskı balata 330 tl sachs marka Volant 700 tl sachs marka Bir de debriyaj rulmanı değişmesi gerekir onunda fiyatı 140 tl orjinal olarak fiyatı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep_Ali Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Teşekkür ederim Heryerde hemen hemen aynı fiyatlar var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Uzun Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2014 Hayırlı akşamlar... 2008 trend-x paket aracım için : 1. Orta kolçak ( titanuım modelindeki kolçak ) 2. Far takımı siyah zemin ( park kısmı nikelajlı olan modeli ) 3. St vites topuzu ( 5. Vites turuncu ) Elinizde mevcut mudur ? Size zahmet fiyat alabilirmiyim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2014 Boyle bir hasarimiz mevcut. Bana lazim olan parçalar sag far yikama kapagi ve bunun disariya cikan kismi. ( ustaya göre motoru) Ceki demiri kapagi. Bunların fiyatları nedir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2014 Hayırlı akşamlar... 2008 trend-x paket aracım için : 1. Orta kolçak ( titanuım modelindeki kolçak ) 2. Far takımı siyah zemin ( park kısmı nikelajlı olan modeli ) 3. St vites topuzu ( 5. Vites turuncu ) Elinizde mevcut mudur ? Size zahmet fiyat alabilirmiyim ? Far takımının esdegerinin 280 tl takımının fiyatı var. Orjinalininde takımın 480 tl fiyatı var. Digerleri malesef mevcut degil. Boyle bir hasarimiz mevcut. Bana lazim olan parçalar sag far yikama kapagi ve bunun disariya cikan kismi. ( ustaya göre motoru) Ceki demiri kapagi. Bunların fiyatları nedir. Öncelikle geçmiş olsun. Far yıkama kapağının 95 motorunun 190 tl kdv dahil fiyatı var. Çeki demir kapağının kdv dahil 10 tl fiyatı var eşdeger olarak. Üçgen panjurda bir sıkıntı var mı resimde yok çünkü de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2014 Far takımının esdegerinin 280 tl takımının fiyatı var. Orjinalininde takımın 480 tl fiyatı var. Digerleri malesef mevcut degil. Öncelikle geçmiş olsun. Far yıkama kapağının 95 motorunun 190 tl kdv dahil fiyatı var. Çeki demir kapağının kdv dahil 10 tl fiyatı var eşdeger olarak. Üçgen panjurda bir sıkıntı var mı resimde yok çünkü de. Ucgen parca kirilmamis. Elimde. Dusmesin diye aldim. Far yıkama motoru da soyle bir sorun var. Suyun geldigi ve kapaktan disariya cikan bir boru var. O boru yok. Tamponun icinde sabit bir boru var, bir de o boruya ilave kapagada monteli eki var. Benim su an o sabit boruya ekli hareketli kisim yok. Tam olarak parcanin adini bilmedigim icin sıkıntı olabilir bu parca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2014 Bu far yikamanin disariya doğru cikan parcasi ve benim arabada eksik olan kisim. Burasi da ic kismi iste. Benim eksik olan parca buranin devami. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2014 Bu far yikamanin disariya doğru cikan parcasi ve benim arabada eksik olan kisim. Burasi da ic kismi iste. Benim eksik olan parca buranin devami. Bunlarda motorun resimleri. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2014 @ER-OL Otomotiv, Peki bana motor mu lazım, ya da sizce lazım olan parça ne? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2014 hangi parçası eksik anlayamadım ama aslında orada motor yok. Yüksek basınçlı su ile çalışıyor. Su gelip içine doluyor, oluşan basınç yayın kuvvetini geçtiğinde dışarı çıkıyor su memeden fışkırıyor ve basınç düşmüş oluyor yayın kuvveti ile geri giriyor. Sen su sıktığında çubuk yine dışarı çıkıyor mu? Öyleylese muhtemelen sadece memesi gitmiştir ama değişirmi bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2014 @ER-OL Otomotiv, Peki bana motor mu lazım, ya da sizce lazım olan parça ne? Yani ordaki tek parca bu baska bir sey yok . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap