ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Metalik cerceveli mi acaba Evet titanium paketin ufleyicileri . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
onur karadağ Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 bu üründen elinizde varmı. sinyal uyumlu drl? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 bu üründen elinizde varmı. sinyal uyumlu drl? Yok malesef yatay olanlarindan var onlarda sinyalle uyumlu degil . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Evet titanium paketin ufleyicileri . Orjinal mi yan sanayi mi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2014 Orjinal mi yan sanayi mi acaba Orjinal . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2014 Transit Connect 2008 model 110 GLX modelinin sağ dikiz aynası var mı? Ve fiyat bilgisi verebilir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Transit Connect 2008 model 110 GLX modelinin sağ dikiz aynası var mı? Ve fiyat bilgisi verebilir misiniz? stogumuzda mevcut orjinal 140 tl esdegeri 75 tl kdv dahil fiyatlaridir . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 @ER-OL Otomotiv, Bu ayna komple fiyatı değil mi, içindeki motoru falan. Yoksa sadece dış kısmı mı ya da sadece aynası mı? Bizim aynalar için 1000 TL li rakamlardan bahsedince merak ettim doğrusu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 @ER-OL Otomotiv, Bu ayna komple fiyatı değil mi, içindeki motoru falan. Yoksa sadece dış kısmı mı ya da sadece aynası mı? Bizim aynalar için 1000 TL li rakamlardan bahsedince merak ettim doğrusu... Yok komple olarak kapak cam komple kasasi motoruda icinde zaten ticari araclarinki uygun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 @ER-OL Otomotiv, Tamam, teşekkür ederim, sipariş vermek için telefonla iletişime geçeriz. Arkadaşımı arayıp haber vereyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 @ER-OL Otomotiv, Tamam, teşekkür ederim, sipariş vermek için telefonla iletişime geçeriz. Arkadaşımı arayıp haber vereyim. Tamamdir onemli degil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 Isıtmalı cam olanlarda var, en azından bende var... konu dışı belki ama nasil çalışıyor acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 konu dışı belki ama nasil çalışıyor acaba? Saner, ısıtmalı ön cam düğmesi arka cam ısıtıcı düğmesinin hemen yanında.. Şu otm. Parkların hemen solunda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saner can Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 Saner, ısıtmalı ön cam düğmesi arka cam ısıtıcı düğmesinin hemen yanında.. Şu otm. Parkların hemen solunda. Cevap için teşekkürler. Ben soruyu eksik sordum galiba. Isıtmalı su püskürtme ucu var mıdır? Hepsi her Focus'a uyar mı? F3 Titanyum'lar öyle Isıtmalı cam olanlarda var, en azından bende var... Yani ısıtmalı su püskürtme ucu bizde varsa nasıl çalışıyor demek istemiştim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2014 Cevap için teşekkürler. Ben soruyu eksik sordum galiba. Yani ısıtmalı su püskürtme ucu bizde varsa nasıl çalışıyor demek istemiştim. Hehhehehee:)) bende bir hata var ama ne diye düşünmüştüm :) Saner onun için bişey yapmana gerek kalmıyor, yani hava ısısı eksi(-) değerlerde bile su püskürtmeye bastığında su mutlaka cama geliyor bir donma olmuyor, hatta öyle ki sileceğin kenara attığı sular kristalleşiyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap