Popüler Gönderi Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2013 Popüler Gönderi Raporla Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2013 ER-OL Otomotiv Sitemizin Sponsoru Olmuştur, Kendilerinden Tüm Yedek Parça Tedariklerinizi Giderebilirsiniz. Erol otomotiv; 30 yılı aşan sektörel tecrübesi ile Ford otomotiv yedek parça satış hizmeti veren profesyonel bir yapıdır. Orijinal ve eşdeğer yan sanayi Ford yedek parça tedariği konusunda uzman kadrosu ile sektörün ihtiyaçlarını çok iyi analiz eden Erol Otomotiv ihtiyaçların doğru şekilde çözülmesi ve zaman yönetimi konuların son derece özenlidir. Başından sonuna şeffaflık ve dürüstlük ilkesini ön planda tutan ve sigorta prosedürlerine ve uygulama şekillerine hakim olan erol otomotiv çok yönlü bakış açısı ve iletişim gücü ile sorun çözme becerisine de sahiptir. Ülkemizdeki değişen sigorta dinamiklerini yakından takip eden Erol Otomotiv sigorta şirketleri ile ortak yürütülen yedek parça tedarik sistemine ilk geçen firmalardan biridir ve yaklaşık dört yıllık sürede profesyonel anlamda çok yönlü tecrübe kazanmıştır. Erol otomotiv; şase tanımlama sistemi olan Microcat programı ile araca uygun parçanın hatasız olarak bulunup, en hızlı şekilde servise gönderilmesini sağlamaktadır. Sahip olduğumuz artı değerler ile çözüm ortağınız olarak hareket ederek birlikte çalışmaktan her zaman gurur ve mutluluk duyacağımızı bilmenizi ister, işlerinizde başarılar dileriz. (Erol Otomotiv) Web Sitesi: www.ErolOtomotiv.com Adres: 3. Sanayi Sitesi 401/1 Sokak No:3/5 Bornova - İZMİR Telefon: 0 (232) 435 40 35 - 0 (555) 526 09 01 26 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Hayırlı olsun 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 hayırlı olsun. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Ee ne olcak şimdi ben zaten ordan indirimli alıyordum Erkan'dan ,daha da mı indirim alacağız Şaka bi yana İzmir'de ford parçalarını en ucuza alabileceğiniz yer . 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 bu bölümde bizlerle iletişim kurabilecek, sorulamıza cevap verebilecek bir temsilci olacakmı. Soracak bir sürü aksesuar yedek parça taleplerimiz olacak bence 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Hayırlı olsun.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Yazar Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 bu bölümde bizlerle iletişim kurabilecek, sorulamıza cevap verebilecek bir temsilci olacakmı. Soracak bir sürü aksesuar yedek parça taleplerimiz olacak bence Bundan bahsetmiştim, yani ilettik talebi bekliyoruz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...
Popüler Gönderi ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Popüler Gönderi Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Er-Ol Otomotiv olarak siz değerli forum üyelerine en iyi ve en doğru bilgileri aktarmaya çalışacağız. İyi dilekleriniz için teşekkürler. 16 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Er-Ol Otomotiv olarak siz değerli forum üyelerine en iyi ve en doğru bilgileri aktarmaya çalışacağız. İyi dilekleriniz için teşekkürler. e o zaman soru bombardımanını başlatayım zaman kaybetmeden. ilk olarak gündüz farı. fakat aynı orijinalindeki gibi bir sistemle. Yani farlar sönükken %100 yanan ve farlar devreye girdiğinde de %50 yanan gündüz farı sistemi. diğeri de 8" dokunmatik navili sony sistemi. araç özellikleri imza da görünmektedir. daha fazla bilgi gerekiyorsa cevaplandırabilirim. maliyet ve uyumluluk hakkında bilgilendirebilirseniz memnun olurum. iyi çalışmalar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 (düzenlendi) Erol otomotiv; şase tanımlama sistemi olan Microcat programı ile araca uygun parçanın hatasız olarak bulunup, en hızlı şekilde servise gönderilmesini sağlamaktadır. bu ifade de yer alan parçanın uygunluk kontrolünün yapılabildiği cümlesinden dolayı burada yazma gereği duydum. Ayrıca ben 8" navili sony uyumluluğunu ne servisten ne de başka bir kaynaktan öğrenemedim. konu gereksiz ise kirlilik oluşturmasın. bunu bende istemem. silebilirsiniz... Şubat 11, 2013 Murat Arık tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Hayırlı olsun..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 e o zaman soru bombardımanını başlatayım zaman kaybetmeden. ilk olarak gündüz farı. fakat aynı orijinalindeki gibi bir sistemle. Yani farlar sönükken %100 yanan ve farlar devreye girdiğinde de %50 yanan gündüz farı sistemi. diğeri de 8" dokunmatik navili sony sistemi. araç özellikleri imza da görünmektedir. daha fazla bilgi gerekiyorsa cevaplandırabilirim. maliyet ve uyumluluk hakkında bilgilendirebilirseniz memnun olurum. iyi çalışmalar. Öncelikle dokunmatik sony sistemle alakalı cok bir bilgim yok bende focus3 kullanıcısıyım ve Ford'un ABD'deki sitesinde görüp aracı daha almadan Otosana mail gönderdim fakat bana o zamanlar gelirse ancak C-Max'de kullanılan sony sistemin gelecegini bildiklerini navili sistemle ilgili bilgi olmadıgından bahsetmislerdi.Yeni bir bilgiye en yakın surede ulasıcam ve size ileticem. İkinci konu icinde ben titanium aracıma yeni siyah orjinal xenon beyinleri ve ampulleri ustunde far taktım. Yetkili serviste sadece gunduz farları yandı ama xenonlar devreye girmedi bende calıstıgımız bir elektrikciye goturdum aracı ve sigorta kutusundan direk kablo cekerek araya bir korna rolesi koydu o role sigorta kutusundan gelen akımı sabit tutmak icinmis.ordanda fara giris yaptı ve aracın tesisatından kablo kesmeden devreye girdi. Bu %50 ya da %100 yanma olayına pek dikkat etmedim isterseniz aksam oldugunda iki durumunda fotograflarını cekıp atarım. Bu arada bende C-Maxteki sistemi bekledim ve oyle aldım. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Öncelikle dokunmatik sony sistemle alakalı cok bir bilgim yok bende focus3 kullanıcısıyım ve Ford'un ABD'deki sitesinde görüp aracı daha almadan Otosana mail gönderdim fakat bana o zamanlar gelirse ancak C-Max'de kullanılan sony sistemin gelecegini bildiklerini navili sistemle ilgili bilgi olmadıgından bahsetmislerdi.Yeni bir bilgiye en yakın surede ulasıcam ve size ileticem. İkinci konu icinde ben titanium aracıma yeni siyah orjinal xenon beyinleri ve ampulleri ustunde far taktım. Yetkili serviste sadece gunduz farları yandı ama xenonlar devreye girmedi bende calıstıgımız bir elektrikciye goturdum aracı ve sigorta kutusundan direk kablo cekerek araya bir korna rolesi koydu o role sigorta kutusundan gelen akımı sabit tutmak icinmis.ordanda fara giris yaptı ve aracın tesisatından kablo kesmeden devreye girdi. Bu %50 ya da %100 yanma olayına pek dikkat etmedim isterseniz aksam oldugunda iki durumunda fotograflarını cekıp atarım. Bu arada bende C-Maxteki sistemi bekledim ve oyle aldım. cevap için teşekkürler hocam. 8" ekran olayını beklicez. beklemek kısmında sıkıntı yok tabi de uyumluluk konusunda endişelerim var. uyum sağlamazsa üzülürüm. bekliecez görücez artık. gündüz farı resimlerini ekleyebilirseniz memnun olurum. birde maliyetler hakkında bilgi paylaşımı yapabilirmisiniz... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Bu parçayı arıyorum F3 için elinizde var mı acaba? Parça kodu aşağıda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Raporla Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2013 Az önce Er-Ol otomotivi aradım. Telesekteret dahili numarayı biliyorsanız tuşlayın, bilmiyorsanız yedek parça için 3 ü ... şeklinde devam ederken 3 ü tuşladım. Yedek parça bölümü cevap vermedi. Tekrar telesekretere döndük, aradığınız abone cevap vermiyor dedi, telefonu yüzüme kapattı. Her neyse bana lazım olan parça 2006 Model Transit T300 ün arka kap fitilleri, eğer bu şekilde satılıyorsa, (yani tek olarak) fiyatını öğrenebilir miyim. Ayrıca tam set olarak da fiyatını öğrensem fena olmaz galiba. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş Daha fazla paylaşma seçeneği...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.