Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201313 yıl comment_145217 Konuların birleştirilmesini öneriyorum. Konular birleştirilmiştir. Ayrıca enteresan bir biçimde en ufak sesleri dahi duymama rağmen depodan gelen bir ses hiç duymadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201313 yıl comment_145219 Yakıtın donması depodan çok yakıtın muhteviyatıyla alakalıdır diye düşünüyorum. Rafet PO dan almış yakıtı; söylenene göre donmaya en dayanıklısı PO nun motorini imiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201313 yıl comment_145220 Aynen öyle -25, ama -25'ten sonrasını da görmüş olabilir hava. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201313 yıl comment_145223 donmaya en dayanıklısı PO nun motorini imiş. domuz yağı varmış ondan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201313 yıl comment_145246 Bknz; TRT1 akşam haberleri! '' Erzurum'da seyir halindeki araçların yakıt depoları dondu '' Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201313 yıl comment_145330 Bknz; TRT1 akşam haberleri! '' Erzurum'da seyir halindeki araçların yakıt depoları dondu '' Yok artık. Gerçi yakıt deposu dışarda altta bir yerde olduğundan çok da mantıksız değil de yine de çok ilginç geldi bana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201313 yıl comment_156173 Arkadaşlar yaklaşık 3 gündür bende bu konudan dertliyim, 6 aydır focus kullanıyorum daha önce böyle bir ses duymamıştım, geçen gün kış lastiklerini değiştirdim, arabayı denerken ani frenlerde sağ arka kısımdan ses gelmeye başladığını farkettim. Ben lastik değişiminden kaynaklı bir sorun zannederken, serviste arabanın her yerini aşağı indirdiler hala sesin geldiği yeri bulamadılar. En son yakıt tankından şüphelendiler. Mazotun çalkalanma sesinden başka sanki bir şey yuvasından çıkıp tekrar giriyor gibi, mekaniksel bir ses galiba.Araba 2 gündür serviste, tankı sökecekler. Bu durum acayip canımı sıktı. Bu arada araba 2012 Focus 3, 5K, 1.6 TDCI, Titanium, Smart & Tekno Paket.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 23, 201313 yıl comment_156184 Arkadaşlar yaklaşık 3 gündür bende bu konudan dertliyim, 6 aydır focus kullanıyorum daha önce böyle bir ses duymamıştım, geçen gün kış lastiklerini değiştirdim, arabayı denerken ani frenlerde sağ arka kısımdan ses gelmeye başladığını farkettim. Ben lastik değişiminden kaynaklı bir sorun zannederken, serviste arabanın her yerini aşağı indirdiler hala sesin geldiği yeri bulamadılar. En son yakıt tankından şüphelendiler. Mazotun çalkalanma sesinden başka sanki bir şey yuvasından çıkıp tekrar giriyor gibi, mekaniksel bir ses galiba.Araba 2 gündür serviste, tankı sökecekler. Bu durum acayip canımı sıktı. Bu arada araba 2012 Focus 3, 5K, 1.6 TDCI, Titanium, Smart & Tekno Paket.. Ben de özellikle soğuk yeni hareket sonrası ilk frende veya ilk durma anında tak gibi bir ses geliyor. Fren veya amortisörler ile alakalı gibi geliyor. Sağ arkadan gibi duyuyorum bende. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201313 yıl comment_156507 Daha dün arkadaşım sıfır focus aldı full paket aynı ses ondanda geliyor. Servisi arayıp durumu ilettik onlarda şaşırdı. Bu yeni nesil arabaları anlayacak teknik eleman maalesef yok servislerde... Ne yapacağımı şaşırdım, acaba servise götürüp tankı söktüreyim mi yoksa böyle kalsın mı? Bu arada Ankara'ya gidip geldim, arabanın yürüyen aksamında herhangi bir sıkıntı yok!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201313 yıl comment_156542 Depodan yakıt dalgalanma sesi gelmeyen çok az araba kaldı sanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201313 yıl comment_156544 Yakıt çalkantı sesi ise bahsedilen uğraşmaya gerek yok, çırpıntılı denizde kayıkla gezme zevkini de eş zamanlı tatmin ettiğinizi varsayın... Ama tarif benim duyduğum "lok lok"a pek uymuyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201313 yıl comment_156564 Bu ses ya benim arabada yok, yada ben dikkat etmedim. HB Dizel 2011 trafiğe çıkışlı. 2011 çıkışlılar bi farklı zaten belkide bundandır. Enteresan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201313 yıl comment_156567 Yakıt çalkantı sesi ise bahsedilen uğraşmaya gerek yok, çırpıntılı denizde kayıkla gezme zevkini de eş zamanlı tatmin ettiğinizi varsayın... Ama tarif benim duyduğum "lok lok"a pek uymuyor... depo dolu gezersek bu çalkantı sesinin gelmesi kesilir sanırım dimi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201313 yıl comment_156570 depo dolu gezersek bu çalkantı sesinin gelmesi kesilir sanırım dimi? En çok 3/4 doluyken duydum, o da birkaç kere, ama genelde ses özürlüyümdür. Yakıt azalınca gelmiyor ondan eminim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 27, 201313 yıl comment_156571 En çok 3/4 doluyken duydum, o da birkaç kere, ama genelde ses özürlüyümdür. Yakıt azalınca gelmiyor ondan eminim... benim mantık tutmadı o zaman bende 1 yada 2 defa duymuşumdur...içinde yakıt olsun da sesi gelsin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın