Tolga Başaran Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 4, 2013 (düzenlendi) tamda istediğim jantlar ... rüzgarlıkta ve arka diffüzör bence başarılı ... hmm cosworth intercooler bu kaş işide hoşuma gitti ... Haziran 20, 2013 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Güzel olmuş ama plaka nereye takılacak o altta ki yeremi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Güzel olmuş ama plaka nereye takılacak o altta ki yeremi?st'lerdeki gibi ön ızgaranın ortasınadır büyük olasılıkla ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 benim kaş dediğim kaş değilde değişik bir ledmiş .... adamlar neler yapmış yahuuu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Arka stopların birleşimi güzel olmuş beğendim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 (düzenlendi) yanmış halini halen aramaktayım bulamadım oracle ligtining tecnology yan kromojları koyu yapmışlar sanki ... ben pek beğenmedim , ama değişik boya tarzı birde şu led işi Bojix Design 2012-up Focus front splitter $295.00 http://www.bojix.com/exterior/bojix-design-2012-up-focus-front-splitter/ linkten satın alınabiliniyor ... boyalı olarak güzelde sade takılınca sanki değmez okadar para Haziran 20, 2013 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Çok hoş... ST bazında yeni emme manifoldu, yeni intercooler, yeni egzos sistemi, remap = 330HP Süspansiyon ve frenler de elden geçmiştir. Cosworth'un tarzı kendini gösteriyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 adamlar iyi modifiye yapıyor,güzel bir çalışma,olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2013 Cosworth olan çok hoş olmuş, Taksi sarısının da Focus 3 e gittiğini görmüş olduk, Jantlar tasarım olarak süper, sarı renge siyah da fena giderdi, (ben siyah jantları sevmem ama) Arka difüzör ise acayip yakışmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Aydın Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Piyasada böyle bir jant varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2013 http://www.kahndesign.com/wheels/wheels.php?driveajax=Y&kprod=32401&make=Ford&makeID=Manu_Ford&fromWdetails=Y gemi ile getirtebilirsin ... Piyasada böyle bir jant varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Yeni konu açmayalım dedim. ABD'de SEMA (Özel Ekipman Üreticileri Derneği) Fuarı başladı. Genelde çok değişik markalarda modifiye ürünleri ve araçlar sunulan fuarda Ford bineklerden ilginç görüntüler, buyrun... Yeni Fusion'lar, ya da olamayan Mondeo Tourneo Connect Focus'lar Ve Fiesta'lar Pek zevkli şeyler göremedim Amerikalılarda.... belki bu 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 (düzenlendi) Bu aracın başka fotosu var mı acaba Bu arada connect mondeodan güzel görünüyor Edit: kendim buldum http://www.autoguide.com/auto-news/2013/11/ford-focus-st-round-up-video-2013-sema-show.html Kasım 9, 2013 Ramazan V. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2013 Bu aracın başka fotosu var mı acaba Aracı hazırlayan Universal Technical Institute, Gulf Oil ve Tjin Edition tasarım atölyesi ile beraber çalışmışlar. DTM Auto çamurlukları şişirmiş, Forgestar 19" jantlar ve Falken SK453 lastikler kullanılmış. Karbon fiber spoiler ve etekler Street Scene tarafındn sağlanmış, panjura gömülü PIAA sis farları da ayrı bir hava katmış (ki ben pek beğenmedim). Daley Visual özgün Gulf Racing boyamasını yapmış. Standart turbo yerine Vortech intercooler kit kullanılmış, Magnaflow egzos sistemi Motive Concepts yüksek debili katalitik konvertör ile birlikte kullanılmış. Süspansiyonda da KW ayarlı coil over düzeni kullanılmış. Frenler Baer altı pistonlu kit ile güçlendirilmiş. Resimler için: http://www.motortrend.com/wot/1311_gulf_livery_ford_focus_st_is_true_blue_at_sema_2013/#ixzz2kEoLXeK8 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Özgür Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2015 Focus polis aracina bayıldım. Buralarda da olsa boyle araçlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap