Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201511 yıl comment_300116 tamda istediğim jantlar ... st0048731398.jpg Selamlar, resimdeki jant istanbul'da 18" olarak mevcut dostum.. Fakat rengi gun metal değil, normal alaşımlı jant renginde.. Araştırıyor ve istiyor isen adres konusunda yardımcı olabilirim.. Geçen haftalarda biraz zorlama olsaydı ve renk gun metal olsaydı kesinlikle alacaktım nerdeyse ama aradığım jantın resmini ekliyorum Gun metal renk olması şartıyla alttakinin ta kendisidir.. Renk ve tip olarak bu da olabilir Nisan 20, 201511 yıl Murat Akd tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201511 yıl comment_300151 Güzel olmuş ama plaka nereye takılacak o altta ki yeremi? eyaletten eyalete kimi zaman farklılık gösterse de Amerika'nın bazı bölgelerinde "ön plaka" zorunluluğu yok ... hala -ön plaka- isteyen eyaletler de ufaktan o kuralı kaldırmaya başladı. bildiğim kadarı ile california geçen yaz sonu ön plaka istemeyi bıraktı, texas'ta bu yaz "serbest" hale geliyor ... https://www.cars.com/articles/2013/10/how-many-states-require-front-license-plates/ Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın