Sertaç Hekim Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Peki Ekrandan LS safaty yı kapattığınızda sizde uyrı ekranı çıkıyırmu? örneğin çekiş kontrol u kapatınca bir ekran la uyarı verip çekiş kontrol sistemi kapalı diyor bu şekilde aktif şehir içi güvenlik sistemide bir uyarı veriyormu sizde? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Bknz Kitapçık; Hayır yanmıyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Kapattigimda bende uyarı çıkmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sertaç Hekim Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 (düzenlendi) İlginize teşekkürler şimdii hatırladım bunu kitapcıkta vardı yalnız hayır, ekrandan kapattığımda bu çıkmıyor style plus paket bu sistemın olması gerek diye biliyorum. ya yok pakette yer almıyor yada sökülmüş veya bir şekilde çalışmıyor. servis göründü ! Peki engin hocam bu sistemin çalıştığına tanık oldunuzmu? Nisan 19, 2012 Sertaç Hekim tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 İlginize teşekkürler şimdii hatırladım bunu kitapcıkta vardı yalnız hayır, ekrandan kapattığımda bu çıkmıyor style plus paket bu sistemın olması gerek diye biliyorum. ya yok pakette yer almıyor yada sökülmüş veya bir şekilde çalışmıyor. servis göründü ! Peki engin hocam bu sistemin çalıştığına tanık oldunuzmu? Bu konu ve Genel F3 konusuna bakarsanız çalıştıran üyeleri göreceksiniz (deneme olarak değil) Kitapçıkta ki uyarı resmi ADAPTİF HIZ KONTROL sisteminindir..Bu focuslarda YOKTUR. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Ben çalıştırmayı denemesine, calistiginida görmedim. Yok anlamında söylemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sertaç Hekim Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Bu konu sanırım bende takıntı yaptı TEşekkürler . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap