Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

F3 Sync Radyo Ve Klima Sorunu


Murat U.

Soru

Merhaba arkadaşlar. Aracımı dün teslim aldım. Focus III Titanium 1.0 Smart paket. Bir kaç tane sorum olacak.

SYNC hanımefendi sesle kontrolde radyo ve klimayı çalıştıramıyor. USB ve Telefonda geçiş yapıyor ( telefonda bir türlü doğru kişileri aratamadım ama hadi bunu kendi acemiliğim sayayım) Acaba sesle kontrolden klima ve radyo çıkarıldı da benim mi haberim yok. Bir diğeri, Menülerde gezerken SYNC uygulama yükle diye bir seçenek var? Ne yüklenebiliyor bilgisi olan var mı acaba? Oyun mu yüklececeğiz :)

CD'de ses kontrolle çalıştırılmıyor.

Umarım benim bilgisizliğimdir alır almaz servise götürmek istemiyorum aracı.

post-2850-0-66949400-1354288990_thumb.jp

Murat Uluçınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Radyo ve klimaya sesle kumanda çok gereksiz zaten. Düğmeye basiverirsin. Tek önemli konu telefonla ilgili olan fonksiyonlar. Gerisi komik oluyor zaten. Söyleyene kadar yapıyorsun.

Yine de olsaydı fena olmazdı hani. Beklemedeyim ben yazılımla belki eklenir ilerde.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

İyi günler forum da yeniyim...Bende Eylül ayında focus III Titanyum smart paket aracımı aldım..Benim aracımda da Sync varmı yok mu anlayamadım..Büyük ihtimal yok gibi...Çünkü ben klimayı-cd-radyo  kumanda edebiliyorum...SYNC Kasımda geldi herhalde..Benim sorum bu SYNC geçiş yapabiliyormuyum güncellemeyle felann....Cevap verirseniz sevinirim 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0
Aramıza hoşgeldiniz, eğer yoksa sadece yazılım ile geçiş olamaz.

Yakup kardeş bu sesle rehberdeki kişiyi arama işi nasıl oluyor senin bilgin var mı ? bu yeni gelenlerde direk sesi kaydetmeden arıyormuş rehberdeki ismi benim araçta olmuyor bu şekilde, ismi söylüyorum fakat dizin boş diyor..bu sesle kayıt etme işi nasıl oluyor geçenlere biraz uraştım yapamadım bilen yardımcı olursa sevinirim :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Yakup kardeş bu sesle rehberdeki kişiyi arama işi nasıl oluyor senin bilgin var mı ? bu yeni gelenlerde direk sesi kaydetmeden arıyormuş rehberdeki ismi benim araçta olmuyor bu şekilde, ismi söylüyorum fakat dizin boş diyor..bu sesle kayıt etme işi nasıl oluyor geçenlere biraz uraştım yapamadım bilen yardımcı olursa sevinirim :)

Direksiyondaki arkadaki düğmeye basıp telefon ve ardindan yardim dersen komutlari soyler uygun komutla devam edersin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

@çağlar çetinkaya,

 

Engin söylemiş bir ilavede ben yapayım.Kayıt aşamasında  bazen rakamları yanlış anlayabiliyor sıkılmadan tekrar etmek gerekiyor...Şunun için söylüyorum ben yapamıyorum olarak algılamayın bir süre içinde bu sıkıntı aşılabiliniyor...Kolay gelsin.........

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Bende de kayıt ihtiyacı yok. Dil türkce iken zaman zaman yanlış algılıyordu komutları. İngilizce yaptım ve "call .. X şahıs..." dediğimde teyit istiyor ve onay aldıktan sonra da hemen arıyor. Çok işime yarıyor açıkçası..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

SYNC 2012 Ocak Üretimli araçlardan itibaren aracınızda mevcut...SYNC de en büyük özellik,telefonunuzdakiisimleri aracın sistemine kaydetmeden sadece ismi söyleyerek arayabilmeniz,mp3 çalarınızdaki şarkıların isimlerini söyleyerek o şarkıyı çalabilmeniz...Örneğin beğenmediğiniz bir şarkıyı dinlemek istemiyorda başka bir şarkıya geçmek isterseniz hiç aramanıza gerek yok sadece şarkının ismini söylemeniz yeterli..Hatta kendi playlistinizi sesli olarak yapabilir kaydedebilirsiniz..Yani telefon ve müzikçalarla ilgili herşeyi sesle yapıyorsunuz..2012 Ocak öncesi üretilen araçlarda SYNC yok ve sonradan eklenmesi de mümkün değil....

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Sesle radyo-hava kontrolü vb işlemler için asılmanız gereken direksiyona bağlı bir kol var, kolu asılana kadar havalandırma açma tuşuna basmak veya teybi açmak daha kolay çünkü kolu asılıp birde kızla konuşup anlaşmanız gerekiyor, ben sadece merakımı gidermek için denedim ve bir daha kurcalamadım...gereksiz...

Bana göre de sync aracın göğsüne taktığı şık bir aksesuar, yakışıyor hakkaten  :nazar:

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.