Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford'dan Ücretsiz Kış Kontrolü! 2012

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ford'dan Ücretsiz Kış Kontrolü!

Kış gelmeden Ford yetkili servislerine gelenler, ister binek, ister hafif ya da orta ticari tüm Fordlar'ın kış kontrolünü ücretsiz yaptırıyor!

Üstelik kampanyamıza katılan herkes, ön fren balatalarında %20 indirim, KDV dahil 395 TL ve üzeri harcamalarda ön cam silecekleri hediyesi, Michelin veya Pirelli marka 4 lastik alımında 80 TL değerinde Migros hediye çeki ve World Bonus ve Axess kredi kartlarına da çok özel taksit fırsatlarından yararlanabilecek.

Hemen size en yakın

Ford yetkili servisine gelin, kış bahara dönsün, sürüş keyfiniz kış boyunca devam etsin!

Ford Servis ilanına göz atın.

Kampanyaya katılan yetkili bayi listesini inceleyin.

47469_462280630489262_435503000_n.jpg

Yanıtlama zamanı:

Bu iyi oldu. Fırsat bulup Karabük e gidebilirsem bakımida yaptırım. Tabi michelin kar lastiği için uygun fiyat verir lerse onu da bahane eder giderim. Bu gün lâstik almak için gittiğim bayinin biri rot ayarimin bozuk olduğunu söyledi ona da bakarlar.

Yanıtlama zamanı:

Pardon da ücretsiz bakım mı hayal ettiniz?

Yağına, suyuna, ışığına, antifrizine bakılacak iki dakikada, aynı işi servise kadar gitmeden kapı önünde siz de yapabilirsiniz.

Tabii arada fren balatalarınız aşınmış biraz, hazır indirimdeyken değiştirsek, ya da şunu da yaparsak 400 TL tutacak bedava silecek kazanacaksınız gibi küçük oyunlar da cabası.

Yanıtlama zamanı:

Bende ps yi götüreceğim hem de bir altını kontrol ettirir kaçak varmı bir baktırayım...

Yanıtlama zamanı:

Valla lastikçinin söylediğine göre benim rot ayarlarında bir sorun varmış. (lastiklerin dış yüzeyi, yani ona omuz çizgisi diyorlar galiba, taban kısmının ortası değil de dış kenar kısmı) pürtül pürtül olmuş. Lastikler birbirlerine paralel gitmesi gerekirken ileride kesişecekmiş gibi gidiyorlarmış. Bunun sebebi bu mudur bilemiyorum ama arayıp lastik fiyatlarını öğrendiğimde gidip gitmeyeceğime de karar vereceğim.

Yanıtlama zamanı:

Bende ps yi götüreceğim hem de bir altını kontrol ettirir kaçak varmı bir baktırayım...

Aynen bende baktırıcam ona. Hemde bu kampanyadan yararlanmış oluruz.

Birde benim sol ön cam açılıp kapanırlen ıslık çalıyor neden yapar o lastikle cam arasını kontrol ettim yok birşey ama

Yanıtlama zamanı:

Ya Zaten Normal Kontroller İçin Gittiğimizde Ücret Talep Etmiyorlar En Azından Ben Hiç Çatmadım Bu Zamana Kadar(Garantili Olsun Olmasın)

Yanıtlama zamanı:

Yarın gideyim bi yağına suyuna baksınlar :)

Yanıtlama zamanı:

yolum düşerse öylesine baktırırım. paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler.....

Kubilay Yıldırımbayazıt tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Randevu almayı unutmayınız :yeah:

Yakup cok kapsamli birsey mi bu ya ? Benim 1.000 km oldu bakimdan cikali gideyimmi yinede ?

Yanıtlama zamanı:

ben bir çay içmeye gidiyim... ;)

Misafir
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.