Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl comment_131297 Mercedes fuar'da ana-baba günü gibiydi adeta.Aşırı kalabalık..Yetkililer ile görüşmedim. A serisini zorla incelemiş olduk Güzel, hafif dar. Çok abartılı değil. Tavan kaplama niyeyse! siyah.. basık gözüküyor.. Fotolar anlatsın herşeyi.Yoruldum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201213 yıl comment_131487 G serisinin arkası çok çirkin! Slk hala mükemmel Sl ortalamanın üstünde CLS Station ilginç olmuş da hala çekici SLS'e yorum yapmaya gerek yok A'yı pek beğenmedim açıkçası Bugün R 320 CDI 4Matic denk geldi yurt dışı plakalı oda gayet güzel Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201213 yıl Yazar comment_132198 Devam edelim C serisi A serisi B Serisi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201213 yıl comment_132202 Bir bayan arkadaşa A serisi aldırıyordum neredeyse ama içine binince çok basık gelmiş. Crv bekliyor şimdi. A serisi için dizel şimdilik yok benzinli a180 78 bin paketlerle demişler. O paralara CRV almayı düşünüyor yüksek ve ferah olması sebebiyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201213 yıl comment_132246 A serisi beni benden alıyor, gecen gün otoparkta gördüm çakıldım kaldım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201213 yıl comment_132248 Kabin basık, arka koltuklar rahatsız, çevreyi görüş kısıtlı, süspansiyon aşırı sert. Şimdiye okuduğum izlenimler bu olumsuz noktalarda birleşiyor. Mercedes yeni bir segmente el attı, bence olgunlaşması vakit alacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201213 yıl comment_132278 Şu an resimleri göremiyorum ama tavan kaplamasının siyah olması da fena değil aslında. Ne bileyim bir ayrıcalık katar arabaya diye düşünüyorum, beyaz ya da bej iç döşemeden nefret eden birisi olarak... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın