Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2012 İstanbul Autoshow'dan Ford'lar Ve Detaylar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Gelecek abicim fuar süresince uygun zamanda gideceğim.. Daha 1 yılı var ürünün 5-6 gün bekleyebiliriz heralde :)

haklısınız bizimkiside sabırsızlık işte fuarda olmak vardı ama
  • Yanıt 78
  • Görüntüleme 41,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Fotoğraflar karışık maalesef, (çok değil ama olsun). Düzenlemeye zamanım yok kusura bakmayın. Ayrıca aman dikkat toplam 150 mb'dır bunlar lütfen kotalı cihazlar ile beklemeyin hemen kapatın sayfa

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Fotolar 2. ve 3. mesaja Fuardan bilgileri ise 1. mesajın sonuna ekledim... Ford'dan şuan için bukadar ama Mondeo için özel bir kez daha gideceğim.Normalde oturmaya ve foto'ya izin yok ama ay

Yanıtlama zamanı:

Kırmızı focus 3 1.0 ecoboostta ön tampon body kit,marşpiyelleri gayet hoş görünüyordu. :) Kesin yaptırmak lazım

Yanıtlama zamanı:

mondeo`nun bagaj kapağında,sorun mu var,yoksa benmi,yanlış görüyorum.tam oturmamış gibi.

fqkmd.jpg

Yanıtlama zamanı:

Haklısın tam oturmamış,farın dış çerçevesinden belii.

Tam kapanmamış mı acaba ! Umarım öyledir.

Yanıtlama zamanı:

evet küçük bi ayarla düzelecek şey ama bu araç hem yaklaşık 6 aydır (abd-usa)da satılmakta fusion adı ile + tanıtım için getirilen bi araç bence daha titiz davranmaları gerek,sonuçta aracın satılması %50 oranında reklam ve tanıtıma bağlı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

evet küçük bi ayarla düzelecek şey ama bu araç hem yaklaşık 6 aydır (abd-usa)da satılmakta fusion adı ile + tanıtım için getirilen bi araç bence daha titiz davranmaları gerek,sonuçta aracın satılması %50 oranında reklam ve tanıtıma bağlı.

6 ay mı ? daha 1 ay olmadı satışlara başlayalı.. Ayrıca sadece isim değişikliği yok :) Çok şeyleri farklı ve apayrı

Araç şuan zaten son alıcıya tanıtım amaçlı değil öyle olsa içine bindirirlerdi sizi..Sadece tasarım amaçlıdır bu tür araçlar..

Premium olmadıkça böyle detayları aramayın derim sonuç hep hüsran olur adınıza..Hangi marka olursa olsun.

Yanıtlama zamanı:

6 ay mı ? daha 1 ay olmadı satışlara başlayalı.. Ayrıca sadece isim değişikliği yok :) Çok şeyleri farklı ve apayrı

Araç şuan zaten son alıcıya tanıtım amaçlı değil öyle olsa içine bindirirlerdi sizi..Sadece tasarım amaçlıdır bu tür araçlar..

Premium olmadıkça böyle detayları aramayın derim sonuç hep hüsran olur adınıza..Hangi marka olursa olsun.

haklısınız,bu konuda.ama ne bileyim farklı beklentiler içine giriyor insan böyle köklü ve kaliteli bir firmadan. :)

Yanıtlama zamanı:

Bu araba prototip, seri üretim değil olmasa bile 2 dk'lık ayar işi bunlar..

Madem öyle binlerce kişinin önüne sergilenmek üzere çıkarılan bir araçta yapıversinler iki dakikada bu ayarı.

Beceriksizlik, ilgisizlik, saygısızlık, umursamazlık vb. sıfatlar geliyor aklıma.

Bu arada yeni Fiesta gerçekten güzel olmuş, panjur ve altındaki hatlar çok hoş, büyük olasılıkla Focus'ta ilk makyaj yediğinde buna benzeyecek.

Fiesta....

DSC08485.jpg

Elektrikli Focus = Yeni kasanın makyaj sonrası hali ???

06-ford-focus-electric-ces-live-1294410721.jpg

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Madem öyle binlerce kişinin önüne sergilenmek üzere çıkarılan bir araçta yapıversinler iki dakikada bu ayarı.

Beceriksizlik, ilgisizlik, saygısızlık, umursamazlık vb. sıfatlar geliyor aklıma.

Aynen, eğer görüp de düzeltilmediyse böyle...

Yanıtlama zamanı:

fiesta ve özellikle focus elektrik şahane olmuş,sadece göze çarpan focus`ta tampon bölgesi boş durmuş sis farı olmayınca.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.