Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201213 yıl comment_131577 Gelecek abicim fuar süresince uygun zamanda gideceğim.. Daha 1 yılı var ürünün 5-6 gün bekleyebiliriz heralde haklısınız bizimkiside sabırsızlık işte fuarda olmak vardı ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201213 yıl comment_132382 Kırmızı focus 3 1.0 ecoboostta ön tampon body kit,marşpiyelleri gayet hoş görünüyordu. Kesin yaptırmak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201213 yıl comment_132394 mondeo`nun bagaj kapağında,sorun mu var,yoksa benmi,yanlış görüyorum.tam oturmamış gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201213 yıl comment_132397 Haklısın tam oturmamış,farın dış çerçevesinden belii. Tam kapanmamış mı acaba ! Umarım öyledir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201213 yıl Yazar comment_132411 Bu araba prototip, seri üretim değil olmasa bile 2 dk'lık ayar işi bunlar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201213 yıl comment_132420 evet küçük bi ayarla düzelecek şey ama bu araç hem yaklaşık 6 aydır (abd-usa)da satılmakta fusion adı ile + tanıtım için getirilen bi araç bence daha titiz davranmaları gerek,sonuçta aracın satılması %50 oranında reklam ve tanıtıma bağlı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201213 yıl Yazar comment_132422 evet küçük bi ayarla düzelecek şey ama bu araç hem yaklaşık 6 aydır (abd-usa)da satılmakta fusion adı ile + tanıtım için getirilen bi araç bence daha titiz davranmaları gerek,sonuçta aracın satılması %50 oranında reklam ve tanıtıma bağlı. 6 ay mı ? daha 1 ay olmadı satışlara başlayalı.. Ayrıca sadece isim değişikliği yok Çok şeyleri farklı ve apayrı Araç şuan zaten son alıcıya tanıtım amaçlı değil öyle olsa içine bindirirlerdi sizi..Sadece tasarım amaçlıdır bu tür araçlar.. Premium olmadıkça böyle detayları aramayın derim sonuç hep hüsran olur adınıza..Hangi marka olursa olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201213 yıl comment_132423 6 ay mı ? daha 1 ay olmadı satışlara başlayalı.. Ayrıca sadece isim değişikliği yok Çok şeyleri farklı ve apayrı Araç şuan zaten son alıcıya tanıtım amaçlı değil öyle olsa içine bindirirlerdi sizi..Sadece tasarım amaçlıdır bu tür araçlar.. Premium olmadıkça böyle detayları aramayın derim sonuç hep hüsran olur adınıza..Hangi marka olursa olsun. haklısınız,bu konuda.ama ne bileyim farklı beklentiler içine giriyor insan böyle köklü ve kaliteli bir firmadan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl Yazar comment_132453 Biraz daha ekleyelim B-Max 1.6 EB Fiesta Focus Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl comment_132454 Bu araba prototip, seri üretim değil olmasa bile 2 dk'lık ayar işi bunlar.. Madem öyle binlerce kişinin önüne sergilenmek üzere çıkarılan bir araçta yapıversinler iki dakikada bu ayarı. Beceriksizlik, ilgisizlik, saygısızlık, umursamazlık vb. sıfatlar geliyor aklıma. Bu arada yeni Fiesta gerçekten güzel olmuş, panjur ve altındaki hatlar çok hoş, büyük olasılıkla Focus'ta ilk makyaj yediğinde buna benzeyecek. Fiesta.... Elektrikli Focus = Yeni kasanın makyaj sonrası hali ??? Kasım 8, 201213 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl Yazar comment_132455 Madem öyle binlerce kişinin önüne sergilenmek üzere çıkarılan bir araçta yapıversinler iki dakikada bu ayarı. Beceriksizlik, ilgisizlik, saygısızlık, umursamazlık vb. sıfatlar geliyor aklıma. Aynen, eğer görüp de düzeltilmediyse böyle... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl comment_132628 fiesta ve özellikle focus elektrik şahane olmuş,sadece göze çarpan focus`ta tampon bölgesi boş durmuş sis farı olmayınca. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201213 yıl comment_132654 Yarın oglen autoshowdayim varsa herhangi birsey sorabilirim fotograflayabilirim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın