Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Clio 4 İnceleme Ve Test Sürüşü - 0.9 Tce 90 Ps

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadan gorunusune bayildim artik kiralama sirketi araci yerine sportif genç araci olmus :yeah:

• Yanıt 86
  • Görüntüleme 63,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yakup çok güzel bir değerlendirme sunmuşsun, çok teşekkürler! Renault 12 ve 9 döneminden kalma servis, yedek parça rahatlığı, sorunsuzluk ve uzun ömürlülük kriterleri ile ülkemizde belli bir tüke

• Cihan Buğdaycı
    Cihan Buğdaycı

Biraz abartmiyormusunuz. Sonucta bu araba cikmadan once senelerce ar-ge calismasi yapip milyonlarca euro para dokuyorlar.Dunya da milyonlarca insan renault marka araba aliyorlar.Butun bu insanlar mem

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Bugün bir arkadaş yeni aracı getirdi birkaç foto. Araba 1.5dci 90bg. 41-42 arası bir fiyata geldi Oyak indirimiyle. Satış fiyatı 45 gibi sanıyorum. Otopark içinde de iki tur kullandım, çok yumuşak kul

Yanıtlama zamanı:

görüntü kirliliği yaratma...Veli GÖÇERİN mimarı...temiz tut mahalleni...süpür evinin önünü..... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

var tabi bugün izmirde utanç müzesi açılışına davetliyim birazdn izmirin kuruluşyeri olan smyra tepesine gidiceğim akşamda SUAVİ konseri var...kültürel mod burda o kim peki elbette......

by HAMZA.... :naughty:

Yanıtlama zamanı:

clio rengini Renaultun concept arabası dezir 'den almıştır ... >Focustan değil ...

Bende bugün gittim baktım , gayet havalı duruyor(birçok insan için tercih meselesi) ... Meganlar da , bence gözle görülür değişimler var , ufak dokunuşlarla çok güzel hale gelmişler ... Polo'yuda hala jant kapağıyla çıkartsınlar :) bence Clio segmentinde birçok markayı ağlatır ...renaultdezir.jpg

Yanıtlama zamanı:

clio rengini Renaultun concept arabası dezir 'den almıştır ... >Focustan değil ...

Bende bugün gittim baktım , gayet havalı duruyor(birçok insan için tercih meselesi) ... Meganlar da , bence gözle görülür değişimler var , ufak dokunuşlarla çok güzel hale gelmişler ... Polo'yuda hala jant kapağıyla çıkartsınlar :) bence Clio segmentinde birçok markayı ağlatır ...renaultdezir.jpg

Bravo çok iyi yakalamışsın . Bak Top Gearciler diyor ki

" süpermini kullanıcılarına bir sor ne isterler diye: ekonomik güvenli ferah ve geniş araba istediklerini söylerler tabii makul bir fiyata. Aslında seni ve kendilerini kandırırlar. Gerçekte bir tek şey isterler arabanın şirin olmasını..

Araba şirinse tüm kusurlarını gözardı ederler; şirin değilse cüzdanlarını kapatır giderler ne kadar ekonomik geniş vs olursa olsun.

Yeni clio oldukça şirin bir araba. Yüksekliği azalmış boyu uzamış atletik bir çekme olmuş. Tabii bunun baş mesafesinin düşmesi gibi kötü etkileri var. Çok acaip açılan bir bagaj kapağı var. Arka camlar o kadar küçük ki köşeleri görmek çok zor.

Fakat bunlarla başa çıkarsınız çünkü siz de benim gibi araba seçiminde nafile insanlarsınız. Biliyorsunuz ki bu araba güzel görünerek sizi de güzel gösterecek..

.

.

.

Fiesta ve poloya sağlam bir rakip çıktı"

deyip bitiriyor.

http://www.topgear.c...-drive-2012-9-9

H. Cenk Köse tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Zor ağlatır. Ancak takip eder.

Bu benim görüşüm.

Eşim de 2011 fiesta tdci , var ; şimdi ben gidip clio'yu gösterirsem ona ; anında kırmızısını ister ... Olay bundan ibaret bence . Genel olarak bütün bayanlar , gençler , ve 2.araba olarak kullancak insanlar böyle düşüneceğini varsayıyorum ... Tabi araçta inanılmaz bir hata yoksa ...

Polo , adam gibi deri direksiyon ve jant kapağı olmasını istediğimiz zaman fiyat çok artıyor... Keza fiesta aynen . Polo ve Fİesta ya , donanımlı modellerine o para zaten ziyandı , clionun bütün versyonları çok oyuncaklı ve havalı duruyor ... Bilmiyorum ama Renault'ta büyük atılım var ...

Yanıtlama zamanı:

Eşim de 2011 fiesta tdci , var ; şimdi ben gidip clio'yu gösterirsem ona ; anında kırmızısını ister ... Olay bundan ibaret bence . Genel olarak bütün bayanlar , gençler , ve 2.araba olarak kullancak insanlar böyle düşüneceğini varsayıyorum ... Tabi araçta inanılmaz bir hata yoksa ...

Polo , adam gibi deri direksiyon ve jant kapağı olmasını istediğimiz zaman fiyat çok artıyor... Keza fiesta aynen . Polo ve Fİesta ya , donanımlı modellerine o para zaten ziyandı , clionun bütün versyonları çok oyuncaklı ve havalı duruyor ... Bilmiyorum ama Renault'ta büyük atılım var ...

Evet çoğunlukta algı böyle, dediğim gibi eğlenceli bir model olmuş....

Yakında caddelerde görmeye başlarız...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Neyse canım ben fikrimi söyledim 1-2 saat heryerini elleyip yeterince sürdükten sonra yorum yaptım..

Sizce öyle bence böyle.. Haklısınız :yeah: Makyajlı 1.0 T bekliyorum yani bu motor ve araba varken clio'ya ben bakmam..Bakana niye bakıyorsun demem, çünkü bakmalık araba güzel duruyor.. Araba kriteri bu ise her türlü alınır..

Yanıtlama zamanı:

Neyse canım ben fikrimi söyledim 1-2 saat heryerini elleyip yeterince sürdükten sonra yorum yaptım..

Sizce öyle bence böyle.. Haklısınız :yeah: Makyajlı 1.0 T bekliyorum yani bu motor ve araba varken clio'ya ben bakmam..Bakana niye bakıyorsun demem, çünkü bakmalık araba güzel duruyor.. Araba kriteri bu ise her türlü alınır..

Burada alınır araba diyenler kendime alırım demiyor ki :D Ya ikinci araba ya eşe alınan araba. Yani farklı kriterler işliyebiliyor. Yoksa fiesta dan iyidir kötüdür tartışmıyoruz bence.

Yanıtlama zamanı:

Adamlar dağ eteklerinde yaptıkları "reel test" de Focus RS ile Nissan GT-R ın dibinden ayrılmadılar, benzer testi Clio RS ile Focus a karşı da gerçekleştirdiler..

Clio diğer seçeneklere göre çok çok daha ucuz ama son derece eğlenceli bir mini hothatch di.

Buna göre Nissan GT-R parası kazanıp Clio almalıyız. :P

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.