Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 Ecoboost Artık Üretilmiyor Mu?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

benimki de 11binde bakımını yeni yaptırdım.

Niçin 15 bini beklemediniz (Hava filtresi hariç)

• Yanıt 130
  • Görüntüleme 32,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• yaşasın traktör arabam   bizde bir mail atarız destek olalım...

• Arkadaşlar yıllarca Ford aldık;0 araç olarak aldık ,2.el olarak aldık. Servis ve kasko olarak hizmet aldık.     Neden? Arkasında Otosan var diye değil mi? Arkasında Koç gibi bir dev olduğunu bildiğ

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

bende varım ... #diren1.6eb 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

otomatik park bedava verseler almam ... özellikle youtube da araba kendi kendine 2 saatte 6 metre yere park ederken ellerini dışarı çıkartan insanlara gıcık oluyorum ...

onlardan biri de Yakup :D :D :D

Ecoboost'u almayı çok isterdim ama benim de hesabıma uymuyor ama yakın çevremde araba almak isteyenlere ısrarla taviye edeceğim.

Yanıtlama zamanı:

Senesi dolmuştur belki.

Yok zannetmem ama kaç senede bakım oluyordu.Hayatımda hiç senesinden ötürü bir aracı bakıma götürmediğimden bilmiyorum :)
Yanıtlama zamanı:

Niçin 15 bini beklemediniz (Hava filtresi hariç)

1 yılı doldurduğu için. erken mi gittim acaba? ama direksiyon ve vites geçişleri ilk aldığım günkü gibi oldu motor koruma yapıldı.
  • 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

1.6 ecoboost 2013 fiyat listesinde görünmüyor artık. artık tamamen satıştan kalktı galiba.

Yanıtlama zamanı:

1.6 ecoboost 2013 fiyat listesinde görünmüyor artık. artık tamamen satıştan kalktı galiba.

Evet.Artık satılmayacak.Varsa da stoklarda olanlar eritiliyordur.

Yanıtlama zamanı:

satılırda , özel siparişle gelir oda baz versyonu 60 000 üstü olur :)

st ve rs gelene kadar en hızlı focuslar bizde  :kıhkıh:  ....

Yanıtlama zamanı:

Ford bu aracin dusuk beygirli modelinide getirseydi keske isteyen onu alir performans isteyen 180`ligi tercih ederdi.VW`de 170`ligini cok satamadi zamaninda ama 122 deli gibi satiliyor keza suan 160`likta cok fazla satilmiyor.

Yanıtlama zamanı:
Ford bu aracin dusuk beygirli modelinide getirseydi keske isteyen onu alir performans isteyen 180`ligi tercih ederdi.VW`de 170`ligini cok satamadi zamaninda ama 122 deli gibi satiliyor keza suan 160`likta cok fazla satilmiyor.

ne zannediyor millet acaba , beygirleri tek tek beslendiğini filanmı :)

1.6 eb nin satılmamasının nedeni , powershift ve tüp olmaması bence ... beygir meygir değil :)

1.6 powershift alıp takıyor tüpü , dizelden daa keyifli oluyor , tabi uzun vadede ne gösterir bilinmez ...

Tolga Başaran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ne zannediyor millet acaba , beygirleri tek tek beslendiğini filanmı :)

1.6 eb nin satılmamasının nedeni , powershift ve tüp olmaması bence ... beygir meygir değil :)

Malesef milletimiz 180 bg`i duyunca cok yakar deyip yuzune bile bakmiyor.Vw`de 122 ile 160 arasinda 1 litre oynuyor yada oynamiyor ama gelde sen anlat bu durumu.

Powershift konusunda haklisiniz ancak diger markalarda da tup problem ya cok pahali yada ariza veriyor dige biliyorum yanlisim yoksa tabi.  :)

Yanıtlama zamanı:

Powershift konusunda haklisiniz ancak diger markalarda da tup problem ya cok pahali yada ariza veriyor dige biliyorum yanlisim yoksa tabi.

focus larda bir sorun yazan görmedim ben ama , bende bilemiyorum ... 

Yanıtlama zamanı:

150 bg ile 180 bg arasında yakıt farkı olmaması lazım gibi geliyor bana. bakınca 150'lilik 4000 devire kadar, 180'lik de 5000 devire kadar 240nm tork veriyor. yakıt hesaplanırken 4000 devir üstü değerlere bakılmıyordur herhalde..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.