Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194533 Fiyatı görünce "Nihat onu al!" diyemedim... Ama güzelmiş! Güzel olmasına güzel fakat adam realiteden çok uzak fiyat çekmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194674 Doğrudur. Satisinda zorlandıkları için getirmiyorlar. Bir dakika nasıl satış kaygısı anlamadım ben ecoboost yılın motoru seçilmedi mi çok talep edilmiyor mu çok talep edildiğinden millete ecoboost satmak yerine ellerinde kalmasın diye dizel mi satmaya çalışıyorlar. çok garip bir durum biz forda birde vw akıl erdiremiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194676 Bir dakika nasıl satış kaygısı anlamadım ben ecoboost yılın motoru seçilmedi mi çok talep edilmiyor mu çok talep edildiğinden millete ecoboost satmak yerine ellerinde kalmasın diye dizel mi satmaya çalışıyorlar. çok garip bir durum biz forda birde vw akıl erdiremiyorum Yılın motoru seçilen model 1.0 EcoBoost Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194677 Bir dakika nasıl satış kaygısı anlamadım ben ecoboost yılın motoru seçilmedi mi çok talep edilmiyor mu çok talep edildiğinden millete ecoboost satmak yerine ellerinde kalmasın diye dizel mi satmaya çalışıyorlar. çok garip bir durum biz forda birde vw akıl erdiremiyorum 1.6 eb den bahsediyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194680 Yılın motoru seçilen model 1.0 EcoBoost Peki doğrudur 1.0 motor ve basonca 10 lt leri gören yakıtla nasıl bir yılın motoru onuda anlamadımda konuyu saptırmak istemediğimden fazla üzerinde durmayacağım, ben esasen ecoboosttaki be arz talep sıkıntısının sebebini anlamadım. Altında bir şeyler arıyorum; sanki herkes sayfalarca yazmışta açıkca söylememiş, konuyu başından okumadım son sayfadan başa doğru 3-4 sayfa şöyle baktım, lakin bu arz-talep sıkıntısının sebebini çözemedim ya aecoboostlarda bir sıkıntı var ya da rusyaya satıyor bize yetiştiremiyorlar, bana escape usada yaşanan yangın sıkıntısını aklıma getiriyor ama bilemedim şimdi; gereksiz dedikodu da yapmak istemem. Ekim 29, 201312 yıl Sezer Mira tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194682 Peki doğrudur 1.0 motor ve basonca 10 lt leri gören yakıtla nasıl bir yılın motoru onuda anlamadımda konuyu saptırmak istemediğimden ben esasen ecoboosttaki be arz talep sıkıntısının sebebini anlamadım altın bir şeyler arıyorum sanki herkes sayfalarca yazmışta açıkca söylememiş, konuyu başından okumadım son sayfadan başa doğru 3-4 sayfa şöyle baktım lakin bu arz-talep sıkıntısının sebebini çözemedim ya aecoboostlarda bir sıkıntı var ya da rusyaya satıyor bize yetiştiremiyorlar bana ecape usada yaşanan yangın sıkıntısını aklıma getiriyor ama bilemedim şimdi gereksiz dedikodu da yapmak istemem. Siz kimseye güvenmiyorsunuz sanırım bizi geçtim çünkü Bizim yazdıklarımızı hiç takmıyorsunuz o yüzden ben anlatmaktan yoruldum. Biz kimseden para da almıyoruz niye güvenmezsiniz onu da bilmem. Yangın'a takılmışsınız. Bazı şeyler tamamen politik bunu unutmayın, herşeyde problem aramanın anlamı yok. 1.0'a söylediğiniz şey de çok garip. Belki konunun yeri doğru olsa ona da cevap verebilirdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194683 Peki doğrudur 1.0 motor ve basonca 10 lt leri gören yakıtla nasıl bir yılın motoru onuda anlamadımda konuyu saptırmak istemediğimden fazla üzerinde durmayacağım, ben esasen ecoboosttaki be arz talep sıkıntısının sebebini anlamadım. Altında bir şeyler arıyorum; sanki herkes sayfalarca yazmışta açıkca söylememiş, konuyu başından okumadım son sayfadan başa doğru 3-4 sayfa şöyle baktım, lakin bu arz-talep sıkıntısının sebebini çözemedim ya aecoboostlarda bir sıkıntı var ya da rusyaya satıyor bize yetiştiremiyorlar, bana escape usada yaşanan yangın sıkıntısını aklıma getiriyor ama bilemedim şimdi; gereksiz dedikodu da yapmak istemem. basınca yakmayan arabamı var? insanlar genelde korkuyor yüksek güçlü araçtan çok yakar diye, ki ben daha geçen gözümle gördüm sakin kullanılan bir 1.6 eb 5-5.5lt bile yakabiliyor. otosanın korkularıda ülkemizde bitirdi malesef bu motoru. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl comment_194751 Hocam 1.6 EB ile şehiriçinde 12 litrede gördüm 5.5 litre de. Aşırı basarsan, adrenalin olsun dersen bolca benzin alırsın. Yok normal kullanırım keyfe keder hızlanırım diyorsan sıkıntı yok. Örneğin ben, hızlanma ve yavaşlama konusunda henüz düzgün kullanamadığımın farkındayım. Bu halde bile 8LT civarında yakıyor. Sakin kullanımla dizelle yakıt konusunda çekişeceğinin bil fiil farkındayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl comment_194763 Örneğin ben, hızlanma ve yavaşlama konusunda henüz düzgün kullanamadığımın farkındayım. Bu halde bile 8LT civarında yakıyor. Sakin kullanımla dizelle yakıt konusunda çekişeceğinin bil fiil farkındayım. trafikte gaza pamuk kıvamında basabilirsen 7 lt. düşürürsün ... ben 7 lt 'lerde geziyorum ... yavaş gitmiyorum ama 120'e yedire yedire çok nazik çıkıyorum ... tork'lu olduğu için 3k'da bile vites değiştirsen ; gaza nazik davranmıyorsan yakar sol şeritte yavaş hızlandığım için sağımdan geçmeye çalıştıklarında gaza yüklenmek de zevkli olduğu için ; bu tarz kullanım eğlenceli oluyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl comment_194841 Siz kimseye güvenmiyorsunuz sanırım bizi geçtim çünkü Bizim yazdıklarımızı hiç takmıyorsunuz o yüzden ben anlatmaktan yoruldum. Biz kimseden para da almıyoruz niye güvenmezsiniz onu da bilmem. Yangın'a takılmışsınız. Bazı şeyler tamamen politik bunu unutmayın, herşeyde problem aramanın anlamı yok. 1.0'a söylediğiniz şey de çok garip. Belki konunun yeri doğru olsa ona da cevap verebilirdim. Yakup Bey sizlere ve değerli fikirlere önem vermesem dışarıdan forumu izlerdim benim biraz paranoyaklık aşırı takıntı diyelim. Ama link verdim mi bilmiyorum başka bir yerde testini okudum çok garip şeyler yazmışlardı ona istinaden tereddütte kaldım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl comment_194843 Yakup Bey sizlere ve değerli fikirlere önem vermesem dışarıdan forumu izlerdim benim biraz paranoyaklık aşırı takıntı diyelim. Ama link verdim mi bilmiyorum başka bir yerde testini okudum çok garip şeyler yazmışlardı ona istinaden tereddütte kaldım Şuan bilindik önemli problem yok hiçbir cephe'de.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın