Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124375 Merhabalar, Mersin ve Adanadaki ford bayilerine ellerinde ford focus 1.6 ecoboost araç olup olmadığı sorduğumda,ellerinde olmadığını ve artık 1.6 ecoboostun gelmiyeceğini söylediler. Bilgisi olan, herhangi bir duyum alan var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124376 Üretiliyor. Geliyor. Elinde yok diye yalan söylemiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl Yazar comment_124380 Sipariş olunca fazla fiyat kırmıyorlar, ecoboostdan da vazgeçirme yollarına bakıp dizel satmaya çalışıyorlar , ellerinde de halihazırda pek bulundurmak istemiyorlar. Haliyle satış kaygısı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124381 Sipariş olunca fazla fiyat kırmıyorlar, ecoboostdan da vazgeçirme yollarına bakıp dizel satmaya çalışıyorlar , ellerinde de halihazırda pek bulundurmak istemiyorlar. Haliyle satış kaygısı. Doğrudur. Satisinda zorlandıkları için getirmiyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124388 Sizden ricam Ford'u arayarak bu bayileri şikayet etmeniz yönünde. Üretilmiyor gelmiyor demek hata resmen dolandırmak şikayet edin de kendilerine gelsinler. Geç gelir dese anlarız da… neyse Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl Yazar comment_124391 Benim anlamadığım astranın 1.4 turbo benzinli motoru, jetta- golf un TSİ motorları peynir ekmek gibi satarken Ford bu 1.6 ecoboost motoru pazarlamakta neden bu kadar zorlanıyor. Mersinde hiç ecoboost focus görmedim desem yeridir. Focus ecoboost bence böyle performanlı ve preformasına göre ekonomik bir araçken hak ettiği konumda değil. Ford iyi tanıtamadı bu motoru. 1.0 ecoboost tada aynısı olursa durum vahim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124392 Biri 122 ps biri 140 ps diğeri ise yani focus sadece 182 ps Golf'un 170 ps'i ile astra'nın 182 ps'i daha az satıyor zaten Korkutan gücün rakamı başka bişey değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124393 Renault tce motor üretiyor ama onun da adı pek geçmiyor. Ağırlık dizele kaydı, satıcılar uğraşmıyor. Kolayı seçiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl Yazar comment_124394 Vergi dilimi desen arada fark yok, yakıt sarfiyatı desen zaten birbirlerine çok yakın.Hakikaten millet 180 beygir deyince gerek yok diye düşünüyor heralde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124396 100-110 beygiri bile yer ucagi olarak goren bir toplumuz. Insanlar 180 bg`leri gorunce teoride az yaktiklarini gorselerde pratik`te cok yakicagini dusunuyorlar.Hala toplumumuzda ford`lar cok yakar felsefesi de buna bir etken olabilir.Daha bugun konustugum bir kisi bile bana ford`lar cok yakar abi dedi.Az yakiyor diyorum abi sana gore az yakiyor genel olarak bunlar cok yakar dedi ve ben zaten orda mavi ekran`i verdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124398 Milletin ne düşündüğü değil bizimki önemli artık araba lüks ve keyfine bakacaksın abi ekonomi ise tdci değilse benzinli vs milletin veya bayinin saçmalamasına bakmamak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl Yazar comment_124401 2010 TDCİ focusu satıp 1.6 ecoboostamı geçsem...? focus mk3 çıktığından beri hep aklımda bu soru mevcut, ama tabiki ikisinin arasındaki yakıt sarfiyatı beni epey düşündürmekte. Geçen yıl bayideki ecobbostla test sürüşü yapmıştım hala tadı damağımda kaldı, saplantı yaptı unutamıyorum, arada şeytan dürtüyor... dünyaya bidamı gelecez diye... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201213 yıl comment_124404 2010 TDCİ focusu satıp 1.6 ecoboostamı geçsem...? focus mk3 çıktığından beri hep aklımda bu soru mevcut, ama tabiki ikisinin arasındaki yakıt sarfiyatı beni epey düşündürmekte. Geçen yıl bayideki ecobbostla test sürüşü yapmıştım hala tadı damağımda kaldı, saplantı yaptı unutamıyorum, arada şeytan dürtüyor... dünyaya bidamı gelecez diye... Kullanırken ve satarken ekonomik kaygı taşımıyorsan kullanması keyifli olan aracı alıp kullanacaksın. Sonra pişman olacaksan hiç alma. Bayilerin yan çizme nedeni ilk gelen partiyi çok yavaş ve zor satmaları. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın