Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Volvo S60 veya XC60 ; iddialı ama kibar seçimler özellikle S60 1.6 180Hp nin giriş fiyatlarını duyunca ilk kez Astra aldığıma pişman olmuştum.

S60 beni de mahvediyor ama... o kadar para veremem... donanımlısı 85 civarı ... harika birde bakır sarı...:) klas olurdu ama 85 çok para...

bazen atıyo şarteller ama .. olmaz diyorum... gerçi donanımlı focus da 60 65 olacak.... üfff çok sıkıldım ben bu işten .. karar veremeden yaşlanıp gidecem iyice... en iyisi ömür boyu sparka binmek galiba...

• Yanıt 508
  • Görüntüleme 132,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Son günlerdeki bir kaç yoruma neden olan boyut ve oturma pozisyonlarına bakalım Eğer boyum uzamadıysa; 182 mm boya sahibim Eğer zayıflamadıysam; 0.1 ton ağırlığındayım Eğer direksiyo

• Motor sesi s40 tan fazla dediğine göre aynı motor olan 1.6 tdci 115 hp dir.

• ya da müşteriye......

Yanıtlama zamanı:

S60 beni de mahvediyor ama... o kadar para veremem... donanımlısı 85 civarı ... harika birde bakır sarı...:) klas olurdu ama 85 çok para...

bazen atıyo şarteller ama .. olmaz diyorum... gerçi donanımlı focus da 60 65 olacak.... üfff çok sıkıldım ben bu işten .. karar veremeden yaşlanıp gidecem iyice... en iyisi ömür boyu sparka binmek galiba...

Niye öyle diyorsun ki; donanımlı S60 dediğin araba Focus bazıyla üretilmiş S40 değil ki üst sınıf bir Volvo, kendine denk Opel, Ford Vw bile aşağı yukarı aynı para, 85 bin iyi para ama o bir Volvo!!

Hem de bakır sarı!! :)

Yanıtlama zamanı:

offf VOLVO yaa gerisi hikayee :)

Yanıtlama zamanı:

Bakır Sarı olacak bir de of of of hatta Şalpazarı uşağum...

Yanıtlama zamanı:

antalyada test ettim de bakır sarıyı, hem de fulü...:)... akıyo araba akıyo...

Yanıtlama zamanı:

Desene test ettim diye yahu, bende "koltuğuna oturdum rahattı" diye zavallıcık durumuna düşmezdim :)

Antalya dayken aklıma arabalar gelmediydi hiç, gezdim paso! :)

Yanıtlama zamanı:

Yıldız güzeldir.

biraz daha yaşlanalım da o zaman bakarız belki yıldıza... :zha:

Yanıtlama zamanı:

Desene test ettim diye yahu, bende "koltuğuna oturdum rahattı" diye zavallıcık durumuna düşmezdim :zha:

Antalya dayken aklıma arabalar gelmediydi hiç, gezdim paso! :P

ettim ettim .. havaalanı yolunda sekiz çizdirdim yavruya...araba gidiyo da duruyo da, helal olsun..araba için o kadarlık bi bütçe ayırmış birisi olsam, başka hiç bişeye bakmam inan... ben anlamıyorum zaten gidip 70-80-90 civarları passat vs gibi araba alanları.. hatta c180 bile.. kesinlikle bakmazdım..

1.6 c180 inide test ettim.. o kadar beygir nerede bulamadım ben.. üstelik araç düz vitesdi.. s60 otomatik olmasına rağmen yapıştırdı hayran bıraktı.. hatta c180 daha pahalı , ki tersi bile olsa tercihim s60 olur herzaman.. daha özel bi araç çünkü..hele passat massat boşa giden para, yazık..:D

Yanıtlama zamanı:

Beyler bu araçtaki renk tam olarak hangisi yav ileride böyle bişey yaptırabilirim :zha:

2012-Focus-Modifiye-Turkeycarblog-11.jpg

Yanıtlama zamanı:

Gece Gri...Şu anda da satılıyor zaten yeni Focusta,ileriyi beklemene gerek yok :zha:

Yanıtlama zamanı:

Gece Gri...Şu anda da satılıyor zaten yeni Focusta,ileriyi beklemene gerek yok :zha:

Eyvallah ilerisi derken araçtaki modifiyeyi kastetmiştim :P

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.