M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Volvo S60 veya XC60 ; iddialı ama kibar seçimler özellikle S60 1.6 180Hp nin giriş fiyatlarını duyunca ilk kez Astra aldığıma pişman olmuştum. S60 beni de mahvediyor ama... o kadar para veremem... donanımlısı 85 civarı ... harika birde bakır sarı... klas olurdu ama 85 çok para... bazen atıyo şarteller ama .. olmaz diyorum... gerçi donanımlı focus da 60 65 olacak.... üfff çok sıkıldım ben bu işten .. karar veremeden yaşlanıp gidecem iyice... en iyisi ömür boyu sparka binmek galiba... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 La pırak onu şindi.. Dün de öyle dedin zabaha kadar moko.. gezmişsin :) öyle demiştim dimi Abi gece bi gezesim geldi sadece..o kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 S60 beni de mahvediyor ama... o kadar para veremem... donanımlısı 85 civarı ... harika birde bakır sarı... klas olurdu ama 85 çok para... bazen atıyo şarteller ama .. olmaz diyorum... gerçi donanımlı focus da 60 65 olacak.... üfff çok sıkıldım ben bu işten .. karar veremeden yaşlanıp gidecem iyice... en iyisi ömür boyu sparka binmek galiba... Niye öyle diyorsun ki; donanımlı S60 dediğin araba Focus bazıyla üretilmiş S40 değil ki üst sınıf bir Volvo, kendine denk Opel, Ford Vw bile aşağı yukarı aynı para, 85 bin iyi para ama o bir Volvo!! Hem de bakır sarı!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 offf VOLVO yaa gerisi hikayee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Bakır Sarı olacak bir de of of of hatta Şalpazarı uşağum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2011-model-volvo-s60-1-6-t4-180-hp-sadece-2-000-km-51069648/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2011-model-volvo-s60-1-6-t4-180-hp-sadece-2-000-km-51069648/detay/ Of of off... Fuarda binmiştim koltukları da çok rahattı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 antalyada test ettim de bakır sarıyı, hem de fulü...... akıyo araba akıyo... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2011 Desene test ettim diye yahu, bende "koltuğuna oturdum rahattı" diye zavallıcık durumuna düşmezdim Antalya dayken aklıma arabalar gelmediydi hiç, gezdim paso! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Yıldız güzeldir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Yıldız güzeldir. biraz daha yaşlanalım da o zaman bakarız belki yıldıza... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Desene test ettim diye yahu, bende "koltuğuna oturdum rahattı" diye zavallıcık durumuna düşmezdim Antalya dayken aklıma arabalar gelmediydi hiç, gezdim paso! ettim ettim .. havaalanı yolunda sekiz çizdirdim yavruya...araba gidiyo da duruyo da, helal olsun..araba için o kadarlık bi bütçe ayırmış birisi olsam, başka hiç bişeye bakmam inan... ben anlamıyorum zaten gidip 70-80-90 civarları passat vs gibi araba alanları.. hatta c180 bile.. kesinlikle bakmazdım.. 1.6 c180 inide test ettim.. o kadar beygir nerede bulamadım ben.. üstelik araç düz vitesdi.. s60 otomatik olmasına rağmen yapıştırdı hayran bıraktı.. hatta c180 daha pahalı , ki tersi bile olsa tercihim s60 olur herzaman.. daha özel bi araç çünkü..hele passat massat boşa giden para, yazık.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Beyler bu araçtaki renk tam olarak hangisi yav ileride böyle bişey yaptırabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Gece Gri...Şu anda da satılıyor zaten yeni Focusta,ileriyi beklemene gerek yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Gece Gri...Şu anda da satılıyor zaten yeni Focusta,ileriyi beklemene gerek yok Eyvallah ilerisi derken araçtaki modifiyeyi kastetmiştim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap