Fazıl Arslangiray Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 3, 2012 Bana tarif edebilecek bir arkadaşımız var mı bu ecomode ayarlanıyor mu nasıl ayarlanıyor bir türlü beceremedim:S 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 aracim dizel 115 hp burda goremedim hep EB http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/17-Ford/148-Focus.html?fueltype=1&constyear_s=2011&constyear_e=2013&power_s=115&power_e=118&gearing=1&powerunit=3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Cehaletin böylesi iki aydır yaprakları söndürmeye çalışıyorum :-D Okuduğum en güzel mesajlardan biri bu oldu forumda, süper 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Rohat Şimşek Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Okuduğum en güzel mesajlardan biri bu oldu forumda, süper Biraz eğlence olsun demi ;-) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 onur karadağ Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2013 valla işler yoğun olduğundan yaprak kımıldamıyor günde 3-4 saat durmadan araba kullanınca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Ilk kez bu uyarıyı gördüm... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2014 31.01.2014 - 12:28 tarihinde, Serdar yaman yazdı: Ilk kez bu uyarıyı gördüm... Geçen sene paylaşmıştı, soğuk havada yazıyor bazen Serdar'ım....tedirgin olacak birşey yok yani... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hüseyin Saraç Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2014 benim aracımda bu yaprakların hepsi dolu.. aracı kolay kolay sıkıştırmam sakin kullanırım şehirler arası yollarda 110 km/h geçmem hız sabitleyici açık olur aracım 1.6 powershift tüm yaprakların dolu olması şimdi aracı ekonomik kullandığımızın bi göstergesimi yoksa sıkıştırmadığımızın bi göstergesimi dicem ama görünüş o ki her ikisi içinde geçerli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 mdi aracı ekonomik kullandığımızın bi göstergesimi yoksa sıkıştırmadığımızın bi göstergesimi dicem Aracı sıkıştırmadığınız için ekonomik kullanmış oluyorsunuz Bu arada tebrikler, benim ofansif ve agresif tarzım çiçek toplamama büyük engel, sadece vitesim çiçek açıyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Zaten şehir için de çiçek açtırmak epey zor iş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hüseyin Saraç Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Aracı sıkıştırmadığınız için ekonomik kullanmış oluyorsunuz Bu arada tebrikler, benim ofansif ve agresif tarzım çiçek toplamama büyük engel, sadece vitesim çiçek açıyor... cem hocam cevabınız için teşekkür ederim bir sorum daha olacak müsadenizle.. dün akşam eniştem istanbuldan uçakla adana havalimanına geldi. gece saat çok geç olduğu için osmaniye tarafına otobüs bulamamış.. beni aradı çok üşüdüm yetiş otobüs bulamadım dedi.. bindim 90-100 kilometrelik yolu 140-150 km/h süratle gittim tabiki sol şeritten 70 km hızla giden uykusuz kamyoncu amcaları selektörle uyarıp sağa geçmesini bekleyene kadar 60-70 km hızlarla 150 km hız arasında sürekli seri git geller yaptığım için arabamıda bayağı bir sıkıştırdım (ilk defa) gidip geldiğim yol ortalama olarak 200 km.. kaç para yaktı onu falan hesaplamadım ama.. bizim o çiçekler haala dolu . önceden bu çiçeğin dibine su da dökmedik arkadaş ne kurumaz bi çiçekmiş.. velhasıl sıkıştırdığım halde çiçeklerde oynama olmayınca şüphelenmeye başladım.. çalışmıyor olabilirmi sizce ? not: aracım şu an 3200 km de.. yeni, aldığımda 600 km lerdeydi sanırım 1 kere görmüştüm çiçek yaprağının biri boştu . ondan bu yana hep dolu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali G. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 benim aracımda bu yaprakların hepsi dolu.. aracı kolay kolay sıkıştırmam sakin kullanırım şehirler arası yollarda 110 km/h geçmem hız sabitleyici açık olur aracım 1.6 powershift tüm yaprakların dolu olması şimdi aracı ekonomik kullandığımızın bi göstergesimi yoksa sıkıştırmadığımızın bi göstergesimi dicem ama görünüş o ki her ikisi içinde geçerli. Bir ekran goruntusu yollar misiniz? Benim aracim da PWS ama ecomode yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 cem hocam cevabınız için teşekkür ederim bir sorum daha olacak müsadenizle.. dün akşam eniştem istanbuldan uçakla adana havalimanına geldi. gece saat çok geç olduğu için osmaniye tarafına otobüs bulamamış.. beni aradı çok üşüdüm yetiş otobüs bulamadım dedi.. bindim 90-100 kilometrelik yolu 140-150 km/h süratle gittim tabiki sol şeritten 70 km hızla giden uykusuz kamyoncu amcaları selektörle uyarıp sağa geçmesini bekleyene kadar 60-70 km hızlarla 150 km hız arasında sürekli seri git geller yaptığım için arabamıda bayağı bir sıkıştırdım (ilk defa) gidip geldiğim yol ortalama olarak 200 km.. kaç para yaktı onu falan hesaplamadım ama.. bizim o çiçekler haala dolu . önceden bu çiçeğin dibine su da dökmedik arkadaş ne kurumaz bi çiçekmiş.. velhasıl sıkıştırdığım halde çiçeklerde oynama olmayınca şüphelenmeye başladım.. çalışmıyor olabilirmi sizce ? not: aracım şu an 3200 km de.. yeni, aldığımda 600 km lerdeydi sanırım 1 kere görmüştüm çiçek yaprağının biri boştu . ondan bu yana hep dolu ecomode, ortalama yakıt sıfırlanınca sıfırlanıyor. o şekilde kullanmak Hızı düşürmeli ancak neden düşmedi bilmiyorum. Bir ekran goruntusu yollar misiniz? Benim aracim da PWS ama ecomode yok. Ecomode standart, ortalama yakıt ekranında sağ oka basın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali G. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2014 (düzenlendi) 2013 kasim uretimli olmasindan kaynakli olabilir (maalesef yok) Hatta genis ekranli gosterge paneli 2012 model olmasina ragmen aracta boyle bir ozellik olmadigi icin ecomode yok Mart 14, 2014 Ali Görek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 2013 kasim uretimli olmasindan kaynakli olabilir (maalesef yok) Hatta genis ekranli gosterge paneli 2012 model olmasina ragmen aracta boyle bir ozellik olmadigi icin ecomode yok Her modelde ve her üretim yılında var, Ford'un çok övündüğü bir özellik. Ozan yazmış nasıl görüleceğini. velhasıl sıkıştırdığım halde çiçeklerde oynama olmayınca şüphelenmeye başladım.. çalışmıyor olabilirmi sizce ? Hızlı kullanmak sıkıştırmak anlamına gelmez. 1. Vitesleri doğru devir aralığında kullanıyorsanız 2. Fren yapma sıklığınız göreceli düşükse 3. Hızını göreceli sabitse yapraklar kolay kolay dökülmez. Zatne değişmesi için bir süre araç bilgisayarı tarafından izlenmesi ve verilerin tutarlı olduğunun görülmesi gerekiyor. Ekranda donma yoksa (sürekli değişen değerlere bakın) çalışmaması için bir neden yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2014 en zor çiçek en sağdaki dir. onu doldurmanın şartıda aracı 5. ve 6. viteslerde kullanmaktır..şimdi siz (yani ps) uzun yolda 70-150 arası dalgalanmalarda zaten 5-6. vitesleri kullanmışsınızdır. son çiçeği doldurmak, manuel viteste zordur. sakin kullanımda ş.içide olsa PS vitesi en kısa sürede 5-6 ya çıkarır zaten. bu kanıya nereden vardığıma gelince, test menüsünde ecomode başlığında 5. vites yazıyor. bu ayarı hiç değiştirmeye çalışmadım. olurda değişir ve 6 ya çıkarırsanız, sanırım sadece uzun yol yapanların çiçeği dolar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Fazıl Arslangiray
Bana tarif edebilecek bir arkadaşımız var mı bu ecomode ayarlanıyor mu nasıl ayarlanıyor bir türlü beceremedim:S
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
14
13
12
11
Popular Days
Tem 4
22
Ağs 6
18
Mar 26
8
Mar 15
8
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 14 posts
Fazıl Arslangiray 13 posts
Cem Boneval 12 posts
Ozan Kar 11 posts
Popular Days
Tem 4 2012
22 posts
Ağs 6 2013
18 posts
Mar 26 2015
8 posts
Mar 15 2014
8 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Sabah sabah gene biraz açıklayıcı bilgi yazmak geldi içimden.... Ecomode nedir diye sorulmuştu... Ecomode ekonomik kullanım ile ilgili geniş çaplı bir verit tabanından elde edilmiş verilerle
Yakup Ç. A.
Siz ayağınızı kontrol ediyorsunuz yani vites değiştirme ikazına göre vites değişikliği yaparsanız buna uymuş oluyorsunuz, yapmazsanı uymamış oluyorsunuz. Kitapçığınızdan; Nedir ?
ferhat tezcan
Ben eco modu ayarlıyorum arkadaşlar.Hemen tarif edeyim yakıt tüketim ortalaması ekranını açıkken sağa doğru basıyorsunuz ve size üç adet seçenek çıkıyor şu an aklımda değil ama dileyen olursa videosun
Posted Images
Bu soruda 161 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap