Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Rohat Şimşek

Üye
  • Toplam İleti

    54
  • Katılım

  • Son ziyaret

Rohat Şimşek Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Diyarbakır
  • Arabam:
    13 Focus style Powershift
  • Meslek:
    İnşaat Müh.
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

549 profil görüntüleme

Rohat Şimşek's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

45

Toplam Beğeni

  1. Erkan hocam daha önce de bu konuyu özelden görüşmüştük kusura bakmayın yoğunluktan foruma giremiyorum. Benim araçta da aynı sıkıntı var P konumuna geçiş sertliğine alıştım diyebilirim. Arızanın devamı niteliğinde midir bilmemekle beraber bu aralar şanzumanla ilgili yeni sıkıntılar başladı vites geçişlerinde ses yapmaya başladı (manuel araçlarda vites tam geçmeyince dişlilerin sürtme sesi yada daha çok geri vitese takarken duyulan ses gibi ) Şu an çalıştığımız yer ford servisinin bitişiği, çalışanlarla akraba olduk diyebilirim sabah aracı bırakıyorum akşam alıyorum ama çözüm yok neden kaynaklanıyor bulamıyorlar maalesef. Olurda yanlışlıkla sorunu çözerlerse paylaşırım :-)
  2. Az önce geldi mesaj kârdan vazgeçmez bunlar. Verdikleri 3 kuruş puan vardı onu da yarıladılar. "Degerli müsterimiz, EPDK'nin tavan fiyat uygulamasi nedeniyle 22.03.2014 tarihinden itibaren Opet Kart puan kazanimi %0,5 olarak uygulanacaktir."
  3. Ben inşaat mühendisiyim Volkan hocam bu iş daha çok makine mühendisinin işi, yarın rölevesini çıkarmam gereken bir yer var. Perşembe CNC tezgahı olan makine mühendisi arkadaşın yanına uğrarım, en azından bu fikri değerlendirmek lazım.. Tabi bu yorumdan sonra kafamda çok daha orjinal fikirler oluştu, heyecan yapmadan olanakları gözden geçirmekte fayda var :-)
  4. Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim Osman hocam.. Hocam uygun renkte kumaş ve bununla uğraşabilecek bir döşemeci bulabilirsem toplu sipariş alır yaptırır gönderirdim ama döşemeciler uğraşmak istemiyor detay fazla, çok zaman alır uğraşamam diyor. Bulabilirsem elbette yardımcı olurum..
  5. Rica ediyorum. Teşekkürler abi.. Evet hocam USB girişi için açık bıraktım siz kapatabilirsiniz. Kolçağın alt kısmıda kumaş kaplı olduğundan ses yapmıyor.. Teşekkür ederim abi. Ben aracı şehirdışından getirdim serviste navigasyonu görünce şaşkına döndüler istisnasız bütün çalışanlar teker teker fotoğraf çekti :-) Sanırım kolçak için de aynısı yaşanır bu sebeple servise girmeden kolçağı çıkarmayı düşünüyorum :-) Mesleği bırakıp kolçak işiyle uğraşsam mı dediğim olmuyor değil :-)
  6. Telefonla alelacele çektim umarım anlaşılabilinir.. Yapacak olan arkadaşlar için dikkat etmelerini istediğim 1-2 nokta var. En azından benimkine göre daha kaliteli durması açısından tavsiyem... 1. İç kısımda kumaşı sabitlemek için mecburi zımba teli kullanılacak, mümkün mertebe zımba aralıklarının eşit ve tek doğrultuda olmasına dikkat edin.. 2. Fotoğraflardan belli oluyor ancak kolçağın ileri-geri hareketini önlemek için arka kısımda bir çıkıntı yapmıştım işe yarıyor ancak, dişin kalınlığını deneme yoluyla ayarlayabilirsiniz 8-18 mm'de farklılık yaşanacaktır.. 3. Emeğinize sağlık..
  7. Dünden beri hesabımı açamıyordum kusura bakmayın geciken yorumlar için ... Canınız sağolsun bana yeter derim hocam herzaman beklerim.. :-) Kesinlikle katılıyorum hocam önceki aracımda plastik olandan kullandım sağlam bir yanı yok hele ki ben 95 kiloyum :-D bu gayet sağlam.. Ömer kardeşim tebrik ediyorum iyi olmuş :-) elbetteki el yapımı olduğu için benim, senin ve yapacak olan diğer arkadaşların kesiminde ve montajında farklılık olacaktır. Kumaş kaplarsan döşemenin kendisi zaten süngerli oluyor ancak üst kısıma (kolun dayanacağı kısıma) ekstra 1 cm'lik sünger kaplarsan daha rahat olur ve keskin hatlar kaybolur, deri kaplarsan 2 cm'lik sünger kaplamanı öneririm böylece detaylar göze çarpmaz...
  8. Şu an arayış içerisindeyim uygun fiyata gönlüme göre bir yer bulursam koltukları kaplatacağım bu sırada dediğiniz gibi kolçağı yenilemeyi düşünüyorum..
  9. Tabi ki yarın gündüz gözüyle farklı açılardan fotoğraf çekip paylaşırım. Diyarbakırlı üye olduğunu bende bilmiyordum Ahmet abi belki daha fazla vardır, benim gibi çok fazla paylaşımda bulunmuyordur :-). Ayrıca tekrar teşekkür ederim abi. Saygılar..
  10. Rica ederim. Yardımcı olması amacıyla yeni Volvo S60'ı inceleyebilirsiniz benzer bir yapıya sahip..
  11. Hocam kalıbın belli bir ölçüsü yok tamamıyla araca göre kesim yaptım. Zaten alt kısım orta konsolun kavisine göre çizilip kesildi kol dayanacak olan üst kısmı ise kendi oturuş şeklime göre ayarladım sonuç olarak ilk fotoğraftaki kalıp ortaya çıktı.. Teşekkür ederim Alperen Hocam. Gerçekten yorucuydu neyseki 3 günlük iznim vardı o sırada ancak bu kadar oldu. Fazlasıyla amatör bir çalışma oldu. Daha titiz çalışılırsa çok daha orjinal birşey çıkacağına eminim..
  12. Teşekkürler hocam. Oraya hiç girmeseydiniz ya gözümden kaçmış. Şu an aracımda toka yok, kemer takmaya dikkat ediyorum, kaza geliyorum demiyor...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.