Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201312 yıl comment_206045 http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/17-Ford/148-Focus.html?constyear_s=2012&constyear_e=2014&power_s=120&power_e=127&gearing=1&exactmodel=ecoboost&sort=3&powerunit=3 burdaki en iyi veri yakalamişsiniz aracim dizel 115 hp burda goremedim hep EB Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201312 yıl comment_206046 aracim dizel 115 hp burda goremedim hep EB http://www.spritmonitor.de/de/uebersicht/17-Ford/148-Focus.html?fueltype=1&constyear_s=2011&constyear_e=2013&power_s=115&power_e=118&gearing=1&powerunit=3 Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201312 yıl comment_206052 Cehaletin böylesi iki aydır yaprakları söndürmeye çalışıyorum :-D Okuduğum en güzel mesajlardan biri bu oldu forumda, süper Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201312 yıl comment_206054 Okuduğum en güzel mesajlardan biri bu oldu forumda, süper Biraz eğlence olsun demi ;-) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201312 yıl comment_206185 valla işler yoğun olduğundan yaprak kımıldamıyor günde 3-4 saat durmadan araba kullanınca. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 201412 yıl comment_215236 31.01.2014 - 12:28 tarihinde, Serdar yaman yazdı: Ilk kez bu uyarıyı gördüm... Geçen sene paylaşmıştı, soğuk havada yazıyor bazen Serdar'ım....tedirgin olacak birşey yok yani... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226376 benim aracımda bu yaprakların hepsi dolu.. aracı kolay kolay sıkıştırmam sakin kullanırım şehirler arası yollarda 110 km/h geçmem hız sabitleyici açık olur aracım 1.6 powershift tüm yaprakların dolu olması şimdi aracı ekonomik kullandığımızın bi göstergesimi yoksa sıkıştırmadığımızın bi göstergesimi dicem ama görünüş o ki her ikisi içinde geçerli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226396 mdi aracı ekonomik kullandığımızın bi göstergesimi yoksa sıkıştırmadığımızın bi göstergesimi dicem Aracı sıkıştırmadığınız için ekonomik kullanmış oluyorsunuz Bu arada tebrikler, benim ofansif ve agresif tarzım çiçek toplamama büyük engel, sadece vitesim çiçek açıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226410 Zaten şehir için de çiçek açtırmak epey zor iş.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201412 yıl comment_226961 Aracı sıkıştırmadığınız için ekonomik kullanmış oluyorsunuz Bu arada tebrikler, benim ofansif ve agresif tarzım çiçek toplamama büyük engel, sadece vitesim çiçek açıyor... cem hocam cevabınız için teşekkür ederim bir sorum daha olacak müsadenizle.. dün akşam eniştem istanbuldan uçakla adana havalimanına geldi. gece saat çok geç olduğu için osmaniye tarafına otobüs bulamamış.. beni aradı çok üşüdüm yetiş otobüs bulamadım dedi.. bindim 90-100 kilometrelik yolu 140-150 km/h süratle gittim tabiki sol şeritten 70 km hızla giden uykusuz kamyoncu amcaları selektörle uyarıp sağa geçmesini bekleyene kadar 60-70 km hızlarla 150 km hız arasında sürekli seri git geller yaptığım için arabamıda bayağı bir sıkıştırdım (ilk defa) gidip geldiğim yol ortalama olarak 200 km.. kaç para yaktı onu falan hesaplamadım ama.. bizim o çiçekler haala dolu . önceden bu çiçeğin dibine su da dökmedik arkadaş ne kurumaz bi çiçekmiş.. velhasıl sıkıştırdığım halde çiçeklerde oynama olmayınca şüphelenmeye başladım.. çalışmıyor olabilirmi sizce ? not: aracım şu an 3200 km de.. yeni, aldığımda 600 km lerdeydi sanırım 1 kere görmüştüm çiçek yaprağının biri boştu . ondan bu yana hep dolu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201412 yıl comment_226992 benim aracımda bu yaprakların hepsi dolu.. aracı kolay kolay sıkıştırmam sakin kullanırım şehirler arası yollarda 110 km/h geçmem hız sabitleyici açık olur aracım 1.6 powershift tüm yaprakların dolu olması şimdi aracı ekonomik kullandığımızın bi göstergesimi yoksa sıkıştırmadığımızın bi göstergesimi dicem ama görünüş o ki her ikisi içinde geçerli. Bir ekran goruntusu yollar misiniz? Benim aracim da PWS ama ecomode yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201412 yıl comment_226998 cem hocam cevabınız için teşekkür ederim bir sorum daha olacak müsadenizle.. dün akşam eniştem istanbuldan uçakla adana havalimanına geldi. gece saat çok geç olduğu için osmaniye tarafına otobüs bulamamış.. beni aradı çok üşüdüm yetiş otobüs bulamadım dedi.. bindim 90-100 kilometrelik yolu 140-150 km/h süratle gittim tabiki sol şeritten 70 km hızla giden uykusuz kamyoncu amcaları selektörle uyarıp sağa geçmesini bekleyene kadar 60-70 km hızlarla 150 km hız arasında sürekli seri git geller yaptığım için arabamıda bayağı bir sıkıştırdım (ilk defa) gidip geldiğim yol ortalama olarak 200 km.. kaç para yaktı onu falan hesaplamadım ama.. bizim o çiçekler haala dolu . önceden bu çiçeğin dibine su da dökmedik arkadaş ne kurumaz bi çiçekmiş.. velhasıl sıkıştırdığım halde çiçeklerde oynama olmayınca şüphelenmeye başladım.. çalışmıyor olabilirmi sizce ? not: aracım şu an 3200 km de.. yeni, aldığımda 600 km lerdeydi sanırım 1 kere görmüştüm çiçek yaprağının biri boştu . ondan bu yana hep dolu ecomode, ortalama yakıt sıfırlanınca sıfırlanıyor. o şekilde kullanmak Hızı düşürmeli ancak neden düşmedi bilmiyorum. Bir ekran goruntusu yollar misiniz? Benim aracim da PWS ama ecomode yok. Ecomode standart, ortalama yakıt ekranında sağ oka basın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 14, 201412 yıl comment_227000 2013 kasim uretimli olmasindan kaynakli olabilir (maalesef yok) Hatta genis ekranli gosterge paneli 2012 model olmasina ragmen aracta boyle bir ozellik olmadigi icin ecomode yok Mart 14, 201412 yıl Ali Görek tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201412 yıl comment_227068 2013 kasim uretimli olmasindan kaynakli olabilir (maalesef yok) Hatta genis ekranli gosterge paneli 2012 model olmasina ragmen aracta boyle bir ozellik olmadigi icin ecomode yok Her modelde ve her üretim yılında var, Ford'un çok övündüğü bir özellik. Ozan yazmış nasıl görüleceğini. velhasıl sıkıştırdığım halde çiçeklerde oynama olmayınca şüphelenmeye başladım.. çalışmıyor olabilirmi sizce ? Hızlı kullanmak sıkıştırmak anlamına gelmez. 1. Vitesleri doğru devir aralığında kullanıyorsanız 2. Fren yapma sıklığınız göreceli düşükse 3. Hızını göreceli sabitse yapraklar kolay kolay dökülmez. Zatne değişmesi için bir süre araç bilgisayarı tarafından izlenmesi ve verilerin tutarlı olduğunun görülmesi gerekiyor. Ekranda donma yoksa (sürekli değişen değerlere bakın) çalışmaması için bir neden yok. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın