Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

F3- Servisinize Yazılımınızı Güncelletin Ücretsiz..

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aslında bilgisayar programlarındaki gibi her güncelleme çıktığında bildirilse ve güncellemelerin neler içerdiği listelense ne kadar iyi olur.

Birkaç meraklı dışında servistekiler bile program güncellemede nelerin değişeceğini bilmiyorlar, ya da belki uğraşıp öğrenmiyorlar.

• Yanıt 183
  • Görüntüleme 47,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Muammer DEMİR
    Muammer DEMİR

F3 Style Plus 1.6 Sedan Benzin Arkadaşlar daha önceden aracım için rolantide stop etme ve bayırda kalkarken motorun bayılması kalkamaması kısaca motorun gücü ile ilgili sorunlar yaşadığım olmuştu

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

İşin mutfak kısmını size anlatayım. Masaya oturup yemeği lüP ediyorsunuz ama o öğün nasıl pişiyor?   Öncelikle servisin elinde kabiliyetli bir IDS cihazı olması lazım.  http://www.motorcraftservice

• Sizin aracınız tdci, ilk mesaj ti-vct Bence sizin durmunuz alışmamaktan kaynaklı gibi...bir 15 gün daha isiyor sanki

Yanıtlama zamanı:

Aslında bilgisayar programlarındaki gibi her güncelleme çıktığında bildirilse ve güncellemelerin neler içerdiği listelense ne kadar iyi olur.

Birkaç meraklı dışında servistekiler bile program güncellemede nelerin değişeceğini bilmiyorlar, ya da belki uğraşıp öğrenmiyorlar.

Aynen içerik belli olmadığı için zaman ayırıp gidemedim.Anlamlı ve fark edecek birşey ise giderim. Sanırım içeriklerini servisde çok bilmiyor. Bir ara Aylin Hanım'a sormuştum. Araya başka konular girdi.

Yanıtlama zamanı:

Benim aracım teslim edilmeden önce 2 adet güncelleme görünüyordu.

Teslim aldığım gün takın güncelleyin şunları dedim bilen yok.

Sonra birini güncelledik diğerini yapamadık deyip teslim ettiler; yaptık dediklerininde olduğunu sanmıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Benim aracım teslim edilmeden önce 2 adet güncelleme görünüyordu.

Teslim aldığım gün takın güncelleyin şunları dedim bilen yok.

Sonra birini güncelledik diğerini yapamadık deyip teslim ettiler; yaptık dediklerininde olduğunu sanmıyorum.

nerden görüyorsunuz o güncellemeleri baran
Yanıtlama zamanı:

Benimde baran diye bir arkadaşım var otosanda adamları olan ona sorayım olmazsa

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Benimde baran diye bir arkadaşım var otosanda adamları olan ona sorayım olmazsa

Benimde Ferhat diye bir arkadaşım var forumu okusa bilgilense ne güzel olur aslında :sofeer:

Yanıtlama zamanı:

Benimde Ferhat diye bir arkadaşım var forumu okusa bilgilense ne güzel olur aslında :sofeer:

Beni aratmasan direk söylesen olmuyo demi seni işgüzar admin :)
Yanıtlama zamanı:

Abicim https://www.etis.ford.com/home/login.do sitesine kayıt oluyorsun sonra şasi no girip bakıyorsun...

Parazit dinlemeye gelince zehir hafiye, forum takibinde "ben bilmez" Ferhat, ayıp oluyor ama!

Yanıtlama zamanı:

Bugun otokoçta deli ettiler, bugun hesabı kapattım arabayı yarın teslim alıcam, satış temsilcime dedim güncelleme yapalım tamam dedi geçtik servise gittik baş teknisyenmi neyse izinliymiş benim tanıdık mekanik ustasına dedim böyle böyle bi ustaya götürdü onada söyledim yazılım güncellemesi istiyorum diye sanıyorum elektrikçi bi focusun xenonlarıyla uğraşıyodu, tutturdu öyle bişey yok arıza olmadan bişey yapmayız vs diye en son tamam dedim başka yerde yaptırcam diyip çıktım.

bu arada etisi henüz çözemedim güncelleme varmı yokmu bilmiyorum ama imal tarihinden sonra 7 geçmiş illaki vardır diye düşünüyorum.

Yanıtlama zamanı:

Bugun otokoçta deli ettiler, bugun hesabı kapattım arabayı yarın teslim alıcam, satış temsilcime dedim güncelleme yapalım tamam dedi geçtik servise gittik baş teknisyenmi neyse izinliymiş benim tanıdık mekanik ustasına dedim böyle böyle bi ustaya götürdü onada söyledim yazılım güncellemesi istiyorum diye sanıyorum elektrikçi bi focusun xenonlarıyla uğraşıyodu, tutturdu öyle bişey yok arıza olmadan bişey yapmayız vs diye en son tamam dedim başka yerde yaptırcam diyip çıktım.

bu arada etisi henüz çözemedim güncelleme varmı yokmu bilmiyorum ama imal tarihinden sonra 7 geçmiş illaki vardır diye düşünüyorum.

Sanırım Otosan zorunlu güncelleme bildirimi yapmadıkça ve araçta sorun olmadıkça yazılım güncelleme işine kimse sıcak bakmıyor.

Size nir getirisi olmayabilir, servis için ise mesai kaybı demektir.

Diyeceğim o ki sorununuz yoksa fazla kasmayın bu konuda.

Yanıtlama zamanı:

Sanırım Otosan zorunlu güncelleme bildirimi yapmadıkça ve araçta sorun olmadıkça yazılım güncelleme işine kimse sıcak bakmıyor.

Size nir getirisi olmayabilir, servis için ise mesai kaybı demektir.

Diyeceğim o ki sorununuz yoksa fazla kasmayın bu konuda.

Üstelemicem tekrar ancak fabrika bi güncelleme yayınladıysa mutlaka faydası vardır bu fayda son kullanıcıya görünür veya görünmez ayrı konu tabii. zaten sorunsuz yazılım yoktur...

benim kızdığım nokta öyle bişey yok diye ısrar etmeleri...

Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Geçen hafta şahsuvaroğlunu aradım ve güncelleme var mı diye sordum. Bunun için özel çağırmayız beyefendi, periyodik bakımlarda bize gelen ne varsa aracı bilgisayara bağladığımızda otomatik yapar dedi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.