Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201214 yıl comment_98983 Aslında bilgisayar programlarındaki gibi her güncelleme çıktığında bildirilse ve güncellemelerin neler içerdiği listelense ne kadar iyi olur. Birkaç meraklı dışında servistekiler bile program güncellemede nelerin değişeceğini bilmiyorlar, ya da belki uğraşıp öğrenmiyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201214 yıl comment_99012 Aslında bilgisayar programlarındaki gibi her güncelleme çıktığında bildirilse ve güncellemelerin neler içerdiği listelense ne kadar iyi olur. Birkaç meraklı dışında servistekiler bile program güncellemede nelerin değişeceğini bilmiyorlar, ya da belki uğraşıp öğrenmiyorlar. Aynen içerik belli olmadığı için zaman ayırıp gidemedim.Anlamlı ve fark edecek birşey ise giderim. Sanırım içeriklerini servisde çok bilmiyor. Bir ara Aylin Hanım'a sormuştum. Araya başka konular girdi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201214 yıl comment_99026 Servisin cogu şeyi bildigi yok o ayrı bir konu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201214 yıl comment_99052 Benim aracım teslim edilmeden önce 2 adet güncelleme görünüyordu. Teslim aldığım gün takın güncelleyin şunları dedim bilen yok. Sonra birini güncelledik diğerini yapamadık deyip teslim ettiler; yaptık dediklerininde olduğunu sanmıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201214 yıl comment_99071 Benim aracım teslim edilmeden önce 2 adet güncelleme görünüyordu. Teslim aldığım gün takın güncelleyin şunları dedim bilen yok. Sonra birini güncelledik diğerini yapamadık deyip teslim ettiler; yaptık dediklerininde olduğunu sanmıyorum. nerden görüyorsunuz o güncellemeleri baran Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201214 yıl comment_99072 nerden görüyorsunuz o güncellemeleri baran Otosanda adamlarım var Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201214 yıl comment_99075 Benimde baran diye bir arkadaşım var otosanda adamları olan ona sorayım olmazsa Temmuz 16, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201214 yıl comment_99081 Benimde baran diye bir arkadaşım var otosanda adamları olan ona sorayım olmazsa Benimde Ferhat diye bir arkadaşım var forumu okusa bilgilense ne güzel olur aslında Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201214 yıl comment_99100 Benimde Ferhat diye bir arkadaşım var forumu okusa bilgilense ne güzel olur aslında Beni aratmasan direk söylesen olmuyo demi seni işgüzar admin Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201214 yıl comment_99110 Abicim https://www.etis.ford.com/home/login.do sitesine kayıt oluyorsun sonra şasi no girip bakıyorsun... Parazit dinlemeye gelince zehir hafiye, forum takibinde "ben bilmez" Ferhat, ayıp oluyor ama! Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201214 yıl comment_99155 Armut pişiyor hep ama ağza düşmesi için ağız açılmalı yani http://www.focusclubtr.com/index.php?app=core&module=search&search_in=forums Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201214 yıl comment_99171 Bugun otokoçta deli ettiler, bugun hesabı kapattım arabayı yarın teslim alıcam, satış temsilcime dedim güncelleme yapalım tamam dedi geçtik servise gittik baş teknisyenmi neyse izinliymiş benim tanıdık mekanik ustasına dedim böyle böyle bi ustaya götürdü onada söyledim yazılım güncellemesi istiyorum diye sanıyorum elektrikçi bi focusun xenonlarıyla uğraşıyodu, tutturdu öyle bişey yok arıza olmadan bişey yapmayız vs diye en son tamam dedim başka yerde yaptırcam diyip çıktım. bu arada etisi henüz çözemedim güncelleme varmı yokmu bilmiyorum ama imal tarihinden sonra 7 geçmiş illaki vardır diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201214 yıl comment_99174 Bugun otokoçta deli ettiler, bugun hesabı kapattım arabayı yarın teslim alıcam, satış temsilcime dedim güncelleme yapalım tamam dedi geçtik servise gittik baş teknisyenmi neyse izinliymiş benim tanıdık mekanik ustasına dedim böyle böyle bi ustaya götürdü onada söyledim yazılım güncellemesi istiyorum diye sanıyorum elektrikçi bi focusun xenonlarıyla uğraşıyodu, tutturdu öyle bişey yok arıza olmadan bişey yapmayız vs diye en son tamam dedim başka yerde yaptırcam diyip çıktım. bu arada etisi henüz çözemedim güncelleme varmı yokmu bilmiyorum ama imal tarihinden sonra 7 geçmiş illaki vardır diye düşünüyorum. Sanırım Otosan zorunlu güncelleme bildirimi yapmadıkça ve araçta sorun olmadıkça yazılım güncelleme işine kimse sıcak bakmıyor. Size nir getirisi olmayabilir, servis için ise mesai kaybı demektir. Diyeceğim o ki sorununuz yoksa fazla kasmayın bu konuda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 201214 yıl comment_99178 Sanırım Otosan zorunlu güncelleme bildirimi yapmadıkça ve araçta sorun olmadıkça yazılım güncelleme işine kimse sıcak bakmıyor. Size nir getirisi olmayabilir, servis için ise mesai kaybı demektir. Diyeceğim o ki sorununuz yoksa fazla kasmayın bu konuda. Üstelemicem tekrar ancak fabrika bi güncelleme yayınladıysa mutlaka faydası vardır bu fayda son kullanıcıya görünür veya görünmez ayrı konu tabii. zaten sorunsuz yazılım yoktur... benim kızdığım nokta öyle bişey yok diye ısrar etmeleri... Temmuz 16, 201214 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99410 Geçen hafta şahsuvaroğlunu aradım ve güncelleme var mı diye sordum. Bunun için özel çağırmayız beyefendi, periyodik bakımlarda bize gelen ne varsa aracı bilgisayara bağladığımızda otomatik yapar dedi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın