Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

F3- Servisinize Yazılımınızı Güncelletin Ücretsiz..

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bizim orada "neka ekmek oka köfte" derler :naughty:  bu da öyle bir hesap işte. 

Bizim buralardada:

.ıç bağrıma bostan bitsin, sen yi bende yiyim.

derler :D

• Yanıt 183
  • Görüntüleme 48,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

İşin mutfak kısmını size anlatayım. Masaya oturup yemeği lüP ediyorsunuz ama o öğün nasıl pişiyor?   Öncelikle servisin elinde kabiliyetli bir IDS cihazı olması lazım.  http://www.motorcraftservice

• Sizin aracınız tdci, ilk mesaj ti-vct Bence sizin durmunuz alışmamaktan kaynaklı gibi...bir 15 gün daha isiyor sanki

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ne varsa o güncellenir...Liste halinde size birşey verilmez..Bu ayrıntıları normalde bizim konuşmamız bile tuhaf, servise güvenin onlar sizin gördüğünüzün katını görüyor

Yanıtlama zamanı:

Abs güncellemesi de var bende şuan yapılıyor.Kontrol etmenizde fayda var arkadaşlar.

Bende de abs ve gosterge modulunde guncelleme vardi servise biraktigimda guncellenmesi icin not aldirmistim. Teslim alirken yapildi dediler ama yapmamislar.
Yanıtlama zamanı:

Keşke şöyle çevremizde adamakıllı bir servis olsa. Ya da şu servis ücretleri makul seviyelerde olsa.biz de alternatiflere yönelmesek. 3 servis deneyimi ve cevremdekilerin de anlattıklarından sonra artık servisi kaziklamaya çalışan bir kurum olarak görüyorum. Hakkıyla işini yapan vardır mutlaka ama bana denk gelmedi.

Yanıtlama zamanı:

Bugün güncellemeler yapılı halde aldım. Sağolsun Erkan ustam elleri dert görmesin kaç gündür benim arabayla didişti halletti. Gösterge neysede abs güncellemesini bence mutlaka yaptırın. Bi bildikleri vardır mutlaka güncelleme çıkaranların

Yanıtlama zamanı:

Bugün güncellemeler yapılı halde aldım. Sağolsun Erkan ustam elleri dert görmesin kaç gündür benim arabayla didişti halletti. Gösterge neysede abs güncellemesini bence mutlaka yaptırın. Bi bildikleri vardır mutlaka güncelleme çıkaranların

Değişiklik var mı görebildiğin?

Yanıtlama zamanı:

Değişiklik var mı görebildiğin?

Aynen diğer arkadaşlarında dediği gibi ikaz seslerini kısmışlar.derece alttaydı sanırım üst sola almışlar.Sanırım vites ikazlarının renginde oynama var.Çok inceleyemedim açıkcası.Ha bide digital hız gelmiş :D (yersen) .Ama yakında çözerler sanırım onu da.

Yanıtlama zamanı:

Aynen diğer arkadaşlarında dediği gibi ikaz seslerini kısmışlar.derece alttaydı sanırım üst sola almışlar.Sanırım vites ikazlarının renginde oynama var.Çok inceleyemedim açıkcası.Ha bide digital hız gelmiş :D (yersen) .Ama yakında çözerler sanırım onu da.

Bir kuga veya makyajlı f3 olsa ozan hex kodlarını okuyup basar bence. 

Yanıtlama zamanı:

Bir kuga veya makyajlı f3 olsa ozan hex kodlarını okuyup basar bence.

Banada öyle geliyor. Sonuçta aynı gösterge.
Yanıtlama zamanı:

Rusun biri almış takmış direk göstergeyi, bizimkilere çakamıyozmu dedim yok dedi.

Olay göstergede bitiyo yani.

Yanıtlama zamanı:

Rusun biri almış takmış direk göstergeyi, bizimkilere çakamıyozmu dedim yok dedi.

HW farkı varsa yapacak bişey yok. Kugaya ids den bağlanıp bu hikayeyi yapabilmişler, fakat focus'da olmamış. Sanki birden fazla bilinmeyeni var bu işin gibi gibi.

Yanıtlama zamanı:

etis ten baktığınızda o modüllerde halen güncelleme görünüyor mu?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.