Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_281994 Bizim orada "neka ekmek oka köfte" derler bu da öyle bir hesap işte. Bizim buralardada: .ıç bağrıma bostan bitsin, sen yi bende yiyim. derler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_281995 Abs güncellemesi de var bende şuan yapılıyor.Kontrol etmenizde fayda var arkadaşlar. Bende de abs ve gosterge modulunde guncelleme vardi servise biraktigimda guncellenmesi icin not aldirmistim. Teslim alirken yapildi dediler ama yapmamislar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_282001 Keşke şöyle çevremizde adamakıllı bir servis olsa. Ya da şu servis ücretleri makul seviyelerde olsa.biz de alternatiflere yönelmesek. 3 servis deneyimi ve cevremdekilerin de anlattıklarından sonra artık servisi kaziklamaya çalışan bir kurum olarak görüyorum. Hakkıyla işini yapan vardır mutlaka ama bana denk gelmedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_282002 Bugün güncellemeler yapılı halde aldım. Sağolsun Erkan ustam elleri dert görmesin kaç gündür benim arabayla didişti halletti. Gösterge neysede abs güncellemesini bence mutlaka yaptırın. Bi bildikleri vardır mutlaka güncelleme çıkaranların Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_282004 Bugün güncellemeler yapılı halde aldım. Sağolsun Erkan ustam elleri dert görmesin kaç gündür benim arabayla didişti halletti. Gösterge neysede abs güncellemesini bence mutlaka yaptırın. Bi bildikleri vardır mutlaka güncelleme çıkaranların Değişiklik var mı görebildiğin? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_282005 Değişiklik var mı görebildiğin? Aynen diğer arkadaşlarında dediği gibi ikaz seslerini kısmışlar.derece alttaydı sanırım üst sola almışlar.Sanırım vites ikazlarının renginde oynama var.Çok inceleyemedim açıkcası.Ha bide digital hız gelmiş (yersen) .Ama yakında çözerler sanırım onu da. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_282008 Aynen diğer arkadaşlarında dediği gibi ikaz seslerini kısmışlar.derece alttaydı sanırım üst sola almışlar.Sanırım vites ikazlarının renginde oynama var.Çok inceleyemedim açıkcası.Ha bide digital hız gelmiş (yersen) .Ama yakında çözerler sanırım onu da. Bir kuga veya makyajlı f3 olsa ozan hex kodlarını okuyup basar bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_282009 Bir kuga veya makyajlı f3 olsa ozan hex kodlarını okuyup basar bence. Banada öyle geliyor. Sonuçta aynı gösterge. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_282021 Bir kuga veya makyajlı f3 olsa ozan hex kodlarını okuyup basar bence. Rusun biri almış takmış direk göstergeyi, bizimkilere çakamıyozmu dedim yok dedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_282022 Rusun biri almış takmış direk göstergeyi, bizimkilere çakamıyozmu dedim yok dedi. Olay göstergede bitiyo yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_282025 Haydaaa yine mi sıfırlanacak araçlar[emoji2][emoji2] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_282031 Haydaaa yine mi sıfırlanacak araçlar[emoji2][emoji2] Bilmem sıfırlatsak mı Abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201511 yıl comment_282034 Rusun biri almış takmış direk göstergeyi, bizimkilere çakamıyozmu dedim yok dedi. HW farkı varsa yapacak bişey yok. Kugaya ids den bağlanıp bu hikayeyi yapabilmişler, fakat focus'da olmamış. Sanki birden fazla bilinmeyeni var bu işin gibi gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201511 yıl comment_282062 Bugün güncellemeler yapılı halde aldım. Sağolsun Erkan ustam elleri dert görmesin kaç gündür benim arabayla didişti halletti. Gösterge neysede abs güncellemesini bence mutlaka yaptırın. Bi bildikleri vardır mutlaka güncelleme çıkaranların etis ten baktığınızda o modüllerde halen güncelleme görünüyor mu? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın