Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl Yazar comment_90525 Serdar; hemen hesap numaranı ver; 1 adet FII hava filtresi 1 adet yağ filtresi 1 adet polen filtresi 2 adet balata spreyi Başka neler var? istiyorum kargoyu ödeyeceğim gönder gelsin. abi ne hesap nosu diyon bana filtre numaralarını gönder hallederik son bir aydır fil filtre forda montaja filtre gönderiyor bilginize Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90527 Ben ciddiyim Serdar; cumartesi arabayı bakıma götürücem; hesap numarasını verirsen parası karşılığında almak isterim. Ama filtre numaralarını ben nerden bileyim yahu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl Yazar comment_90532 Ben ciddiyim Serdar; cumartesi arabayı bakıma götürücem; hesap numarasını verirsen parası karşılığında almak isterim. Ama filtre numaralarını ben nerden bileyim yahu Tlfn şarjı bitiyor abi öğlen görüşelim sabah numaraları servisten alırım ben bakıma götürecem arabayı numaranı pm at abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90534 Tlfn şarjı bitiyor abi öğlen görüşelim sabah numaraları servisten alırım ben bakıma götürecem arabayı numaranı pm at abi ok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl Yazar comment_90684 Arkadaslar f3 hava fitrelerinden kampanya olmuş ücretsiz veriyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201214 yıl comment_90693 Kampanyadan yararlanmak için ne yapmak lazım acaba Arayıp kampanyadan yararlanmak istiyorum, şu hava filtresinden bir tane ayırın diyeyim mi ? :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91765 Bu gerçekmi ? Asparagas mı Haziran sonuna kadar Ford Yetkili Servislerine gelen herkes, tatile gitmeden önce klimadan aküye dört dörtlük Yaz Güvenlik Kontrolü’nü ücretsiz yaptırıyor! Üstelik, 100 TL + KDV ve üzeri alışverişlerinizde hava filtresi, 4 Michelin lastik alana bisiklet hediye! Ford yetkili servislerine gelin, World'e 10, Bonus, Maximum ve Axess kartlarınıza ise 8 taksit avantajı sunan kampanyamızdan yararlanın, Ford’unuz emin ellerde, sevdikleriniz güvende olsun! Bana da Ford reklamı yaptırdınız ya... Yako nasıl gülüyordur şimdi! Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201214 yıl comment_91772 Haziran sonuna kadar Ford Yetkili Servislerine gelen herkes, tatile gitmeden önce klimadan aküye dört dörtlük Yaz Güvenlik Kontrolü’nü ücretsiz yaptırıyor! Üstelik, 100 TL + KDV ve üzeri alışverişlerinizde hava filtresi, 4 Michelin lastik alana bisiklet hediye! Ford yetkili servislerine gelin, World'e 10, Bonus, Maximum ve Axess kartlarınıza ise 8 taksit avantajı sunan kampanyamızdan yararlanın, Ford’unuz emin ellerde, sevdikleriniz güvende olsun! Bana da Ford reklamı yaptırdınız ya... Yako nasıl gülüyordur şimdi! Olsun güzel bir reklamdı Tşk ederiz. açığa kavuştu olay en azından. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201214 yıl comment_93186 Aracı daha yeni aldım. 15 .000 bakım ücreti 179 TL Bir de dizelin bakımı pahalı diyorlardı da inanmazdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201214 yıl comment_93188 Aracı daha yeni aldım. 15 .000 bakım ücreti 179 TL Bir de dizelin bakımı pahalı diyorlardı da inanmazdım. Nerede ve nasıl oldu bu rakama? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201214 yıl comment_93189 Aracı daha yeni aldım. 15 .000 bakım ücreti 179 TL Bir de dizelin bakımı pahalı diyorlardı da inanmazdım. Bir yanlışlık olmalı ya, neler yapıldı araca. Yağ yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, cam suyu, motor suyu vs. nasıl ya, bana 280 ila 300 arası değişir dediler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201214 yıl comment_93191 Ümit, bugun baya bir çift dikiş attın Cidden ben de merak ettim bu kadar uygun fiyatı nasıl alabildin? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201214 yıl comment_93192 Aracı daha yeni aldım. 15 .000 bakım ücreti 179 TL Bir de dizelin bakımı pahalı diyorlardı da inanmazdım. Normalde 330 civarı.. Saf hali. Yapılanlar da önemli tabi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın