Kenan Ak Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 23, 2012 Parça kodları Matte: DRL-12FOC-MT Glodd: DRL-12FOC-GL Bağlantı Şeması ve Resimli anlatımı ektedir.. drl-focus-install-guide.pdf 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2012 Paylaşım için teşekkürler Tanışma bölümünde tanışalım birde sizinle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 iyi bir paylaşım......elinize sağlık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2012 MS design mı bu? Öyleyse çok pahalı olması lazım ? Aynısı Cmaxe de oluyor galiba. Farlar açılınca %50 ışık şiddeti düşüyor mu ? (yasal olarak öyle olması lazım galiba) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 ışık şiddetinde sıkıntı yok orjinali var yaklaşık 600 tl civarı sonradan takılanlar var biraz işçilik istiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali H. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 ışık şiddetinde sıkıntı yok orjinali var yaklaşık 600 tl civarı sonradan takılanlar var biraz işçilik istiyor. Paylaşım için teşekkürler,nerden temin edebiliriz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 aksesuarcılarda veya servis ebay da orjinali var tuzlu orjinalinde tampondaki üçgen komple değişiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 http://urun.gittigidiyor.com/garaj/ford-focus-iii-gunduz-far-seti-100-orjinal-57800159 http://www.ebay.com/itm/Ford-Focus-LED-Daytime-Running-Lights-Euro-OEM-DRL-Kit-Exact-Fit-Easy-Install-/160711260908?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item256b233aec&vxp=mtr biri türkiye diğeri ebay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 kendiniz yapabilirseniz http://www.aliexpress.com/snapshot/105501791.html 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Şerbetçi Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 açıkcası modifiye yapmak istiyorum ama daha alalı 4 gün oldu, bi süre orjinalliğini bozmadan binmek istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2013 Serviste 400tl işçilik dahil. Ama Çin üretimlerinin en dandik olanı. Yani 100usd bile etmez. Bir satıcıda var sadece çifti 65usd. Teşhir için standa koyduklarının 2 ledi patlamış bile... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Serviste 400tl işçilik dahil. Ama Çin üretimlerinin en dandik olanı. Yani 100usd bile etmez. Bir satıcıda var sadece çifti 65usd. Teşhir için standa koyduklarının 2 ledi patlamış bile... Bizim burada ise Cenmax var, takılma dahil 250 TL, yazmıştım daha önce... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih E. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 2 ay önce taktırdım cenmax 275 tl fotolar... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Çok kötü de durmuyor ama kendi arabama yakıştıramıyorum. Bir de led metreyle üç paraya satılan bir şey. Bu paraların onda biri onların maliyeti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Bizim burada ise Cenmax var, takılma dahil 250 TL, yazmıştım daha önce... Hah işte o. <hatırlayamadığım marka buydu. En kötüsü gördüklerim içinde bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap