Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 abi ben istemiştim epeyce o plus paketi, powershift diye alamamıştım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Ben nedense uzulmedim memnunun arabamdan sadece Bora abide olan ekran onu takmak istesem km sifirlanacakmi? Sanki oyle birsey hatirliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Ben nedense uzulmedim memnunun arabamdan sadece Bora abide olan ekran onu takmak istesem km sifirlanacakmi? Sanki oyle birsey hatirliyorum sıfrlanıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Ben nedense uzulmedim memnunun arabamdan sadece Bora abide olan ekran onu takmak istesem km sifirlanacakmi? Sanki oyle birsey hatirliyorum Evet sıfırlanır,tabii sıfır gösterge takarsan...Ama diyelim kullanılmış bir gösterge takarsan o göstergedeki rakamdan devam eder.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Evet sıfırlanır,tabii sıfır gösterge takarsan...Ama diyelim kullanılmış bir gösterge takarsan o göstergedeki rakamdan devam eder.... Mayıs üretimi olacak araçlar demiş Yakup yani Temmuz gibi gelicek o araçlar ve göstergeler iyice artıcak kmlerimiz nasıl değiştiricez ? veya şöyle sorayım Allah korusun Bora abi mesela senin araç 20.000 oldu ve göstergen bozuldu hiç bir şekilde tamir edilemiyor yeni göstergeyle araban 0 km mi olacak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Söylemiştim geçen ay ; sanki donanım değişikliği bekliyor gibiler demiştim hatırlanırsa. Ne kadar çok paket o kadar kötü!! çünkü istediğin arabayı bulmak imkansıza yakın ve siparişe girer bir de ben mesela X paketten 2 parça, teknodan 1 , plus dan 2 falan istemiş oluyorum ama hepsini almak zorunda kalıyorum. Madem araba sipariş üstüne olacak. Hiç pakete girmesinler. Biz kutuları işaretleyip alalım.. Focus ilk çıktığında dediğim gibi bunu pazarlamaları zor olacak çünkü donanım çok. 4 seviye bile yemiyor şimdi bence bir de selective koymalılar. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 onu yazılımla hallediliyorlardı diye biliyorum sabri... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Mayıs üretimi olacak araçlar demiş Yakup yani Temmuz gibi gelicek o araçlar ve gÖstergeler iyice artıcak kmlerimiz nasıl değiştiricez ? veya şÖyle sorayım Allah korusun Bora abi mesela senin araç 20.000 oldu ve gÖstergen bozuldu hiç bir şekilde tamir edilemiyor yeni gÖstergeyle araban 0 km mi olacak? Mayıs sonu en geç Haziran'da Türkiye'de olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 onu yazılımla hallediliyorlardı diye biliyorum sabri... He o zaman sıfırlanma diye birşey yok 3.800 kmdeyim şuan çünkü hazirana kadar çok rahat 20.000 olurum bakalım fiyat montaj nasıl olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Söylemiştim geçen ay ; sanki donanım değişikliği bekliyor gibiler demiştim hatırlanırsa. Ne kadar çok paket o kadar kötü!! çünkü istediğin arabayı bulmak imkansıza yakın ve siparişe girer bir de ben mesela X paketten 2 parça, teknodan 1 , plus dan 2 falan istemiş oluyorum ama hepsini almak zorunda kalıyorum. Madem araba sipariş üstüne olacak. Hiç pakete girmesinler. Biz kutuları işaretleyip alalım.. Focus ilk çıktığında dediğim gibi bunu pazarlamaları zor olacak çünkü donanım çok. 4 seviye bile yemiyor şimdi bence bir de selective koymalılar. Bunun tam ters mantığıda var ama Atıyorum selective'deki çoğu şeyi isteyecek 2 tanesi istemeyecek o yüzden Tit mi alsın gibi ? Yani önüne geçilemez bunun..Tedarik sorunu olmadığı sürece sıkıntı olmaz..Vw 6 ay bekleyen toplum 1 ay ford beklesin sıkıntı yaratmaz Ford zaten tüm ülkelerde böyle iş yapıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 He o zaman sıfırlanma diye birşey yok 3.800 kmdeyim şuan çünkü hazirana kadar çok rahat 20.000 olurum bakalım fiyat montaj nasıl olacak O zamanı beklemen gerekmiyor ki Sabri, kadran bulup değişebilirsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Dün başka bi konuda bi arkadaş bahsetmişti, bayii böyle söyledi diye benzeri olmuş. Bence donanımdan kısmışlar. Titaniumlarda standart olan aktif şehiriçi güvenlik sistemini opsiyonlamışlar. Yeni donanımlar benim için ekstra para verip alınası donanımlar değil. Birtek gösterge işi güzel. E oda taktırılabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 O zamanı beklemen gerekmiyor ki Sabri, kadran bulup değişebilirsin Şuan nasıl bulucamki? bulsam bile serviste taktıramicam km sıfırlanıcak 3.800 az değilki Bora abi 200 kmlerdeyken takmıştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Şuan nasıl bulucamki? bulsam bile serviste taktıramicam km sıfırlanıcak 3.800 az değilki Bora abi 200 kmlerdeyken takmıştı ya sıfırlansın negzel işte 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2012 Dün başka bi konuda bi arkadaş bahsetmişti, bayii böyle söyledi diye benzeri olmuş. Bence donanımdan kısmışlar. Titaniumlarda standart olan aktif şehiriçi güvenlik sistemini opsiyonlamışlar. Yeni donanımlar benim için ekstra para verip alınası donanımlar değil. Birtek gösterge işi güzel. E oda taktırılabilir. Abicim donanımdan niye kısılsın,paketlere antipatik yaklaşmayın bukadar Titanium'un standart değeri azalıyor bunu da düşünün Parayı veren donanımları alacak işte, zaten bunu istemiyormuyduk.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap