Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hala Ford Alınır Mı?

Bülent Y.

Önerilen Mesajlar

Sedanı bitirdiler. Herhangi bir Ford a gidince ellerinde bir puma bir kuga var, hala varsa tabi. "Ticari kullanmıyorsan ne diye Ford alırsın" durumundalar. 

Bugün yine ford alır mıyım sorusunun cevabı kesinlikle hayır, sadece 2. el focus düşünürüm.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Mondeo - Fiesta - Focus - Focus şeklinde yıllarca Ford kullanmış biri olarak son arabamı almaya giderken Ford bayisine uğrayamadım. İçten yanmalı motora sahip araçlar düşünüldüğünde sıfır olarak Ford'da alınabilecek bir araç kalmadı. Fiesta, Focus, Mondeo alayını bitirdiler. Suv sevmiyorum. Sevsem de fiyat / fayda oranına sahip araçlar ürettiklerini düşünmüyorum. 4 yıl olmuştur herhangi bir Ford bayisine gidip araç incelemeyeli. Ford'u bu hallere düşürdüler.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Alınmaz,alınmaz... Hanıma geçen yıl Titanyum Kuga aldık. Bir yıldır ortalama tüketim 8.1...

Bugün arkadaş ile sohbet ederken araçlarımız  hakkında beğenilerimizi paylaştık.

Hanımın aracının koltuklarının ileri geri hareketinin hâlâ mandal ile olduğunu duyunca çok şaşırdı.  Düşününce... Ben de utandım yahu. 

Kör nokta  bile yok araçta. Ayıp gerçekten. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ford, Avrupa pazarı için önemli duyurular gerçekleştirdi - LOG https://share.google/eEOG7xJIjjj20BFHr

Ford 2008 fiesta ile yaptığı gibi bir çıkış yapmadıkça işi maalesef zor. Geçen yüzyıldan kalma tasarimdan vazgeçmeli.  Tüm piyasa neredeyse yekpare ekrana geçti. Otosanın donanım tercihleri gerçekten çok kötü.  Bütün ise yarar ekipmanı para ile satma sevdasından vazgeçmeli.  Çünkü bu ülkede sipariş ile araba getirme isini de beceremiyorlar. Bayi kafasına göre ne isterse o geliyor. Birde kimi icin boş is gelebilir ama ambiyans aydinlatma led ışıklar daha doğrusu oyuncak denilen şeyler insanları etkiliyor. Adam kapısını acip marka logosunu yerde görünce kendini premium araçta saniyor. Yıllar once Focuslarda ambiyans aydınlatmalar, otomatik parklar, elektrikli koltuklar varken her yıl araç daha da boşaltıldı. Bu haberdeki gibi bir yapılanma varsa akıllarını başlarına alıyorlar diyelim inşallah. Yoksa 2 yıl sonra yollara yeni binek fordlarin çıkması cok zor. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ford'ta aslında her donanımda araç getiriyorlar. Sorun alım gücünün düşük olmasında. Yoksa kuga örneğinden gidersek, trend, titanium, stline, vignale getirdiler. Daha ne yapsın adam di mi 🙂 2020 model ST line da olan donanım benim şu an kullandığım 2025 mini countrymande yok mesela. 

Kaldı ki bak şu araba gerçekten dolu. Daha da delirdim denirse belki hafızalı koltukla 360 derece kamera sistemi eklenebilir. O da vignale de var galiba.

Ford / Kuga / 1.5 EcoBlue / ST Line / LİNEER'DEN HATASIZ KUGA ST KONF. VE TEKNJ. LED FAR,HUD 27 BİN KM sahibinden.comda - 1298026560

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-lineer-den-hatasiz-kuga-st-konf-ve-teknj-led-far,hud-27-bin-km-1298026560/detay

Mertol Kip tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Türkiye'de başka dinamikler çalışıyor konuşmaya değmez. Ancak Ford'un Avrupa'da herhangi bir sorunu yoktu. Focus, fiesta, puma hepsi kendi sınıflarında Avrupa'da çok iyi satan araçlar oldular. Şimdi bunları ikame edecek bir platform yok, 2028'den önce de olma olasılığı yok. Ondan da bir cacık olmaz. Elektrikli desen rekabet çok kızgın orada var olmak bu saatten sonra devrim yapmak lazım. Özetle ticari dışında Ford'un Avrupa'da kalması zor bence.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.