Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Son Focus St 😞

Önerilen Mesajlar

On 11/15/2025 at 6:57 PM, Yakup Ç. A. said:

Ford araba çıkarmazsa ne alacağız 😄  

Kutuya gideceğiz. 🙂

Ford uzunca bir süredir araba çıkartmıyor zaten. 

On 11/15/2025 at 8:48 AM, Ozan Kar said:

benimki ne kadar sedan bilmiyorum ama yerden yuksek olmadigi kesin. 108kwh batarya. makyajli 118 olabililir. kasa tipi ile alakasi yok bence, suv ve benzeri moda.

Sen sus, sen kazana düştün 🙂

On 11/15/2025 at 11:54 AM, Murat Kav. said:

SUV moda doğru ama, elektrik ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum ben de. Elektrikli sedan çok var. Ford'un SUV konusunda da ne yapacağı belli değil. Kuganın amerikalı ikizi Escape üretimi yakında bitecek diye biliyorum. Sadece bronco kalacakmış o sınıfta.

Var var. Ford uzunca bir süredir ona kafa yoruyordu ama beceremeyeceğine kani oldu anlaşılan. Teee MK4 mondeolar zamanında bile hybrid motor yerleştirebilmek için motor kabinini kocaman yapmıyorlardı güya.

Elektrikli sedan olması başka konu, D sınıfına yapmak nispeten kolay. Hayvan gibi şase uzunluğu var heriflerde. C veya B de sıkıntı. En çok satanlarda onlar. 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.