Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2025Ksm 20 comment_523297 3 dakika önce, Ali Gök yazdı: düşündüğüm karavanlar 750 kg altı büyük çapta değil. keşke 1.6 yada 1.8 pikap olsa. halihazırda olan pick uplar günlük kullanıma uygn olmadığı için düşünmyrum Aşırı sıcak havalardan, kullanırken motoru zorlamaktan, sürekli, sık sık karavan ile kullanmaktan kaçınırsanız bu ağırlıklarda ekstra bir sorun olmayabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2025Ksm 21 comment_523298 8 saat önce, Ali Gök yazdı: düşündüğüm karavanlar 750 kg altı büyük çapta değil. keşke 1.6 yada 1.8 pikap olsa. halihazırda olan pick uplar günlük kullanıma uygn olmadığı için düşünmyrum Karavanın boyutuna, ağırlığına göre değişir yazacaktım ama 750kg altı olarak tabir edilen karavanlardan düşündüğünüzü yazmışsınız. Öncelikle gerçek hayatta temel yeterlilikleri sağlayıp 750kg altı olacak karavan yok. (var da, sizin düşündüğünüz marka model o değildir, o bir hayli pahalı ve fiyat/fayda oranı iyi değil çünkü) 750kg altı tabiriyle alacağınız karavan 1000kg civarını geçmediği sürece çok rahat çekersiniz. Cenk bey de yazmış, arabanın teknik limiti olan ağırlığa yaklaştıkça sorun yaşama ihtimaliniz artar. Sıkı bakım ve takip gerekir. Kasım 21, 2025Ksm 21 Kerem B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2025Ksm 21 comment_523299 29 dakika önce, Kerem B. yazdı: Karavanın boyutuna, ağırlığına göre değişir yazacaktım ama 750kg altı olarak tabir edilen karavanlardan düşündüğünüzü yazmışsınız. Öncelikle gerçek hayatta temel yeterlilikleri sağlayıp 750kg altı olacak karavan yok. (var da, sizin düşündüğünüz marka model o değildir, o bir hayli pahalı ve fiyat/fayda oranı iyi değil çünkü) 750kg altı tabiriyle alacağınız karavan 1000kg civarını geçmediği sürece çok rahat çekersiniz. Cenk bey de yazmış, arabanın teknik limiti olan ağırlığa yaklaştıkça sorun yaşama ihtimaliniz artar. Sıkı bakım ve takip gerekir. karavandan beklentim kalacak yer ve birkaç ihtiyacı karşılayacak şekilde olması yeterli. depremde ev yerine konteyner kullanmak gibi. en zor zamanlarda barınma ihtiyacımı karşılayacak olması yeterli. standart kullanma amacımda yaylalara ev yapmak yerine yazın başında çıkarıp kış girişi getirmek. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın