Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 20197 yıl comment_505162 8 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Çok fazla heyecan olmasa da Vettel in 4. virajdaki hatası ve yarışa dönerken Hamilton un önünü kesmesi-ki bence bilerek yapılmadı- 5 saniye ceza almasına neden oldu. Olay anını defalarca izledim. Çimden çıktıktan sonra herhangi bir kayma emaresi olmamasına rağmen sağa Hamilton'un üstüne kırıyor. Kesinlikle bilerek ve isteyerek yapılmış bir manevra. Zaten komiserler olayı yeterince detaylı değerlendirmeden cezaya karar vermezler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 20197 yıl comment_505165 25 dakika önce, Cem Boneval yazdı: bilerek ve isteyerek yapılmış Gerçekten öyleyse, anlık hareketler ve kararlarda mükemmel bir hız var demektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 20197 yıl comment_505171 2 saat önce, Cem Boneval yazdı: Olay anını defalarca izledim. Çimden çıktıktan sonra herhangi bir kayma emaresi olmamasına rağmen sağa Hamilton'un üstüne kırıyor. Kesinlikle bilerek ve isteyerek yapılmış bir manevra. Zaten komiserler olayı yeterince detaylı değerlendirmeden cezaya karar vermezler. Kesinlikle aynı düşünüyorum. Ben de Mafiosilere asla ceza veremezler diye düşünüyordum ceza çıkınca şaşırdım. Şu videoyu izleyin. Çime çıkmış ve sola eğimli virajda yola giren pilot direksiyonu sola kırarak devam eder ama alman uyanığı direksiyonu sağa kırıp duvarı hedef alıyor aslında amacı bloke etmek ve de ediyor. Çok net asfalta çıktıktan sonra sağa kırıyor. O sağa kırmayı yapmasa ceza vermezlerdi. Haziran 10, 20197 yıl H. Cenk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 20197 yıl comment_505173 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Gerçekten öyleyse, anlık hareketler ve kararlarda mükemmel bir hız var demektir. Aklın kolay almayacağı düzeyde, evet... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 20197 yıl comment_505179 Bana da sanki çekiş sebebiyle kontra varmış gibi geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 20197 yıl comment_505201 Bence vettel hamiltonun yarış çizgisi olan sağ açıklığı kapatmak için kontra yarattı, kendiside buna sığındı. Vettel cezayı haketti. Ben asıl leclerc i niye geç pite alıp ön bölümle arayı açmalarını sağladılar ona hayret ediyorum. Hamiltonla 2 sn olan fark pitten sonra 12 sn. Haziran 10, 20197 yıl Ramazan D. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20197 yıl comment_507565 Vettelin redbulla anlaştığı haberini bekliyorum artık, Q3 de takımın 2.pilotuyla 0.6 sn fark nedir. Her ne kadar pole de olmasada verstapen 1. zorlayacak gibi. Güzel yarış olur inşallah. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20197 yıl comment_507566 Vettel parlayamadan yaşlandı. Şampiyonluk onun için bence ulaşılmaz bir hayal. Bir-iki seneye meydan Verstappen ve Leclerc'e kalır. Bu arada Norris de parlayacak yıldızlardan. Sainz zirveye ısınıyor. Yeni yüzlerle bir hareket gelecek gibi. Aşırı sıkıcı olmaya başlamıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20197 yıl comment_507576 Formula 1 de eski yuksek tiz ses olmadigindan izleme keyfide vermiyor. Sanki elektrikli bisikletle surat yapma cabasi gibi. Eskiden ses olayi start-finish duzlugunde izleyeni motive ediyordu.yakin cekim gecislerde iki motorun yuksk sesle kapismasi ayri bir keyifti. --4 dakika sonra eklendi-- Eski ve yeni motor sesleri karsilastirmasi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 20197 yıl comment_507591 10 saat önce, Eser Ekinci yazdı: yuksek tiz ses olmadigindan izleme keyfide vermiyor. Formula e izlerseniz bu sese de şükredersiniz. Beri taraftan yine Formula e ses olmadan da heyecan olabileceğinin çok güzel bir örneği. Temmuz 14, 20197 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 20197 yıl comment_507632 Ara sıra güzel şeyler de oluyor. F1 destek yarışlarından Porsche Supercup'ta Ayhancan bayrağımızı dalgalandırdı. Tebrikler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 20197 yıl comment_507640 İçimin yağları eridi ? Hiç sevmediğim Vettel in ondan daha da çok sevmediğim Verstappen e arkadan çarpma anında aldığım haz tarif edilemez ?? Verstappen daha gençken geçicem diye çarptığı onlarcasına saysın Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 20197 yıl comment_507644 Önceden böyle bir darbede ne vites kutusu kalırdı ne de arka kanat... Kalkıp yarışa devam ettiler, bir de tamamladılar. Arabalar gerçekten daha sağlam artık. Leclerc ile Verstappen'in mücadeleleri çok iyiydi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın