Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Çok fazla heyecan olmasa da Vettel in 4. virajdaki hatası ve yarışa dönerken Hamilton un önünü kesmesi-ki bence bilerek yapılmadı- 5 saniye ceza almasına neden oldu.

Olay anını defalarca izledim. Çimden çıktıktan sonra herhangi bir kayma emaresi olmamasına rağmen sağa Hamilton'un üstüne kırıyor. Kesinlikle bilerek ve isteyerek yapılmış bir manevra.

Zaten komiserler olayı yeterince detaylı değerlendirmeden cezaya karar vermezler.

Yanıtlama zamanı:
25 dakika önce, Cem Boneval yazdı:

bilerek ve isteyerek yapılmış

Gerçekten öyleyse, anlık hareketler ve kararlarda mükemmel bir hız var demektir.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Cem Boneval yazdı:

Olay anını defalarca izledim. Çimden çıktıktan sonra herhangi bir kayma emaresi olmamasına rağmen sağa Hamilton'un üstüne kırıyor. Kesinlikle bilerek ve isteyerek yapılmış bir manevra.

Zaten komiserler olayı yeterince detaylı değerlendirmeden cezaya karar vermezler.

Kesinlikle aynı düşünüyorum. Ben de Mafiosilere asla ceza veremezler diye düşünüyordum ceza çıkınca şaşırdım.

Şu videoyu izleyin. Çime çıkmış ve sola eğimli virajda yola giren pilot direksiyonu sola kırarak devam eder ama alman uyanığı direksiyonu sağa kırıp duvarı hedef alıyor aslında amacı bloke etmek ve de ediyor. Çok net asfalta çıktıktan sonra sağa kırıyor.  O sağa kırmayı yapmasa ceza vermezlerdi. 

H. Cenk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Gerçekten öyleyse, anlık hareketler ve kararlarda mükemmel bir hız var demektir.

Aklın kolay almayacağı düzeyde, evet...

Yanıtlama zamanı:

Bana da sanki çekiş sebebiyle kontra varmış gibi geliyor. 

Yanıtlama zamanı:

Bence vettel hamiltonun yarış çizgisi olan sağ açıklığı kapatmak için kontra yarattı, kendiside buna sığındı. Vettel cezayı haketti. Ben asıl leclerc i niye geç pite alıp ön bölümle arayı açmalarını sağladılar ona hayret ediyorum.  Hamiltonla 2 sn olan fark pitten sonra 12 sn. 

Ramazan D. tarafından düzenlendi

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Vettelin redbulla anlaştığı haberini bekliyorum artık, Q3 de takımın 2.pilotuyla 0.6 sn fark nedir. Her ne kadar pole de olmasada verstapen 1. zorlayacak gibi. Güzel yarış olur inşallah. 

Yanıtlama zamanı:

Vettel parlayamadan yaşlandı. 

Şampiyonluk onun için bence ulaşılmaz bir hayal. 

Bir-iki seneye meydan Verstappen ve Leclerc'e kalır. 

Bu arada Norris de parlayacak yıldızlardan. Sainz zirveye ısınıyor. Yeni yüzlerle bir hareket gelecek gibi. Aşırı sıkıcı olmaya başlamıştı. 

Yanıtlama zamanı:

Formula 1 de eski yuksek tiz ses olmadigindan izleme keyfide vermiyor. Sanki elektrikli bisikletle surat yapma cabasi gibi. Eskiden ses olayi start-finish duzlugunde izleyeni motive ediyordu.yakin cekim gecislerde iki motorun yuksk sesle kapismasi ayri bir keyifti.

--4 dakika sonra eklendi--

Eski ve yeni motor sesleri karsilastirmasi

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Eser Ekinci yazdı:

yuksek tiz ses olmadigindan izleme keyfide vermiyor.

Formula e izlerseniz bu sese de şükredersiniz.

Beri taraftan yine Formula e ses olmadan da heyecan olabileceğinin çok güzel bir örneği.

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

İçimin yağları eridi ? 

Hiç sevmediğim Vettel in ondan daha da çok sevmediğim Verstappen e arkadan çarpma anında aldığım haz tarif edilemez ?? Verstappen daha gençken geçicem diye çarptığı onlarcasına saysın 

Yanıtlama zamanı:

Önceden böyle bir darbede ne vites kutusu kalırdı ne de arka kanat... Kalkıp yarışa devam ettiler, bir de tamamladılar. Arabalar gerçekten daha sağlam artık.

Leclerc ile Verstappen'in mücadeleleri çok iyiydi. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.