Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yüksek Duran Arka Taraf için Spor Yay

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Resim de de gördüğünüz gibi arabanın arka kısmı yüksek duruyor buda sinirimi bozuyor tavsiyeleriniz neler dir ?

D80572A6-7E05-4696-91EC-11A3B4B7DCCA.png

• Yanıt 43
  • Görüntüleme 6,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bayıldım buna, demek Ford mühendisleri hesap yapmıyor, bizim sanayi ustasına kalıyor iş öyle mi...!? 

• Passatın karşısına yokuş yukarı parkedin ??   Serviste orijinal spor yaylar ucuz deneyebilirsiniz. Ucuz derken 870 TL eibach pro kit. http://www.fordaksesuar.com/tasarım/süspansiyon-alç

• yeni trollumuz abi, takılma ? 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Passatın karşısına yokuş yukarı parkedin ??

Serviste orijinal spor yaylar ucuz deneyebilirsiniz. Ucuz derken 870 TL eibach pro kit.

http://www.fordaksesuar.com/tasarım/süspansiyon-alçaltma-kiti?model=focus&year=2014

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bazen öyle yapıyorum ?

sadece aracın arkasına taktırsam nasıl olur acaba  

• Yakup Ç. A., başlığı Yüksek Duran Arka Taraf için Spor Yay olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

Aracın arkasını alçaltırsanız aerodinamik ve hızlı giderken yola tutunması olumsuz etkilenir. Size tavsiyem ancak arka yaylardan 1 have kestirmek ya da presletmek olur. 

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Alper Sakallı yazdı:

arka yaylardan 1 have kestirmek ya da presletmek olur. 

Bu en tehlikelisi değil mi ? 

Yanıtlama zamanı:

Koy abi 200 kilo ağırlık bagaja, pırıl pırıl olur:) 

Saka bir yana en dogru tercih yaylari degistirmek. Ama hic daha once denemedim. O guzelim surus konforunu bozmasin acep?

Yanıtlama zamanı:
35 dakika önce, Alper Sakallı yazdı:

Aracın arkasını alçaltırsanız aerodinamik ve hızlı giderken yola tutunması olumsuz etkilenir. Size tavsiyem ancak arka yaylardan 1 have kestirmek ya da presletmek olur. 

Okumanızı tavsiye ederim

https://www.x-tremetuning.com/blog/yay-preslemenin-ve-kesmenin-zararlari/

Başlık sahibinin cevabına gelince yapılabilecek en uygun çözüm; yukarıda da linkleri bulunan araca özel üretimli spor yaylardan almaktır. Sadece arkaya spor yay takıp önü orjinal bırakmak aracın tamamen dengesiz bir sürüşe sahip olmasını sağlar. Ön taraf daha laçka, arka taraf daha sıkı bir sürüş karakteri sunar ki arabanın tüm dengesi bozulur. Kestirmek, preslemek falan zaten unutmalisiniz bunları. En güzel yol spor yaydır.

Cenk Demirel tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Sizin ön taraf alçaltılmış mı? 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hayır aracı sıfır aldım bütün herşeyi orjinal 

Yanıtlama zamanı:
27 dakika önce, Kutluhan A. yazdı:

Bu en tehlikelisi değil mi ? 

Kapalı uçlu ve hatve sonu taşlanmış yapılması koşuluyla hiç bir sorun teşkil etmez çünkü orijinali de bu şekilde. 

Yanıtlama zamanı:
43 dakika önce, Alper Sakallı yazdı:

Kapalı uçlu ve hatve sonu taşlanmış yapılması koşuluyla hiç bir sorun teşkil etmez çünkü orijinali de bu şekilde. 

Sonuç olarak bu araç üretilirken ve yay üretilirken yapılan tüm mühendislikleri ve hesaplamaları kenara atmış olacaksınız. 

Yanıtlama zamanı:

Ben de o duruşunu seviyorum; ben de mi bir gariplik var (avına hemen atılacak kaplan gibi)? ?

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Selçuk Öz. yazdı:

Ben de o duruşunu seviyorum; ben de mi bir gariplik var (avına hemen atılacak kaplan gibi)? ?

Aynen bende bu durumu çok seviyorum. Yalnız değilsiniz.:)

Yanıtlama zamanı:

4 yıldır biniyorum. İlk zamanlar banada acayip geldi. Ama son dönemlerde sanki kendiliğinden alçalmış gibi. Ya psikolojik yada zamanla kendini salmış gibi geldi. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.