Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494154 Resim de de gördüğünüz gibi arabanın arka kısmı yüksek duruyor buda sinirimi bozuyor tavsiyeleriniz neler dir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494157 Passatın karşısına yokuş yukarı parkedin ?? Serviste orijinal spor yaylar ucuz deneyebilirsiniz. Ucuz derken 870 TL eibach pro kit. http://www.fordaksesuar.com/tasarım/süspansiyon-alçaltma-kiti?model=focus&year=2014 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl Yazar comment_494158 bazen öyle yapıyorum ? sadece aracın arkasına taktırsam nasıl olur acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494185 5 saat önce, Gökhan Türker yazdı: sadece aracın arkasına taktırsam nasıl olur acaba dengesiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494186 Aracın arkasını alçaltırsanız aerodinamik ve hızlı giderken yola tutunması olumsuz etkilenir. Size tavsiyem ancak arka yaylardan 1 have kestirmek ya da presletmek olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494188 4 dakika önce, Alper Sakallı yazdı: arka yaylardan 1 have kestirmek ya da presletmek olur. Bu en tehlikelisi değil mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494189 Koy abi 200 kilo ağırlık bagaja, pırıl pırıl olur:) Saka bir yana en dogru tercih yaylari degistirmek. Ama hic daha once denemedim. O guzelim surus konforunu bozmasin acep? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494190 35 dakika önce, Alper Sakallı yazdı: Aracın arkasını alçaltırsanız aerodinamik ve hızlı giderken yola tutunması olumsuz etkilenir. Size tavsiyem ancak arka yaylardan 1 have kestirmek ya da presletmek olur. Okumanızı tavsiye ederim https://www.x-tremetuning.com/blog/yay-preslemenin-ve-kesmenin-zararlari/ Başlık sahibinin cevabına gelince yapılabilecek en uygun çözüm; yukarıda da linkleri bulunan araca özel üretimli spor yaylardan almaktır. Sadece arkaya spor yay takıp önü orjinal bırakmak aracın tamamen dengesiz bir sürüşe sahip olmasını sağlar. Ön taraf daha laçka, arka taraf daha sıkı bir sürüş karakteri sunar ki arabanın tüm dengesi bozulur. Kestirmek, preslemek falan zaten unutmalisiniz bunları. En güzel yol spor yaydır. Ocak 25, 20197 yıl Cenk Demirel tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl Yazar comment_494192 Hayır aracı sıfır aldım bütün herşeyi orjinal Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494193 27 dakika önce, Kutluhan A. yazdı: Bu en tehlikelisi değil mi ? Kapalı uçlu ve hatve sonu taşlanmış yapılması koşuluyla hiç bir sorun teşkil etmez çünkü orijinali de bu şekilde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494198 43 dakika önce, Alper Sakallı yazdı: Kapalı uçlu ve hatve sonu taşlanmış yapılması koşuluyla hiç bir sorun teşkil etmez çünkü orijinali de bu şekilde. Sonuç olarak bu araç üretilirken ve yay üretilirken yapılan tüm mühendislikleri ve hesaplamaları kenara atmış olacaksınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494203 Ben de o duruşunu seviyorum; ben de mi bir gariplik var (avına hemen atılacak kaplan gibi)? ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 20197 yıl comment_494206 2 saat önce, Selçuk Öz. yazdı: Ben de o duruşunu seviyorum; ben de mi bir gariplik var (avına hemen atılacak kaplan gibi)? ? Aynen bende bu durumu çok seviyorum. Yalnız değilsiniz.:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 20197 yıl comment_494222 4 yıldır biniyorum. İlk zamanlar banada acayip geldi. Ama son dönemlerde sanki kendiliğinden alçalmış gibi. Ya psikolojik yada zamanla kendini salmış gibi geldi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın