Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2019 Kendime emeklilik hediyesi mi yapsam ne? Yanlış ülkede, yanlış zamanda, yanlış işte olmak, nafile gibi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2019 Resimler İspanya'dan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2019 jantı beğenmedim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2019 EU test Wagon Lansman 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 2019 Kırmızı SW ya çok yakışmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Performans değerleri yayınlandı. 2.3L EcoBoost 0'dan 100'e 5.7 sn'de çıkıyor. Eski modele göre 0.8 sn daha iyi. Ayrıca vites içi hızlanmada Mk3 RS'den daha iyi Detaylar: https://anasayfa.focusclubtr.com/2019-ford-focus-st/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Olmaz o şanzıman spor kullanıma uygun değil. Vites geçişlerini çok çok hissettiriyor. RS ve STde bari çift kavramaya devam etseler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2019 #FOS 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2025 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2025 Bir hatıra olarak kalmaz mı burada 🙂 Kendilerini canlı canlı pek göremesek de, hayalimizdi, iyi bilirdik. ST170'ler le başlayan macera, ST (last) Edition ile bitiyor. 6 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2025 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2025 Suv sevdasına bitirdiler Fiesta, Focus, Mondeo'yu. Ne doğru düzgün suv üretebildiler ne de otomobilleri piyasada tutabildiler. Geçmiş olsun. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Yanık Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2025 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2025 Ben 6 yıl mk4 St-line kullandım, Nisan 2025 de sattım. Sanırım o arabamı hiç unutmayacağım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Gök Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2025 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2025 09.07.2025 - 19:42 tarihinde, Cenk Demirel yazdı: Suv sevdasına bitirdiler Fiesta, Focus, Mondeo'yu. Ne doğru düzgün suv üretebildiler ne de otomobilleri piyasada tutabildiler. Geçmiş olsun. iki gün önce bir arkadaşım 2018 dizel mondeo almış. bir türlü binemedik diye hayıflandım. focusa binmekten sıra gelemedi bir türlü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap