Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20187 yıl comment_489360 2 saat önce, BurakHAN yazdı: Adana-Gizerler' de geçen gün test sürüşü yaptım 8 ileri dizel Otomatiği. Opsiyonlarıyla beraber bu resimdeki araca 260.000 Lira fiyat çektiler. Ayrıca 18 jant konforu çok düşürmüş. Bir de şanzıman geçişleri çok hissettiriyor. Hele ki vites düşüşlerini aşırı hissettiriyor. Beklentiyi çok yüksek tuttuğumdan mıdır nedir MCA dan buna geçme düşüncesini aklıma dahi getirmedi bu araç. Parası olana ve hastasına diyelim Bayiye deseydiniz bangi enayi buna 260 bin verecek diye adam 0 km bmw 3 serisi veriyor daha ucuza...2.elde 0 ayarında bmw 5 serisi g30 kasa,audi a5 ,bmw 4 serisi alınır ağzına kadar dolu...Bu test araçlarınıda satacakları zaman kimse almayınca ucuza verirler şuan birkaç bayide 2 senedir bekleyen focus ST gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20187 yıl comment_489364 11 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı: Bayiye deseydiniz bangi enayi buna 260 bin verecek diye adam 0 km bmw 3 serisi veriyor daha ucuza...2.elde 0 ayarında bmw 5 serisi g30 kasa,audi a5 ,bmw 4 serisi alınır ağzına kadar dolu...Bu test araçlarınıda satacakları zaman kimse almayınca ucuza verirler şuan birkaç bayide 2 senedir bekleyen focus ST gibi Ucuzlasın alırız o zaman bi test aracı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20187 yıl comment_489366 24 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı: Bayiye deseydiniz bangi enayi buna 260 bin verecek diye adam 0 km bmw 3 serisi veriyor daha ucuza...2.elde 0 ayarında bmw 5 serisi g30 kasa,audi a5 ,bmw 4 serisi alınır ağzına kadar dolu...Bu test araçlarınıda satacakları zaman kimse almayınca ucuza verirler şuan birkaç bayide 2 senedir bekleyen focus ST gibi Hadi ikinci eli geçtim sıfır alıcak olsa, d sınıfı ağzına kadar dolu sedan alınır o paralara illa hatchback istenirse mercedes a serisi alınır yine o paraya ağzına kadar doldurulur. Ya focus segment atladı yada ford premium marka oldu bizim haberimiz yok. Aralık 6, 20187 yıl Mehmet Yavuz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20187 yıl comment_489369 24 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı: Bayiye deseydiniz bangi enayi buna 260 bin verecek diye adam 0 km bmw 3 serisi veriyor daha ucuza...2.elde 0 ayarında bmw 5 serisi g30 kasa,audi a5 ,bmw 4 serisi alınır ağzına kadar dolu...Bu test araçlarınıda satacakları zaman kimse almayınca ucuza verirler şuan birkaç bayide 2 senedir bekleyen focus ST gibi Bayii dekiler zaten pek sıcak konuşmadı. Bu size gelmez dedi resmen. Trend x satışı için broşür falan verdi ?? Bir de bayii de sergilemek için sedan getirmişler ne kadar doğru bilmiyorum ama "Müşteri geldi ben bunu alacağım dedi ve satın aldı" dediler. Yeniden getirmişler aşağı depodaydı gidip inceledik. Bir de bir şey farkettim sedanda sinyal yaktım görmek için ama Led kayar sinyal bile yoktu Titanium donanımında. Sanırım xenon lar ile beraber gelen opsiyon. Adama soruyorum kayan sinyal ney diyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20187 yıl Yazar comment_489370 Ee Burakcım sen daha bu arabada Xenon olmadığını bilmiyorsun, forumculara yakışmıyor bunlar ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20187 yıl comment_489371 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Ee Burakcım sen daha bu arabada Xenon olmadığını bilmiyorsun, forumculara yakışmıyor bunlar ? Valla test sürüşü sırasında yanımda oturan bayana arabayı ben anlattım resmen. Benden iyi bilen sizlersiniz ? O zaman led kayar sinyalin geldiği far mı farklı anlamadım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20187 yıl Yazar comment_489373 11 dakika önce, BurakHAN yazdı: Valla test sürüşü sırasında yanımda oturan bayana arabayı ben anlattım resmen. Benden iyi bilen sizlersiniz ? O zaman led kayar sinyalin geldiği far mı farklı anlamadım ? Kayar led videodaki Full Led far ile geliyor o da Türkiye’deki tek opsiyon far zaten.?? Test sürüşündeki arabada var yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20187 yıl comment_489376 Dün St-line versiyonu test etme imkanı buldum. Şahsi kanaatim 1.5 150 ve 180'lik motorlar olmadan 1.5 dizel ile st-line paketi almak mantıklı değil. Aracın lastik, jant ve süspansiyon ayarları düşünüldüğünde konforu gayet yeterli ama gergin yapısının hakkını performans anlamında dizel ünite veremiyor. Arka süspansiyonları ön ile bütün çalışıyor. Torsiyonlu çoğu araçta görülen ön - arka karakter farkı bunda yok. Fakat control blade'li focus karakteri de yok. 1.5 dizeli titanium ile tercih etmek daha doğru. St-line'ın hakkı kesinlikle 1.5 ecoboost motor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20187 yıl comment_489377 Bir saat önce, Cenk Demirel yazdı: Dün St-line versiyonu test etme imkanı buldum. Şahsi kanaatim 1.5 150 ve 180'lik motorlar olmadan 1.5 dizel ile st-line paketi almak mantıklı değil. Aracın lastik, jant ve süspansiyon ayarları düşünüldüğünde konforu gayet yeterli ama gergin yapısının hakkını performans anlamında dizel ünite veremiyor. Arka süspansiyonları ön ile bütün çalışıyor. Torsiyonlu çoğu araçta görülen ön - arka karakter farkı bunda yok. Fakat control blade'li focus karakteri de yok. 1.5 dizeli titanium ile tercih etmek daha doğru. St-line'ın hakkı kesinlikle 1.5 ecoboost motor. 8 ileri otomatik şanzımanı nasıl buldun hocam ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 20187 yıl comment_489378 5 dakika önce, barisozyurt yazdı: 8 ileri otomatik şanzımanı nasıl buldun hocam ? Düşürmeler çift kavrama kadar hızlı değil. Çift kavramaya nazaran eksik gördüğüm bu. Test sürüşü pek uzun olmadığı için şanzımanı uzun müddet deneyimleme imkanım olmadı. Fakat ilk gaz tepkisi çok güzel. Dip gazda gerekirse 2 vites birden düşürüyor ve dip gazı algılama süresi gayet makul. 1-2, 2-1 vites geçişleri olacak şekilde aracı bozuk yollara soktum ve hiç kararsızlık, sarsıntı yaşatmadı. Biraz daha uzun kullanabilseydim başka eksik noktaları varsa görebilirdim belki ama kullandığım süre boyunca gayet yeterli bir şanzıman diyebilirim. Ayrıca sürüş sırasında kesinlikle çift kavramadan sağlam hissettiriyor. Mondeo ve Fiesta'da kullanılan 6 ileri tam otomatik şanzımandan çok daha iyi onu söyleyebilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20187 yıl comment_489401 10 saat önce, Cenk Demirel yazdı: . St-line'ın hakkı kesinlikle 1.5 ecoboost motor. St line dediğin güçlü olur ,aynen . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20187 yıl Yazar comment_489402 3 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı: St line dediğin güçlü olur ,aynen . Hani diyordun ya kısıtlama olmasın isteyen istediğini seçsin, şimdi ne oldu da ST-Line güçlü olmak zorunda diyorsun hayırdır hocam. Bir dediğin bir dediğine tutmuyor maksat sadece laf söylemek sanırım buradan bu çıkıyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20187 yıl comment_489408 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Hani diyordun ya kısıtlama olmasın isteyen istediğini seçsin, şimdi ne oldu da ST-Line güçlü olmak zorunda diyorsun hayırdır hocam. Bir dediğin bir dediğine tutmuyor maksat sadece laf söylemek sanırım buradan bu çıkıyor ? dizelde olsun canım yani böyle bir donanımda güçlü seçenek mutlaka sunulsun onu demek istiyorum Yakup kardeş Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20187 yıl Yazar comment_489409 3 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı: dizelde olsun canım yani böyle bir donanımda güçlü seçenek mutlaka sunulsun onu demek istiyorum Yakup kardeş Hah şimdi oldu işte, bu eski cümlene uydu ? Bence de olmalı hem de en güçlüsü, videomu izledin mi? Eğer talep olursa bu seçenek de gelecek sen talebini ilet mutlaka. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20187 yıl comment_489412 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Hah şimdi oldu işte, bu eski cümlene uydu ? Bence de olmalı hem de en güçlüsü, videomu izledin mi? Eğer talep olursa bu seçenek de gelecek sen talebini ilet mutlaka. inceleme videosu mu hangi video? Nereye ileteceğiz talebi valla bu motor seçeneği gelsin fiyatı uygun olsun bayağı talep görür ben bile düşünürdüm ama bu fiyatlarla hiç birşey düşünmem.Babalar gibi premıuma binerim ilk sayfadaki video sanırım çok ayrıntılı izlemedim yüzeysel izlemiştim Aralık 7, 20187 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın