Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Ses konusu motor'a ait bir özellikdi tüm psa ford ve volvo'da aynı sesi duyuyordunuz.. Değişen 5 ana parça ile ses azaltıldı.. Bakınız D2 motor S40 yeni C4 , onlar gibi olacak motor sesi. Haliyle biraz daha az ses. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Arkadaşlar daha yeni focus 3 gelmiş sedan 1.6 tdci 115 hp füme rengiydendi titanium. Araç gerçekten sınıf atmlamış malzeme kalitesi daha güzel olmuş sedanın arkadasını beğenmedik ve bagajı çok küçük duruyordu. Lastiğin küçük olması şart. 56 bin TL fiyat söylediler. Ben en çok ön camdaki yagmur sensörü dışındaki diger sensörleri merak ettim fotoğrafını cekemedim bidaha gidersem çeker atarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Forumda bir sürü resim var (sensör) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Ses konusu motor'a ait bir özellikdi tüm psa ford ve volvo'da aynı sesi duyuyordunuz.. Değişen 5 ana parça ile ses azaltıldı.. Bakınız D2 motor S40 yeni C4 , onlar gibi olacak motor sesi. Haliyle biraz daha az ses. ecoboostun sesi nasıl.. .. çalıştırma imkanı falan oldu mu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 ecoboostun sesi nasıl.. .. çalıştırma imkanı falan oldu mu... Maalesef, bu istek ile rahatsız etmek istemedim bir kaç gün içinde bayiilerde test araçları olacak Görücezz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 ecoboostun sesi nasıl.. .. çalıştırma imkanı falan oldu mu... Şöyle bir video koyayım bu 150'lik olmasına rağmen çok tok ve gür bir ses çıkıyor vede daha düşük devirlerde çıkıyor bu ses tam bir tahrik canavarı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Şöyle bir video koyayım bu 150'lik olmasına rağmen çok tok ve gür bir ses çıkıyor vede daha düşük devirlerde çıkıyor bu ses tam bir tahrik canavarı. büyük ekranlı.. ingiliz versiyon galiba... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Benim de bir Focus3'üm olsa,ben de Focuslansam,anne bana niye almıyorsun bizde niye yok? Gel yavrum ben sana püskevit vereyim... Yav yeri değil belki ama sende başka yere mesaj atmıyorsun ki ! orada yazalım mu mesajı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 büyük ekranlı.. ingiliz versiyon galiba... ingilizde mph olur.Farklı ülkedir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 kimse artık focusun dizelleri sesli çalışıyor diyemeyecek Pazarlamacıların çok tercih ettiği araçların ikinci eli ve imajı zayıflar derler ya.. Aslında Focus III alan pazarlamacılar aracın ne kadar iyi gittiğini, kalitesini ve yol tutuşunu öve öve eskiden yaşanan kalite algısındaki farklı görüşlere son verecek bir söylentiye neden olabilirler bu kez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 kimse artık focusun dizelleri sesli çalışıyor diyemeyecek Abi olsa da keşke Traktör gibi çalışssa hiç farketmez,diğer özellikleri yerter be yaaaa....TDCI Duratorqun tek rakibi eskiden THY idi şimdi tek rakibi Ecoboost olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Bu arada banane yaaa ben bu gösterge arası konsoldan istiyom,yoksa bombalıcam Otosanı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Abi olsa da keşke Traktör gibi çalışssa hiç farketmez,diğer özellikleri yerter be yaaaa....TDCI Duratorqun tek rakibi eskiden THY idi şimdi tek rakibi Ecoboost olmuş evet tek rakibi ecoboost... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Nasıl bekleyeceğim 3 sene ben yaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 bende bekliyorum... ne kadar beklerim otosana bağlı ama.. inan bana da çok uzun gelecek bu süre.. gönül hemen istiyor ama.. bu şartlarda olmaz... otosanın kendine bi çeki düzen vermesi lazım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap